... vibrert refraktærmateriale og kan leveres med en gassbrenner. MAMs tradisjonelle ovn er laget av 9 stykker bakt vibrert refraktær, 10 cm tykk, som gir maksimal ytelse med lavere forbruk. Baker på maksimalt 2½ minutter. MAMs tradisjonelle ovn kan slås på på bare 15-20 minutter, da den opprettholder nesten samme temperatur som kvelden før.
Portefølje (8)
Italia, Pergola
...Den vedfyrte ovnen som gjør en forskjell er…. SEDICINONI. Med et stekeområde utviklet i bredden, er alle matvarer i forberedelse lett tilgjengelige uten å miste plassen til en tradisjonell 80 ovn. De to viftene som er tilstede sikrer optimal og jevn steking for alle typer mat. SEDICINONI er nøye utformet for å tilfredsstille både kulinariske og estetiske behov, og den kommer i en klassisk lakkert versjon samt en moderne rustfri stålversjon.
Portefølje (154)
...Soluzioni Alimentari produserer og selger til distributører: supermarkeder, storhusholdning, apotek og spesialbutikker ferdigretter uten gluten, piadine, brød og pizzabunn uten gluten. Ferdigrettene overholder ingredienser og prosedyrer i tilberedningen for cøliakere og intolerante. De glutenfrie lasagnene er forkokte og er klare til å spise med en rask oppvarming på 2 minutter i mikrobølgeovn eller med 15 minutters steking i tradisjonell ovn.
Portefølje (3)
Italia, Mirabello Sannitico
...Våre tradisjonelle vedfyrte ovner for napolitansk pizza er håndlaget, murstein for murstein, med kvalitetsmaterialer og 100 % laget i Italia. Vi har forskjellige størrelser fra en indre diameter på 80 cm opp til 150 cm, fra 2 til 11 pizzaer. Alle våre modeller kan tilpasses for drift med gass. Hver ovn blir skreddersydd og utsmykket med mosaikker etter kundens valg.
Portefølje (3)
Italia, Gattico Fraz. Maggiate
...I Warmies. Myk varme. I Warmies er varmeakkumulatorer som kan varmes opp i mikrobølgeovn eller tradisjonell ovn, da de er laget av spesifikke materialer som er egnet for mikrobølgeovn og varmebestandige. I tillegg kan de brukes til å kjøle ned: bare pakk dem inn i en plastpose og legg dem i fryseren i omtrent et par timer. I Warmies er tilgjengelige i mange modeller: korsryggstøtter, varme...
Portefølje (1)
... panerte og frityrstekte ferdigretter, med en tempereringskultur i tradisjonell ovn, mikrobølgeovn og panne. Vi har etablert oss solid i det italienske markedet og ser nå etter å gå internasjonalt. Vi er merkevareprodusent for de mest prestisjefylte kjedene innen storhusholdning som COOP, ESSELUNGA, CONAD, AUCHAN, CARREFOUR, NESTLE’, CASAMODENA, AIA, og mange andre. Vi er leverandører til McDonald's...
Italia, Como
... langsom blandingsprosess, og først etter riktig mengde hvile er den klar til å bli bakt i en ovn med lav temperatur. Resultatet er en naturlig og myk panettone, med rosiner og kandiserte frukter inni, som opprettholder duften og smaken av sine eksepsjonelle ingredienser over lang tid, uten å tilsette konserveringsmidler eller kjemiske tilsetningsstoffer. Panettone Baj er mer enn en sunn gourmetkake...
...Ristorante Pizzeria Nazionale i Mozzana Fabrizio tilbyr sine gjester tradisjonell lokal mat laget med alltid ferske og førsteklasses ingredienser. Takket være de utmerkede rettene som serveres og vennligheten til personalet, har det blitt et referansepunkt for de som ønsker å smake på ekte delikatesser og duftende pizzaer stekt i vedfyrt ovn. For reservasjoner, vennligst kontakt nummer 0323 919992. Følg oss på Facebook på siden "Rist. Nazionale/Pizzeria". Ristorante Pizzeria Nazionale er alltid åpent i sommerperioden. Vi ligger i Piazza Dante Alighieri 26 i Baveno. Tlf: 0323 919992.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play