...Kaffen dyrket av Carlos på hans plantasje i Honduras har en ganske rik aromatisk og smaksprofil. Takket være 48 timer med naturlig fermentering, kan vi nyte både søte noter av melkek sjokolade og karamell, samt mer fruktige noter av appelsin og grønt eple. En eksplosiv blanding som alltid forblir balansert med en middels syrlighet. Lokasjon: Corquin, Copan Gård: Carlos Estevez Mejia Høyde: 1450 – 1550 msm Varietal: Red Catuai Prosess: Anaerobisk fermentering 48 timer Organoleptisk profil: Appelsin, hvit sjokolade, grønt eple og karamell...
Portefølje (25)
Frankrike, Épaignes
Siden 1960 har vårt team av sjokoladeprodusenter laget tusenvis av sjokolader hvert år, alltid med respekt for håndverkstradisjonen og med tålmodighet. La Royale Normande forplikter seg til kvalitet ved å lage sin egen praliné, noe som garanterer unike og dype smaker for oss og for deg. Fordelen med denne tilnærmingen er at vi kan overvåke oppskriften på pralinéen og kvaliteten på det ferdige prod...
Portefølje (184)
Belgia, Namur
...Kaffe i høy kvalitet. Pose med hermetisk lukking foran og ventil for å sikre best mulig bevaring av aromaene. Aromaen Hasselnøtt Brownie er en kaffe med smak av karamell og nougat, med noter av bitter mørk sjokolade. En kaffe med middels brenning og en kremet tekstur. En skvett melk kan avdekke rikdommen i smaken av denne kaffen. Utvalg: Pose - 250 gr...
Portefølje (46)
Tyskland, Bad Zwischenahn
... produksjonskjøkkenet i besteforeldrenes tidligere gård i Ammerland. WHITE FRISIAN går bra. Etter kort tid er han allerede en hemmelighet i restauranter, barer og kafeer. For øyeblikket fortsatt "Karamell". Flere smaksnoter er allerede på vei. Forventning... Florian Falk, Grunnlegger WHITE FRISIAN...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play