... offentlige og private kantiner, og viste en god evne til å omstille forretningslogikkene og aktivitetene. Den 30. juni 2011 ble selskapet Le Palme di Pace Andrea & C. S.a.s. til Le Palme Ristorazione & Servizi S.r.l. En kontinuerlig investeringsplan innen kvalitet og utviklingen av en bedriftsstrategi rettet mot å optimalisere interne produksjonsprosesser har gjort det mulig for selskapet å registrere en betydelig veksttrend i den senere tid. Kvalitet, teknologi og innovasjon er i dag suksessfaktorer.
Italia, Marsico Nuovo
... bryllup som dagen etter allerede er glemt av alle Ikke overlat bryllupet ditt til noen restaurant før du har sett denne gratis videoen https://www.youtube.com/watch?v=VtaImugLF3A&list=PLa9RSOWqN_S3WsJEel-jRCv6xV4ylIbMw...
Italia, Taormina
... vulkanen Etna til det antikke teateret, mens de malte salene gjenopplever elegansen fra Sicilia i Gattopardo. Ekspertisen og ferdighetene til kokken i tilberedningen av unike, kreative og ettertraktede retter, samt den store profesjonaliteten til servitørpersonalet, gjør restauranten til den mest ettertraktede blant kunder og turister. Første retter med fisk og kjøttspesialiteter fra den sicilianske tradisjonen er kombinert med de beste etikettene av nasjonale og internasjonale viner.
Bare et steinkast fra de viktigste kunstneriske målene i den renessansepregete Firenze, i hjertet av den historiske sentrum, tilbyr Ristorante La Martinicca, som passer både for lokalbefolkningen og turister, de typiske smakene fra det toskanske kjøkkenet i over 30 år. I en koselig og privat atmosfære kan du nyte tradisjonelle retter som hjemmelaget pasta, bistecca alla fiorentina, ossobuco, baccalà, trippa og sesongbaserte produkter.
På Ristorante Bar Da Gino kan du smake på typiske toskanske viner og lokal mat i et vakkert miljø som innsjøen Chiusi. Husets spesialiteter er: hjemmelagde tagliatelle med sesongens sopp, pici i alle lokale varianter, med and, med aglione, med sopp... og i tillegg, innsjøfisk som tegamaccio og brustico. Fra verandaen, som vender ut mot innsjøen, kan man se det omkringliggende landskapet helt til provinsen Perugia. Chiusi, en etruskisk by, inviterer deg til å oppdage de arkeologiske funnene fra apes grav, som ligger 1 km fra restauranten.
Smakene fra Trentino: ta med deg et stykke paradis, kom og smak på den berømte potetkaken bakt i vedfyrt ovn. Potetkake, laget med poteter dyrket direkte av eierne, bakt i vedfyrt ovn, servert med blandede pålegg, borlottibønner og grønnsaker. Ring oss på 0461654343 for informasjon og reservasjoner.
... jomfruolivenoljen, produsert direkte av familiene Uguccioni og Brunetti. Når man først har satt seg til bords, er det som om man reiser tilbake i tid for å gjenoppdage de gamle kulinariske tradisjonene fra Marche, hvor rikelige libasjoner oppstår fra en kombinasjon av fantasi og tradisjon, alt med respekt for kvalitet. En filosofi som gjenspeiles i den kontinuerlige jakten og valget av kjøtt, oster, spekemat, belgfrukter, grønnsaker og viner av høy kvalitet, alt fra håndverksproduksjon, med et spesielt fokus på Slow Food-initiativene og alt som er økologisk og naturlig.
Italia, Mercato San Severino
Alt begynte med bryllupet til en av våre døtre, et bryllup vi feiret i vårt hjem, gjort uforglemmelig av de ekstraordinære profesjonelle og menneskelige ferdighetene til gruppen vi henvendte oss til. Vi ble alle så behagelig involvert i gjennomføringen av det, at tanken om å opprette vårt eget arrangementsfirma begynte å ta form i hodet vårt. Vår filosofi er å kombinere klasse, enkelhet og smak...
I et palass fra 1200-tallet som vender ut mot hovedtorget i Cortona, ønsker Marco og Lara dere velkommen til restauranten La Locanda nel Loggiato for å tilby dere de ekstraordinære og innovative rettene fra deres kjøkken, som kombinerer fantasi og toskansk tradisjon med sesongens råvarer av høyeste kvalitet og alltid ferske. Den samme oppmerksomheten som finnes på kjøkkenet, gjenspeiles i vinkartet, som fokuserer på kvalitetsrøde viner fra den beste toskanske produksjonen.
Representasjoner av øl, vin og matvarer...
Den store lidenskapen, entusiasmen og profesjonaliteten til Mario Matarazzo og hans kone Angela har på kort tid gjort Ristorante Pizzeria Manuno Bis til et av referansepunktene i Brescia og omegn. Lokalet samler erfaringen som er opparbeidet gjennom årene, og tilbyr kundene en koselig beliggenhet, ideell for enhver type arrangement, vennlig personale og en ekte napolitansk pizza, laget kun med tradisjonelle og ekte ingredienser. Den napolitanske pizzeriaen Manuno Bis ligger i Via Creta, 80 i Brescia. For mer informasjon, eller for å reservere et bord, ring 0302421510.
Kollektiv catering Håndtering av bedriftskantiner Sentralisert kjøkken for takeaway-lunsjer...
Midt på strandpromenaden i Pesaro, i Piazzale della Libertà, tilbyr restauranten pizzeria Alta Marea et enkelt kjøkken med kvalitetsingredienser. A la carte-meny med kjøtt og fisk med ferske ingredienser og retter tilberedt på stedet. Lokalet ligger i Pesaro, i hjertet av strandområdet med utsikt over havet og den berømte skulpturen av tomatkulen, og det er 10 minutters gange fra den historiske...
