Italia, Marmirolo
MOLINO MAGRI - MEL, SEMIFERDIGE PRODUKTER OG FORBEDRINGSMIDLER FOR ET MARKED I KONTINUERLIG UTVIKLING Molino Magri, grunnlagt i 1929 og lokalisert i Marmirolo, Mantova, har i fem generasjoner videreført lidenskapen for Kunstmaling fra far til sønn. Molino Magri er et møllefirma som, gjennom bearbeiding av utvalgt hvetemel, produserer et bredt spekter av profesjonelle meltyper for baking, pizzeria...
Portefølje (56)
Italia, Castellamare
Italia, Giuliano
...Farina "O", Farina "00", sukker, salt, animalsk fett, betakaroten. FARCITURA: Ricotta av melk, sukker, semule, kandisert appelsin, appelsinpuré, aroma kanel, vanilje. FORBEREDELSE: Pensle med eggeplomme. Stek ved 220° i forvarmet ovn. KOKING: Ca. 18/20 minutter Oppbevaring ved -18° Produktet må tines.
Portefølje (129)
Italia, Orbassano
...Vann, egg og durumhvete semule skaper den perfekte blandingen for denne pastatypen, preget av sin rørformede og ru, stripete overflate. Denne teksturen er designet for å fange og holde på sauser, noe som gjør den til et ideelt valg for rike ragù (kjøttsaus).
Portefølje (57)
Italia, Fisciano
Industria Alimentare Pallante, en ledende italiensk pasta produsent med en rik arv fra fire generasjoner, er svært stolte av å tilby håndverkspasta av høyeste kvalitet til kunder over hele verden. Vår toppmoderne fabrikk i Fisciano, Salerno, kombinerer sømløst tradisjon og innovasjon, og produserer opptil 16 000 kg pasta daglig ved å bruke kun de beste råvarene og avanserte teknologier. Frisk Pas...
Portefølje (3)
Italia, Carmagnola
...Vår EGG LASAGNE | N ° 191 er en del av det store utvalget av Pasta ARRIGHI, produsert kun og utelukkende med durumhvete semule og, i dette tilfellet, tilsetning av egg. De er en hyllest til den italienske kulinariske TRADISJONEN par excellence. Den flate og fyldige deigen gir struktur til retten siden tiden til de mest antikke og berømte greske filosofene. Vekt: 500g koketid: 40 minutter...
Portefølje (3)
Italia, Sabaudia
Siden 1988 har vi jobbet med utvikling, produksjon og emballering av kosttilskudd for tredjepart, og følger våre kunder gjennom hele produksjonsprosessen. Våre flaggskipprodukter er energibarer, men vi produserer også proteinpulver, havremel, proteincremer og pannekakeblandinger, samt aminosyrer i pulverform og tabletter. Du kan velge en av de mer enn 1200 ferdige oppskriftene, eller tilpasse og l...
Il Mulino di Caraccio Corrado (Sava, Taranto) produserer mel av høyeste kvalitet, i stand til å tilfredsstille behovene til en stadig mer smakfull, genuin og helsebevisst kundebase som ønsker å opprettholde en sunn livsstil. I denne sammenhengen, i tillegg til mel og semule, tilbyr møllen bakervarer laget av disse samt andre typiske produkter fra Puglia-regionen og spesielt provinsen Taranto (Sava...
Samsvarende produkter
SENATORE CAPPELLI DURUMHVETEMEL
SENATORE CAPPELLI DURUMHVETEMEL
King of Truffles er et ungt og dynamisk selskap som benytter seg av de mest erfarne ansatte og jegere. Det har to hovedområder av ekspertise: utvelgelse av de beste rene og uforurensede trøflene og beskyttelse av territoriet der produktene blir søkt etter og valgt ut, med full respekt for miljøet der det opererer. Vi snakker om provinsen Isernia, i nasjonalparken Abruzzo, Lazio og Molise, området ...
Portefølje (10)
Italia, Catania
...Det er en finmalt semule laget av maling av den sicilianske hvetevarianten Russello. Russello er en veldig gammel hvete som nylig har blitt gjenoppdaget og verdsatt, og navnet kommer fra den rødgule fargen på aksen. Pakken veier 5 kg.
Portefølje (8)
Italia, Palagianello
Fra våre mange års erfaring innen import, eksport og meglingstjenester for flere selskaper, kan vi skaffe og gi råd samt ta hånd om nesten alle matprodukter for behovene til spesifikke bedrifter eller private personer/sektorer. På grunn av dette har Soledòr besluttet å dele opp hele variasjonen av produkter som kan skaffes til kun noen få, som alltid er håndverksmessige og nødvendige for hverdagsk...
Portefølje (9)
Italia, Reggio Emilia
...Enkelhet på sitt beste! Napoli Food Box fylt med den ekte essensen og tradisjonen fra Italia: spaghetti akkompagnert av friskheten og fargen fra cherrytomatsausen og den intense aromaen av ekstra jomfruolivenolje. Uimotståelig for alle! Denne Napoli Food Box inneholder: - Durumhvete semule spaghetti 500g - Cherrytomatsaus 690g - Ekstra jomfruolivenolje 250ml.
Portefølje (10)
Italia, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana er et dynamisk selskap som opererer innen den toskanske agroalimentære sektoren, hvor produksjonene med merket Agriqualità fra Amiata og Val di Paglia er resultatet av en produksjonskjede som ble etablert i 2005, og som fikk godkjenning for sertifisering fra Region Toscana. Spesielt har de sertifiserte produksjonene vært rettet mot direkte markedsføring i utsalgssteder med merkene...
