Siden 1957 har familien Vitali utøvd den gamle kunsten med norcineria med lidenskap, omsorg for kundens behov og fokus på kvalitet. De moderne produksjonsteknikkene har gjort det mulig for oss å videreutvikle disse egenskapene som, i dag som den gang, kjennetegner vårt selskap. Vi dyrker korn som skal bli fôr på våre jorder. Vi oppdretter svin av edle raser født i provinsen Fermo på vår gård i Petritoli, klassifisert BAT (Best Available Technique) og selvforsynt med energi takket være produksjon av energi fra fornybare kilder (solenergi).
... som produktavfall minimeres og ubehag for dyrene reduseres. Det parmense selskapet er tilgjengelig for produksjon av tilpassede anlegg for slakterier egnet for slakting av: sauer, storfe, svin utstyrt med transportbane og tilbehør. Hvert anlegg er laget av rustfritt stål og materialer som er egnet for kontakt med mat, i full overensstemmelse med gjeldende forskrifter, for å sikre hygiene og...
... produkt av høy kvalitet og finish. Så langt har dette valget, til tross for markedskrisen som har rammet sektoren, fortsatt å bli anerkjent av markedet. For tiden har selskapet en ny økologisk produksjon med bearbeiding av hamp og kalk for tetting og isolering av vegger. Dette gjøres i samarbeid med ulike tekniske kontorer innen prefabrikkeringssektoren. Selskapet arbeider innen dyrehold for svin/ storfe og innen veisektoren.
I vårt økologiske gårdsbruk oppdretter vi svin i semi-fri tilstand med økologiske metoder, der dyrevelferd står i fokus. Svinene fôres utelukkende med korn fra gården, og det gis ikke antibiotika. Alle dyrene blir bearbeidet på gården, som er utstyrt med et laboratorium for bearbeiding av spekemat. Vi produserer ulike typer salami, modnet bacon, krydret lardo, lonza, lonzini, guanciale og skinke...
ARA Italy, etablert i 2007, samarbeider med teknikere og operatører med over 20 års erfaring innen bearbeiding av svinekjøtt og industriell automatisering generelt. Selskapet bygger og markedsfører spesielt utstyr for bearbeiding av svin: maskiner for behandling av ferske skinker som skal modnes, hydraulisk utstyr med fast (anlegg) eller mobil (vogn) sentral for avskjæring av ben og haler. I nært...
Ingeniørfag, ledelse, teknisk økonomisk rådgivning, skreddersydde løsninger for kundenes behov innen følgende sektorer: melkeproduksjon, slakting og bearbeiding av kjøtt, frukt og grønnsaker, farmasøytisk industri, teknologiske anlegg for sykehus. Vi er i stand til å levere nøkkelferdige anlegg over hele verden. Innen kjøttsektoren bygger vi slakterier for storfe, svin, sau og fjærfe. Automatiske lagre med lav temperatur -30 °C: automatiske hyller, kjølepaneler, luftbehandlingsenheter som kan desinfiseres, laget av glassfiber for bruk i matvare- og farmasøytisk industri samt sykehus.