Rengjøringstjenester for sivile og industrielle sektorer, ledelse av kantiner og kjøkken...
Italia, Villafranca Di Verona
Pizzeria Civico2 har i mange år vært et av referansepunktene i området når det gjelder tilberedning av tradisjonelle og spesielle pizzaer. Menyen er veldig omfattende og inkluderer også fullkornspizza og pizza med lang heving, begge svært lette og lettfordøyelige, akkompagnert av et utvalg av lokale italienske håndverksøl og tyske øl. Pizzeria Civico2 kjennetegnes av et enkelt, men kvalitetsrikt...
...Pizzeria og Braceria i Perugia, Fuocovivo jobber kontinuerlig med å velge materialer. Alle de andre ingrediensene er faktisk strengt valgt "på km 0". Ideen er å tilby en gourmetpizza som også er demokratisk, ekte, av høy kvalitet og til rimelige priser, samt en førsteklasses grillmat! Nyheten ligger i Braceria Fuoco Vivo med lokale kjøttvarer, alle levert av slakteren "Farinelli Riccardo" i Pretola, som vi tilbereder med en innovativ metode takket være en ovn vi har patentert. Det er bare å prøve! Vi venter på deg i Perugia for å smake på våre retter som også garanterer høy fordøyelighet.
... grønne omgivelser av Golfklubben. Vi tilbyr også catering for arrangementer utenfor vår lokasjon. Når det gjelder mat, jobber vi hovedsakelig med ferskhet og sesongbaserte retter, og vi prøver å gi det beste produktet mulig. Vi tilbyr tradisjonell mat... med et snev av fantasi...
Italia, Belvì
... som uunnværlige i vår profesjonelle virksomhet. Korrekthet og konfidensialitet i b2b-samarbeid med andre aktører er kjernen i vår politikk. Mange aktører har i løpet av årene vist oss sin tillit ved å betro oss deres kunder: turoperatører, insentivhus, CRAL, hoteller og feriesteder. Vi gir alltid effektive og passende svar til de som tror på oss. Vi tilbyr: båtturer, turer med grøntoget i hjertet av Sardinia, 4x4-turer på Gennargentu og i Barbagia. I tillegg tilbyr vi typisk sardisk mat, lunsjer med hyrder, catering av høy kvalitet for arrangementer,...
Italia, Milano
Sadler Catering tilbyr en cateringservice av høy kvalitet og skreddersydde menyer for enhver type arrangement i Milano-området. Selskapet tilbyr også rådgivning for å finne den ideelle lokasjonen for arrangementet, har et bredt utvalg av blomsterdekorasjoner og kan også tilby musikalsk underholdning.
Bedrifts- og kollektiv catering Skolemat, sykehusmat - Tredje alder...
MÅLTIDSPRODUKSJON OG LEVERING.
Italia, La Spezia
Offentlige og private kantiner - Catering...
Vi tilbyr cateringtjenester for enhver anledning - Jubileer - Kongresser - Møter - Forretningsmiddager - Bryllup - Dåp - Bursdager - Gradueringer Catering hjemme hos deg eller i selskapet Bedriftskantine...
Italia, Caltanissetta
Catering til mottakelser...
Italia, Centallo
... drøm som nettopp har blitt virkelighet! En middag for to kan du velge mellom den uforglemmelige piemontesiske tradisjonen, en feilfri brasserie tilberedt i vedfyrt ovn og utmerket fisk; uten å glemme den uslåelige vinkartet. Den 25-årige erfaringen med bryllupsfester har gjort det mulig å opparbeide en stor og trofast kundebase som alltid får det beste innen kvalitet, kompetanse og vennlighet.
Italia, Iseo
Ristorante Pizzeria La Perla ligger i Pilzone ved Iseo-sjøen, i provinsen Brescia. Våre spesialiteter er: grillet sjømat, catalana og pizza på meter, stekt i vedfyrt ovn, laget med spesielle melblandinger, malt på stein med naturlig heving. Vi tilbyr en arbeidsmeny til 10, alt inkludert, med buffet. Lokalet er delt inn i 2 rom, ett innendørs og ett med en lys veranda. Rommet er også egnet for små seremonier, kommunjoner og dåp. Driften er familiedrevet. Lokalet har en praktisk parkeringsplass.
Italia, Sesto Calende
Matlagingskurs for voksne og barn, mulighet for private kurs, matlagingskurs for utdrikningslag, cooking team building. Kursene holdes på stedet i Sesto Calende eller på andre steder ved Lago Maggiore eller i Milano. Spesielle kurs uten gluten, vegansk matlaging. Online matlagingskurs for privatpersoner og bedrifter. Tjeneste med privat kokk (hjemmekokk) i områdene Lago Maggiore, Lago di Como, Milano.
...Blow Up, eid av Enzo og Rosy, har faktisk fokusert på frokost, lunsj og den store helgeaperitiffen. Om kvelden serveres det ingen middag, men stenger klokken 21. Om morgenen åpner Blow Up dørene klokken 7: "På denne måten har vi muligheten til å tilby kundene en deilig frokost, for å starte dagen på best mulig måte." På lørdag og søndag forlenges åpningstiden til slutten av aperitiffen. Besøk vår nettside www.blowuplainate.com eller følg oss på Facebook på www.facebook.com/BlowUpLainate. Vi gleder oss til å se dere!!
Siden 1975 har restauranten trattoria og pizzeria AL CAPRICCIO tilbudt kun autentiske smaker fra det typiske og tradisjonelle kjøkkenet i det ioniske Salento i en innbydende og elegant atmosfære.
Italia, Mantova
Sivil og industriell rengjøring...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play