Bulgaria, Veliko Tarnovo
... naturlige ingredienser, prioriterer Hunkar Salami Pizza smaksløkene dine med sitt valg av kvalitetsingredienser. Prøv Hunkar Salami Pizza for å oppdage nyansene av krydret smak og nyt smaken. %100 Original Italiensk Oppskrift: Håndlaget Italiensk Oppskriftens Virkelige Delikatesse for Italias Uovertrufne Smaker...
Portefølje (26)
Italia, Martina Franca
Pioggia Store er et italiensk selskap som er ledende innen produksjon og distribusjon av typiske matvarer fra Puglia, med fokus på eksport til internasjonale markeder og engros. Takket være en nøye utvalg av råvarer, som utelukkende kommer fra lokale gårder og oppdrett, garanterer vi autentiske produkter av høy kvalitet. Vårt sortiment inkluderer ferske oster som mozzarella di bufala, kremet burr...
Portefølje (31)
... for å oppnå kvalitetsproduksjoner, er de utstyrt med et tømmesystem ved glidende luker plassert på bunnen av tanken. Systemet tillater en perfekt blanding av forskjellige komponenter og en rask tømming. Denne typen miksere brukes hovedsakelig til å produsere pølser, salami og italiensk typisk mortadella.
Portefølje (8)
...Milano eller Napoli salami 100% italiensk svinekjøtt AGGRESSIV PRIS...
Portefølje (10)
Frankrike, Pessac
...Pølser, salami, lonza, saueskinke, geiteskinke, lokale spesialiteter, guanciale, pancetta, rå skinke, coppa, Desulo-skinke, villsvin, porcini-pølse, cannonau-salami, oliven-salami...
Portefølje (8)
Italia, Mesoraca
...Prosciutto crudo er en typisk italiensk spekemat laget av tørrsalting av svinebein, spesielt fra dyr som har nådd en vekt på rundt 130 kg. Kjøttet blir nøye massert for hånd, trimmet for å gi ønsket form, og deretter krydret etter vår gamle oppskrift. Tørkeperioden for prosciuttoen overstiger 180 dager, og dette er den mest delikate fasen som avgjør produktets kvalitet. Kategori: Calabrese spekemat VEKT: 500/550g Vekt: 0.550 kg INGREDIENSER: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
Portefølje (19)
Frankrike, Auros
...Håndverksproduksjon hjemme, fra Pyreneene, på gammeldags måte. Uten kjemiske konserveringsmidler (E ...), og uten allergener (uten laktose, uten gluten). Naturlige tarmer. Vi har et bredt og originalt utvalg med regionale temaer. Ekstra mager Béarnais-pølse 100% skinke (IGP-svin fra sørvest) Pølse fra Pyreneene 200g. Vår klassiker. Chorizo-pølse 200 g. Praktisk. Liten baskisk chorizo med paprika og Espelette-chili. Pølse med skiver av Bayonne-skinke. Pølse med valnøtter fra Périgord. Tyrefars (blanding av svin og okse) Italiensk pølse (mozzarella, basilikum, soltørket tomat)...
Portefølje (31)
Italia, Treviso
...Fra låret av storfe utvinnes hjertet av fesen, et edelt snitt av utmerket kvalitet. Med en nøye bearbeiding og en tørr og ventilert modning oppnås et magert, mørt og delikat produkt. VEKT: Ca. 1,60 kg INGREDIENSER: Halal italiensk storfekjøtt, salt, krydder, E252. EGENSKAPER: Laktosefri og uten andre melkederivater, glutenfri og ikke-GMO. FORPAKNING: Vakuumpakket, i matplast. UTGÅR: 6 måneder. LAGRING: 0/4°C Gjennomsnittlige næringsverdier per 100g: Energi 151KCal/633KJ Fett: 2,6g hvorav mettet 0,75g Karbohydrater 0g hvorav sukker 0g Proteiner 32g Salt 3,9g...
Portefølje (5)
...Nduja di Spilinga i glasskrukke Nduja di Spilinga er en krydret, smørbar salami som har sine røtter i Calabria, nærmere bestemt i Spilinga, et område som ligger mellom foten av Monte Poro og Capo Vaticano. Og det er i denne sjarmerende lokaliteten at dette produktet blir laget, i tråd med de gamle lokale tradisjonene. Ndujaen blir tilberedt med nøye utvalgte kjøttstykker og den beste lokale...
Portefølje (1)
Italia, Vaiano-Loc. La Foresta
... unik og uforvekslelig smak, i full respekt for den opprinnelige bondetradisjonen og for dem som utfører sitt arbeid med lidenskap og dedikasjon. Skinker, salami, pølser, capocolli, finocchiona, pancetta, pecorino- og melkoster er bare noen av de mange spesialitetene produsert av selskapet. Lær å ta vare på deg selv og gjenoppdag smakene fra fortiden i tråd med et sunt og naturlig liv, hvor de mest autentiske og følelsesmessige øyeblikkene blandes med duften av minner og tradisjon.
Italia, Termeno
... over omtrent 10 000 kvadratmeter, hvorav omtrent 6 000 kvadratmeter er utstyrt med den mest avanserte teknologien i bransjen. Selskapet har omtrent 20 ansatte og er også IFS-sertifisert, og vi har tilpasset et strengt kontrollsystem i henhold til HACCP. Vi er sertifisert for å produsere våre produkter i henhold til retningslinjene for import til Russland og Canada. Vi har også en gourmetlinje med utelukkende italiensk svinekjøtt, som er strengt produsert i henhold til tradisjonelle metoder og oppskrifter for delikatessebutikker og alle som leter etter spesielle produkter.
Spania, Caldes De Montbui
Vi lager høykvalitets spekemat. Våre produkter er anerkjent av de beste spanske kokkene. Vårt flaggskipprodukt er longaniza (som ligner på italiensk salami eller salchichón), men med en mild og ikke sur bouquet. Vi har lansert et nytt produkt, kalkunlonganiza, som er det eneste 100% kalkunproduktet på markedet. Fuet og chorizo har stor aksept i alle de beste gourmetbutikkene i Europa. Vi var pionerer innen salte longaniza-godteri, samt longaniza med nøtter.
Bulgaria, Sofia
... med EU eller lands spesifikke bransjestandarder - til betydelig lavere kostnad. Produktene kan være skivet eller ikke, kjølt eller frosset og i et stort utvalg, inkludert tysk, spansk, italiensk osv. type. Vi ville være veldig glade for å etablere første kontakt med deres selskap og diskutere mulig samarbeid. Vi er klare til å gi all ytterligere informasjon du måtte trenge, samt EU veterinær- og kjøttforedlingssertifiseringer.
Italia, TRESANA
...BEDRIFTEN PRODUSERER FERSKE PØLSER (PØLSER, BITER, LUGANEGA) OG MODNE KJØTTPRODUKTER MED UTELUKKENDE ITALIENSK KJØTT AV HØY KVALITET, UTEN GLUTEN, GLUTAMAT, LAKTOSE, FARGESTOFFER, OG BRUKER OPPSKRIFTER OVERLEVERT FRA VÅRE BESTEFEDRE, I RESPEKT FOR TRADISJONEN FRA LUNIGIANA. DE HOVEDSAKLIGE KJØTTPRODUKTENE SOM PRODUSERES ER: VÅR LUNIGIANA MORTADELLA, LARDELLATO SALAMI, LUNIGIANA FILET, LUNIGIANA BRESAOLA (FORPAKKA MED FERSKT KJØTT) OG FIORE ALL'OCCHIELLO ...
Italia, Scafati
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play