Italia, Thiene
Risco er spesialisert på levering av maskiner og systemer for næringsmiddelindustrien, spesielt for kjøttbehandling. Riscos produksjon inkluderer et bredt spekter av vakuumfyllere for pølser og spekemat, vakuumfyllere for skinke, modnede produkter og mortadella, forberedelseslinjer som kjøttkverner og deigblandere, systemer for kjøttdeig i skåler, formeringssystemer for burgere og kjøttboller...
Italia, Cremona
... hver dag. Utrettelig. I Antica Valle er salami og spekemat eksellens som må bevares. Små mesterverk av smak som holder liv i forberedelses-, bearbeidings- og modningsprosessene fra tidligere tider. Antica Valle er et område som bevarer de tidløse prinsippene for tradisjon. Her har området en overlegen fordel fordi råvarene bearbeides varmt, og transformasjonsprosessen er fullført på 48 timer for å fremheve ektehet, smak og friskhet. I Antica Valle er det faktisk oppdrett og slakterier historisk sett overalt til fordel for den ekstraordinære kvaliteten og de daglige kontrollene.
100% Italia International Trade tilbyr sine kunder et bredt utvalg av de beste produktene fra de italienske områdene: mozzarella di bufala D.O.P., bufallo- og melkoster, grønnsaker, sylteagurk, ekstra jomfruolivenolje D.O.P., trøfler fra Bagnoli, pasta fra Gragnano, fersk pasta, sjømat, hermetiske tomater, bakevarer, pizzaprodukter, spekemat, osv. Takket være en godt organisert logistikk og flerspråklig personale, kan kundene få tilgang til et omfattende katalog og motta varene en eller to ganger i uken over hele Europa, akkurat som i Italia.
Portefølje (9)
... kombinerer estetikk, praktisk, innovasjon og utmerket komfort. På restauranten serverer vi mat laget av egne råvarer. Olivenolje, spekemat, oster, kjøtt og syltetøy som er resultatet av arbeidet fra gården og lokale gårder, og garanterer "Km. Null". Mat som bevarer all smaken fra landsbygda og tradisjonell matlaging. Interiøret i restauranten og alt inventar er laget av lokal stein som er tro mot den typiske landlige stilen i vårt område. Mellom kokkene lar vi enkle og naturlige elementer fra jorden sameksistere.
Portefølje (1)
Italia, Santa Lucia Di Piave
Valsana har i over 30 år forsket på, valgt ut og distribuert oster, spekemat og andre italienske gastronomiske spesialiteter. Utvalget består av omtrent 500 oster og 400 spekemat, noen sjømatprodukter og deilige kombinasjoner. En katalog med tyngde, med et bredt spekter av italienske spesialiteter dedikert til dem som ikke aksepterer kompromisser når det gjelder kvalitet. Siden 2013 har Valsana også oppnådd IFS-BRC-sertifiseringene, de to viktigste standardene for matsikkerhet.
Italia, Castel Guelfo Di Bologna
I over 40 år har Salumificio Capelli betydelig erfaring innen produksjon av spekemat. I løpet av disse årene har selskapets politikk alltid vært å velge kvalitet; dette gjelder både produktene og tjenestene, samt kompetansen og profesjonaliteten til hele selskapet. Spesiell oppmerksomhet rettes mot produktenes ekthet og forbrukerens helse, og nettopp derfor har vi utviklet linjer med naturlige...
Italia, Modica
Ysm Italia Marketing er en innkjøpsgruppe spesialisert innen matvaresektoren for typiske regionale produkter. Den kontinuerlige jakten på produkter som oster, spekemat, viner, konserver og søtsaker er rettet mot vinbutikker og vinbarer, våre første kunder. Våre produkter er hovedsakelig hentet fra regionale produsenter som produserer håndverksmessig med råvarer av høy kvalitet. Vi samarbeider med distributører i Italia og Europa og skaper en direkte kanal med våre kunder ved å tilby kontinuerlig oppdatering av produktene, og vi tilbyr et rikt katalog i alle de dekkede sektorene.