Portefølje (7)
Italia, Crotone
Jeg er forhandler av lokale typiske produkter og økologisk calabrese vin. Kvalitetsprodukter som er naturlige uten tilsatt konserveringsmidler.
Portefølje (2)
Italia, San Cono
... håndverksmessig, med durumhvete semule som utelukkende kommer fra Sicilia. Det er en "håndverksmessig pasta" med lang holdbarhet, som varer i omtrent 24 måneder fra produksjon. Den langsomme produksjonen ved hjelp av bronseforming gir et grovt og porøst produkt som er i stand til å holde på sausen på best mulig måte. Pastaen, plassert på matrammer, tørkes i statiske celler ved en lav temperatur på maks...
L’Industria Molitoria Mininni s.r.l. representerer i dag en av de viktigste industrielle aktørene på nasjonalt nivå innen kverning av durumhvete for produksjon av finmalte semule og semule til høy kvalitet pasta. For å oppnå dette målet har det vært nødvendig å bygge et nytt anlegg, basert på moderne teknologier innen kverningssektoren utviklet av Buhler, med en malekapasitet på 470 tonn i løpet...
Italia, Poggio Torriana
New Project produserer komplette industrielle automatiske linjer for primær emballasje og eksporterer over hele verden takket være 40 års teknisk erfaring fra grunnleggeren kombinert med 30 års aktivitet fra den kommersielle lederen. Emballasjelinjene fra New Project starter med forhåndsformede papirposer med firkantet bunn fra 0,5 kg til 12,5 kg for emballering av mel (hvete, mais, semule...
Italia, Ceglie Messapica
...selskapets ekte juvel, har erobret alle, laget med banebrytende produksjonsteknikker som respekterer den eldste tradisjonen. Fusilli, cavatelli og fullkorns- og semule-orecchiette, hevet av en enkel tomatsaus eller kjøttsaus eller andre sauser, vil glede ganen din. Spydspissen av den mest varierte produksjonen og en absolutt nyhet på markedet er Pasta alla Malvasia, laget ved å blande semule av hard hvete og lokal vin laget av malvasia-druer, uten tilsetning av vann.
Portefølje (1)
Italia, Riese Pio X
Til stede i matmarkedet i mange år, er vi spesialiserte i produksjon av lasagneplater som vi tilbyr i forskjellige størrelser, vekter og ingredienser: Durumhvete semule, semi-fullkorn og fullkorn durumhvete semule, spelt, spelt dicocco, spelt spelta, og mange flere. Kvalitet, tradisjon og en spesiell oppmerksomhet på produktets autentisitet, har i flere år vært vårt fokus innen økologisk pasta...
... velværeprodukter. Det som skiller oss ut på markedet er den FUNKSJONELLE LINJEN, en spesiell pasta laget med durumhvete semule som er tilsatt ekstrakter fra andinske og amazonske planter med verdifulle næringsegenskaper. Fullkornspastaen er dessuten laget med fullkorn semule av durumhvete, som har et malediagram utviklet i samarbeid med universitetet Federico II i Napoli og Teknologisk og Vitenskapelig Park...
Italia, Chieuti
Vi er en kort verdikjede som dyrker Cappelli-hvete og produserer semule, finmalt mel, fullkornsemule og meltyper; tørket pasta, frokostkjeks, taralli, kikerter, samt takket være våre eng, havre og lin. Vårt hvete er sunt og rikt på protein, ideelt for dietter, intoleranser og en sunn og god ernæring. Vi er en liten aktør, men nettopp derfor er vi økologisk kontrollert og opptatt av miljømessig bærekraft og sunn mat.
Italia, San Gavino Monreale
... håndverksprosess blir de skrelt og malt på stein i vår mølle og omdannet til mel og semule. Produkter som er sjelen i våre sardinske og italienske oppskrifter, essensen av vår store kulinariske tradisjon. Vi holder til i San Gavino Monreale, i provinsen Sør-Sardinia og i hjertet av Campidano. En slette som har en viktig historie innen kornproduksjon, DOP-safran og ris. Her, i området Santa Maria, ligger møllen...
Italia, Racale
Ved å ta vare på det omkringliggende området produserer vi matvarer som respekterer vår tradisjon med typiske ingredienser fra Puglia. Vi tilbyr alt fra bakervarer til produksjon av olje og vin, samt håndlaget pasta fra våre laboratorier. Vi arbeider med flere typer mel: hvete, brent hvete, semule, fullkornsemule og bygg for å tilby et produkt av høy kvalitet og maksimal fordøyelighet...
Italia, Manfredonia
... siloer eller tanker som inneholder materiale som: mel, sukker, semule, hvete, bygg, havre, kaffe, gjær, vin osv., som i henhold til forordning (EF) nr. 852/04 krever et spesialisert og anerkjent inngrep for sertifisering av gjennomført desinfisering av deres siloer.
Italia, Bernalda
... forsyningskjede som garanterer lokal opprinnelse av de malte kornene. Mel og semule er nøye utvalgt region for region. Vi investerer kontinuerlig i forskning og utvikling for å tilby et produkt av høy kvalitet. Våre produkter er ikke industrielt produserte, men håndverksprodukter som har den spesielle egenskapen å være forstekt med naturlig heving uten tilsetning av konserveringsmidler og kjemiske stoffer. Vi er i en kontinuerlig utviklingsfase.
Mitt selskap produserer tørr pasta, mandelsmør og durumhvete semule, ved å bruke utelukkende økologiske produksjonsmetoder med råvarer av høyeste kvalitet. Gården ligger i Lombardia og dekker et areal på omtrent 80 hektar. Vi har 40 ansatte og er aktive på 8 utenlandske markeder.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play