Italia, Giuliano
...Pan di spagna, blanding av pasteuriserte egg, sukker, mel "00", amerikansk mel, vann, aromaer. FYLLET: Fersk krem, glukosesirup, sukker, pasteurisert eggeplomme, dekstrose, alkohol, risstivelse, stabilisator, sitronaroma. GLASUR: Fersk krem, hvit sjokolade 60%, pasteurisert eggeplomme, sukker. LAGE: Vann, sukker, sitronaroma.
Portefølje (129)
Italia, MILANO
... melkepulver, kakaosmør, emulgator: solsikkelecitin, vaniljearoma), knust Pan di Stelle-kjeks 2% [hvete mel, sukker, solsikkeolje, smør, fersk pasteurisert melk av høy kvalitet, kakao, sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, naturlig vaniljearoma, emulgator: soyalecitin), ferske egg, honning, hasselnøtter, hvete stivelse, hevemidler (natron, ammoniumkarbonat), salt, aromaer, eggehvitepulver, stivelse...
Portefølje (229)
Italia, Radicofani
... en temperatur på 72 °C. Når de passende beholderne er fylt, overføres ricottaen til en fryser for å redusere temperaturen til 2 °C på kort tid. Utmerket som den er, eller veldig velsmakende med tilsetning av sjokolade, sukker eller rom. I matlaging kan den brukes til å lage deilige kaker eller paier, men også deilige salte retter som ravioli og cannelloni fylt med ricotta og spinat. Tilgjengelig i termosveist beholder med en vekt på kg. 0,150 med fast vekt.
Portefølje (48)
...Caffè Giordanos instantkaffe er laget av nøye utvalgte blandinger av Arabica- og Robusta-kaffe, og tilbyr et produkt av høy kvalitet med en intens aroma og utmerket avkastning. Denne kaffen er perfekt for de som leter etter en rask og praktisk løsning for å nyte kvalitetskaffe når som helst og hvor som helst. Kombinasjonen av kaffe, melk og sukker i 3 i 1-blandingen gjør hver kopp til en komplett...
Portefølje (14)
Storia: Bio Mondo, et selskap fra Friuli som ble grunnlagt i 2012 av Daniela Favero for å erstatte sukker av helsemessige årsaker, er en virksomhet som i utgangspunktet fokuserte på kalori-frie søtningsmidler og handel med Stevia-blader; senere, etter å ha fått en god forståelse av markedet, bestemte de seg for å gå inn i verden av syltetøy, pålegg, sjokolade, godteri, og til og med tannkrem, munn...
Portefølje (10)
Italia, San Pietro Clarenza
... servering ved bordene i restauranter, barer, te-salonger osv.) eller i elegante pakker for utstilling på hyller eller i hjørner. Ingredienser: Sicilianske mandler, sukker, Honning fra Etna (appelsinblomst) egg hvite (naturlige, ikke frysetørkede) Pistasj, sjokolade / Vanilje...
Portefølje (8)
Italia, Giarre
...Sesongens Vannmelon, med Ricotta, Kirsebær fra Etna. Alle våre produkter følger den gamle oppskriften med Vann, Sukker og Frukt, uten fargestoffer eller kjemiske konserveringsmidler. I den praktiske emballasjen på 3,30 liter kan de lagres i fryseren ved -18° og er klare til servering. Vi sender til hele Europa.
Portefølje (7)
...Håndlaget glutenfri bakverk. En deilig hevet søtsak laget av potetstivelse, sukker, maisstivelse, magert kakao, vegetabilske oljer og smør. Når du smaker på den, vil du kunne gjenkjenne toner av karamell, nøtter og krydder, takket være en nøye og grundig tilberedning som bevarer den naturlige aromatiske kompleksiteten som kvalitetskakao har. Tilgjengelig i praktiske porsjoner på 35g med papirformer, ideelle å ta med seg for en rik og smakfull pause.
Portefølje (10)
Italia, S.spirito Di Bari
... d’Itria, nøye blandet med sukker og utsatt for en langsom koking.","4":"FIKENMARMELADE MED ROM OG SJOKOLADE\nLekkert fikenpuré laget av søte frukter plukket i de pugliesiske landskapene, nøye blandet med sukker, rom og sjokolade."}...
Portefølje (7)
Italia, Castel D'azzano
... vennene til de minste, og som selv de voksne ikke vil kunne motstå! Overlegen melkek sjokolade (kakao: 31% min.) Sukker, kakaosmør, melkepulver, kakaomasse, emulgator: soyalecitin, aromaer. Kan inneholde nøtter. Glutenfri.
Portefølje (1)
Italia, Novi Ligure
Søtsaker. Produksjon av sjokolade. Sjokoladeegg. Hos oss blir sjokoladebehandlingen utført med kjærlighet og omtanke, i respekt for tradisjon og kvalitet, og retter seg mot alle typer sjokolade, fra melk til mørk, samt hvit eller med hasselnøtt. Gambarotta srl utfører også sine behandlinger på vegne av tredjeparter: kakaopulver, mørk sjokolade, gianduiotti, sjokolade nougat, sjokolade, sjokoladekonfetti, hasselnøttsjokolade, smørbar sjokolade, søtsaker og sukker, sjokoladeplater og sjokoladeegg.
Italia, Ferrazzano
... fra naturlige essenser eller ingredienser. Når det er mulig, lager vi melkefrie produkter uten tilsatt sukker. Alle produktene våre er også palmolje- og glutenfrie. I de senere årene har Shockino Mix Experience vært hovedpersonen på arrangementer og smaksprøver over hele Italia, fra EXPO2015 til Salone del Mobile og Salon du Chocolat i Milano, Cibus Parma og Vinitaly i Verona.