Italia, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone ligger i Crespina Lorenzana, i provinsen Pisa, og er et historisk merke som har vært aktivt i over 150 år innen høy kvalitet på spekemat. Selskapet produserer og distribuerer produkter av høyeste kvalitet, laget med den gamle håndverkskunsten og omsorgen, i tråd med moderne produksjonsstandarder og ved å bruke kun førsteklasses råvarer, både fra land og hav, som kan tilfredsstille selv den mest kresne gane.
... distributøren av meieriproduktene med merkevaren Formidoro, som representerer eksellensen av ricotta, saue- og geiteoster, håndlaget ved bruk av melk fra sicilianske husdyr, og i henhold til de gamle regionale tradisjonene. Selskapet tilbyr dessuten meieriprodukter fra andre italienske regioner, et bredt utvalg av spekemat, konserverte produkter, pastasauser og krydder, frosne matvarer, vin, likører, brennevin og andre spesifikke produkter for gjestfrihetssektoren.
Andre produkter
Siciliansk Ost
Siciliansk Ost
Portefølje (1)
Italia, Roma
... forbruksvarer, nisjeprodukter og/eller kvalitetsprodukter, distribuert over hele landet og internasjonalt, som inkluderer agroalimentære produkter, gastronomi, rotisseri, slakteri, konditori, frukt og grønnsaker, spekemat, meieriprodukter, egg, matoljer og fett, sukker, sjokolade, godteri og bakervarer, kaffe, te, kakao og krydder, fisk, skalldyr og bløtdyr, samt alle lignende, tilknyttede og relaterte...
Italia, Gambasca
La Bernardi Formaggi er et familieeid selskap med høy kompetanse og tradisjon innen meieribransjen, som i tre generasjoner har drevet med engros handel av oster, spekemat, fersk pasta og, i de senere årene, også sjømat. I løpet av tiden har vi gradvis utvidet vårt sortiment, ved å velge kvalitetsprodukter og gastronomiske eksellens fra hele Italia. Dette inkluderer Parmigiano Reggiano, Grana...
Italia, Orsogna
... gastronomiprodukter • Hvite sauser • Hvite sauser med trøffel • Sauser og tomatsaus • Aromatiserte oljer og smør • Trøffel konservert i skiver og malt • Sterilisert trøffel for produsenter av spekemat og ost • Syltetøy og marmelade • Gave-/julepakker. NYTT: Aromatisert Spray Salt -70% natrium. NYTT: Trøffelperler (kaviar) Vi velger nøye våre råvarer, i respekt for den italienske mattradisjonen. Hvis...
Portefølje (9)
Salumificio Del Vecchio, siden 1968 i Cesena, produserer høykvalitets spekemat fra svin oppdrettet med respekt for naturen: økologisk spekemat, krydret spekemat, gullspekemat og tradisjonell spekemat uten laktose og gluten, i henhold til den beste italienske og romagnolske tradisjonen: Parma-skinker og typiske pølser fra Romagna.
Italia, Correggio
FoodPartner kobler ledende produsenter av italiensk fersk mat med importører over hele Europa. Vår misjon er å skaffe utvalgte kjølte produkter med holdbarhet på 25 til 90 dager, som ost, fersk fylt pasta, spekemat og mye mer. Vi er basert i en perfekt logistikkposisjon i Reggio Emilia, sentralt i Nord-Italia. Vårt produktportefølje dekker over 1500 spesifikke referanser av ferske italienske spesialiteter produsert av kvalitetssertifiserte produsenter.
Italia, Terlizzi
I mange år har vi vært grossister av spekemat, oster og klippfisk. Vi leverer til restauranter, hoteller og delikatesseforretninger over hele Italia og i utlandet. Hvis du leter etter å kjøpe spekemat og oster i engros for å selge dem i din virksomhet, vil du finne virkelig konkurransedyktige priser hos oss. Produktene vi selger er hovedsakelig typiske produkter fra Puglia, men du vil også finne nasjonale produkter fra alle regioner og kjente merkevarer som for eksempel Grana Padano.
Italia, Cerreto D'esi
I vårt økologiske gårdsbruk oppdretter vi svin i semi-fri tilstand med økologiske metoder, der dyrevelferd står i fokus. Svinene fôres utelukkende med korn fra gården, og det gis ikke antibiotika. Alle dyrene blir bearbeidet på gården, som er utstyrt med et laboratorium for bearbeiding av spekemat. Vi produserer ulike typer salami, modnet bacon, krydret lardo, lonza, lonzini, guanciale og skinke...
Italia, Ginestreto-Pesaro
Mangfoldet av delikatesser som tilbys kundene er variert, inkludert lonza, lonzini, pølser, salami og skinker med forskjellige smaksprofiler. Disse verdifulle spesialitetene er laget av utvalgte svinekjøtt og er dyktig krydret av våre erfarne håndverkere. Den minimale modningstiden som garanteres for hver type spekemat, sammen med det ideelle klimaet for modningen, gjør hvert produkt ekstremt...
Italia, Torino
... streng omsorg i utvelgelsen av leverandører og råvarer. Pama tilbyr et bredt spekter av produkter delt inn i: skinker, spekemat og oster. Den praktiske tilnærmingen og omsorgen som legges i utførelsen av aktiviteter på tvers av alle produktlinjer har gjort at Pama-teamet har forstått at ingen resultater er tilfeldige, men at kunnskap, observasjon og erfaring er avgjørende for å oppnå et...
Italia, Fasano
...omsorg og mye lidenskap for produktene våre som Capocollo, Salame, Pancetta salata og steccata, i tillegg til nasjonale spekemat som Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella og Prosciutto Cotto. Våre spekemat kommer fra lokale kjøttkilder med 0 KM fra pugliesiske beitemarker.
... jomfruolivenoljen, produsert direkte av familiene Uguccioni og Brunetti. Når man først har satt seg til bords, er det som om man reiser tilbake i tid for å gjenoppdage de gamle kulinariske tradisjonene fra Marche, hvor rikelige libasjoner oppstår fra en kombinasjon av fantasi og tradisjon, alt med respekt for kvalitet. En filosofi som gjenspeiles i den kontinuerlige jakten og valget av kjøtt, oster, spekemat, belgfrukter, grønnsaker og viner av høy kvalitet, alt fra håndverksproduksjon, med et spesielt fokus på Slow Food-initiativene og alt som er økologisk og naturlig.
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... av naturlige meltyper. Hele produksjonsprosessen foregår i vårt håndverkslaboratorium, basert på grundig forskning og kontinuerlig utvikling, med ufravikelig respekt for den tradisjonelle kunsten innen spekemat, med dens etablerte og gjenkjennelige kjennetegn. Våre spekematprodukter blir distribuert og konsumert med bevissthet og stolthet over å tilby et produkt av ubestridelig kvalitet og høy kulinarisk tradisjon.
Italia, Peschiera Del Garda
...lager våre bartendere hjemmelagde preparater for å øke kvaliteten og friskheten i drinkene, kanskje kombinert med menyer med fristende forslag, som utvalg av italienske og franske spekemat og oster, hjemmelaget brød og focaccia, og mye mer. I sommermånedene er det mulig å nyte en aperitiff blant de mange eksklusive alternativene som tilbys direkte på terrassen de Lenoteca, hvor man kan se innsjøen og...
For en kveld med utmerket kjøtt er Ristorante Baccanale det beste valget i Monza. Restauranten tilbyr et bredt utvalg av vin som kan kombineres med hvert kjøttstykke, for å fremheve smaken og teksturen, samt et rikt utvalg av delikate spekemat og deilige hjemmelagde desserter. Hvert ingrediens er nøye utvalgt av kokken, inkludert en Black Angus fra de beste gårdene. Restauranten ligger i Monza på via Bergamo 5, provinsen Monza og Brianza. For å reservere et bord kan du ringe direkte til nummer 039 325476.