Portefølje (2)
La Varesina Caffè tilbyr sine kunder et bredt utvalg av kaffe av høy kvalitet med en unik aroma. Med en tradisjon som startet i 1919, tilbyr brenneriet utvalgte blandinger av grønn kaffe og andre barprodukter. I butikken kan du finne både rå og brent kaffe, malt og koffeinfri. Du vil også finne eksklusive teer, sjokolade, søtningsmidler, sukker og gadgets. La Varesina Caffè venter på deg i sentrum av Varese.
Italia, Roma
... forbruksvarer, nisjeprodukter og/eller kvalitetsprodukter, distribuert over hele landet og internasjonalt, som inkluderer agroalimentære produkter, gastronomi, rotisseri, slakteri, konditori, frukt og grønnsaker, spekemat, meieriprodukter, egg, matoljer og fett, sukker, sjokolade, godteri og bakervarer, kaffe, te, kakao og krydder, fisk, skalldyr og bløtdyr, samt alle lignende, tilknyttede og relaterte...
... poser som kan bevare hele aromaen av Pefè-blandingen, samt den klassiske malte kaffen i 250 grams format tilgjengelig for de ulike typene blandinger. Torrefazione Caffè Pefè har også spesialisert seg på produksjon av sjokoladebiter: Cuor di Pefè, en mørk sjokoladebit som inneholder en liten boble av sukker og kaffe. Pefè innpakkede bønner, en kaffebønne dekket med ren mørk sjokolade. Nøgen mørke og...
...% hasselnøtter og bare 3 andre ingredienser: sukker, kakao (eller melk) og vanilje. Hasselnøttkaker (hasselnøtter, sukker, egg) Sjokolade og sjokoladebiter kombinert med hasselnøtter. Praliner, sjokoladeplater, plater med hele hasselnøtter, påskeegg. Vi kan tilby emballasje som er egnet for detaljhandel eller større formater for konditorier og iskrembutikker. For betydelige mengder er det mulig å tilpasse oppskriftene etter kundens behov.
Portefølje (3)
Italia, Savona
Siden 1987 har vi utviklet og skapt nye økologiske dietetiske og nutraceutiske produkter. Produkter uten sukker, uten gluten, uten laktose. Drikker og matvarer for sport. Økologiske barer uten sukker, med sesam, mandel, hasselnøtt, tørket frukt, frø. Myke barer laget av 100 % frukt. Sprø barer med korn. Barer med puffet korn og sjokolade. Energi barer. Barer for sport. Grissini uten gjær, laget...
Portefølje (5)
Italia, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - er et håndverksfirma som produserer likører, pasta, syltetøy, tradisjonelle typiske søtsaker (fylte vafler, cartellate, mostaccioli, mandler med sukker), og aromatiserte oljer basert på gamle oppskrifter fra Gargano. De typiske søtsakene varierer fra cartellate med mandler og honning eller kokt vin, til mostaccioli med sitron eller sjokolade, til taralli med vin og...
Italia, Atena Lucana
... markedet, fra mel til halvfabrikata, sjokolade og mer. Hos oss finner du produktene fra Sipral Padana, utvalget av sukker fra Laped, de beste sjokoladene, gjæren Zeus, mel fra Progeo og Selezione Casillo, samt et utvalg av pakkerte produkter som kan tilbys i din butikk. Vi venter på deg hver dag fra mandag til lørdag fra kl. 09:00 til 19:00 i våre lokaler. For mer informasjon kan du besøke vår nettside www.futurabakery.it eller ringe oss på fasttelefon for å avtale et møte med en av våre selgere eller leverandører.
Italia, Monsummano Terme (pt)-Italie
Vi produserer dadelsyltetøy, ekstra syltetøy laget av dadler, dadlemel og dadleekstrakt (uten tilsatt sukker, uten aroma, uten fargestoffer... 100 % naturlig) i Italia i en ISO-sertifisert bedrift. Vi produserer fylte kjeks med dadelsyltetøy, sjokolade fylt med dadelsyltetøy og andre delikatesser...
Italia, Rossano
...PEPERCHOC (sjokolade og chili). I tillegg presenterer vi et utvalg av grappa med smak av laurbær, fennikel og lakris. Som en nyhet har vi LIQUIRIZIA E SAMBUCA. Vår produksjon skjer strengt håndverksmessig i alle faser av bearbeidingen. Lakrislikør 25% vol; Lakriskrem 18% vol. (ingredienser: melk; sukker; alkohol; ren lakris); Sjokoladelikør (ingredienser: vann, sukker, alkohol, ren lakris, kakao, naturlige aromaer). Fennikel (ingredienser: vann, sukker, alkohol, vill fennikel). Smaken er også veldig spesiell og harmonisk.
... er utrolig FANTASTISKE. Denne fantastiske landsbyen, omgitt av grønt, S. Arcangelo, består av landsbyer som har gitt navn til småkakene Bebba har døpt. Vi lager småkaker med likørvin, med Boldrino-vin, med sjokoladebiter innhyllet i brunt sukker, fylt med karamellisert gresskar, epler og karamellisert sultanrussin, mørk sjokolade og chilikrem som er forsiktig blandet sammen, cantucci og vår favorittsmåkake, den klassiske Frollino med et sterkt, men enkelt skall, kalt nettopp IL SEMPLICIOTTO.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play