Italia, Paina Di Giussano
... har opparbeidet oss gjennom mange år i bransjen. Nedenfor er noen produkter du alltid vil finne i vår butikk: Gorgonzola d.o.p. på skje og i skiver, over 30 forskjellige typer blåmuggoster basert på Gorgonzola; førsteklasses spekemat, ferske oster fra Valsassina (LC), modnede oster av melk og geit, honning, syltetøy, viner, egg, fersk pasta, yoghurt, mel, te, infusjoner, småkaker og mye mer. Å gå inn i vår butikk er ikke bare en glede, men også en måte å forstå forskjellen mellom de håndverksproduktene vi tilbyr og de som vanligvis finnes på markedet.
... for kyllinger, fasaner, kaponer og høner, dedikerer seg i dag også til dyrking av forskjellige varianter av grønnsaker og sesongens frukt (som de prisbelønte hvite ferskene) og produksjon av borddruer og vin. I 2011 åpnet de agriturismo "Corte Le Faraone". Anlegget tilbyr kald servering og mange ferske, håndlagde og typiske produkter. Crostini arlecchino og gras pistà, brett med spekemat eller ost...
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har laget spekemat i over førti år. Blant de karakteristiske produktene fra området finner vi carne salada og speck; selskapet produserer også de mest klassiske spekematene fra den italienske tradisjonen, som kokt skinke, rå skinke, salami og pancetta. Merket Salumificio Trentino er et eksempel på et moderne og dynamisk selskap som har klart å kombinere tradisjon med ulike kostholdsmodeller. Selskapet har alltid vært opptatt av å oppnå kvalitet, og siden 2006 har det sertifisert sitt kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Italia, Minerbio
ACCADEMIA DEI SAPORI driver med salg av matvarer på nett. Vi tilbyr utvalgte produkter som gjenspeiler lokale tradisjoner, som typiske spekemat og oster, ekstra jomfruolivenolje fra enkeltkultivar, utvalgte viner, håndlagde pastaprodukter og mange andre produkter fra den italienske regionale tradisjonen.
Italia, Pegognaga
... enheter, slepende enheter, i split- og monoblokkversjoner for transportkasser av liten og middels størrelse. For kjølt transport av større dimensjoner produserer Zanotti monoblokk Diesel-enheter og versjoner for understell. Enhetene er tilgjengelige med standard gasser (R404A og R134A) og med nye miljøvennlige kjølemidler. Zanotti jobber også med design og produksjon av store kjøleanlegg for oppbevaring av matvarer som frukt, grønnsaker, kjøtt, fisk, melk, yoghurt, iskrem og spekemat.
Italia, Novate Milanese
Til stede i området siden 2015, men med tretti års erfaring i bransjen, G.D.S. av Rozza Daniele Massimo leverer sjømatprodukter, som fersk fisk, frossen fisk og spekemat. Selv om det er en liten familiebedrift, er firmaet i stand til å tilfredsstille kundenes behov på best mulig måte, ved å tilby førsteklasses produkter med levering innen 24 timer. Dette gjør det mulig å etablere solide tillitsforhold med kunden, uten problemer relatert til mengder. G.D.S. av Rozza Daniele Massimo ligger i Via Monte Grappa 33 i Novate Milanese, provinsen Milano. For mer informasjon, ring 3477470071.
Italia, Cagliari
Vi er et selskap som hovedsakelig eksporterer sardinske matprodukter til utlandet. Vi har et bredt utvalg av produkter for grossister, delikatessebutikker, restauranter og pizzeriaer osv. Våre produkter inkluderer: tørr pasta som gnocchetti, spaghetti og fersk pasta som ravioli og culurgiones, seadas, safran, olivenolje og olivenpaté, oster og ostekremer, viner, øl i ulike størrelser, også på fat, søtsaker, brennevin, bottarga, trøffelkrem og trøffeloster, samt spekemat som tørr og fersk pølse.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play