Italia, Imperia
... delikate og behagelig fruktige smak. Den passer perfekt til alle retter i middelhavskosten og kosthold, spesielt rå i salater eller med grønnsaker. Velsmakende og deilig aromatisk, fremhever L'Olio di Cannelle smaken av mat i sauser, dressinger og med alle typer kjøtt eller fisk.
Italia, Montesarchio
... jomfruolivenolje, helt laget i Italia, oppnådd med hjelp av moderne maskiner som reduserer lagringstiden for oliven og produksjonstiden, og som bevarer og fremhever dens organoleptiske egenskaper: en ekstra jomfruolivenolje med en unik smak! Takket være de entreprenørielle evnene, produseres det i dag olje for alle behov, fra 100% italiensk EVO til økologisk, olivenolje og fellesskapsolje. DE GREGORIO produserer både for egen regning og for private merker, og i 2016 begynte de også å produsere skjønnhetsprodukter og kroppspleieprodukter, alltid under merket De Gregorio.
Italia, Chiaramonte Gulfi (rg)
... fra juli til oktober, med druetypene Vittoria, Italia og Apirene. Olivenolje Olivenoljen - fra beskjæring til innhøsting, til kaldpressing, helt til pakking - kun gjennom våre hender. Trærne vannes med mikrosprinklersystem for rasjonell vannforvaltning. Naturlige metoder Sykdommer og skadedyr forebygges med naturlige metoder. Vi bruker ikke pesticider eller ugressmidler, produktene våre vokser med respekt for naturen; ved å inokulere jorden med rhizobakterier og tilsette kompost for næring til plantene. Ingredienser alltid fra lokal produksjon Din mening er viktig!
... kvalitet og absolutt smak, anbefalt for Middelhavsdietten. Selskapet "Biolio" tilhørende dr. Salvatore Dragone ligger på åsene i Presila Catanzarese, i Calabria (Italia). Olivenlundene ligger i et urørt og rent miljø og nyter solen og det milde klimaet i Middelhavet. Den økologiske ekstra jomfruolivenoljen som produseres er av høyeste kvalitet, med svært lav syreinnhold, harmonisk og balansert, med en...
Portefølje (7)
Italia, Mirabella Imbaccari
... grønnsakskonserver, med en delikat smak, bearbeidet med prosesser og oppskrifter som ikke forvansker vegetalen, og som bevarer konsistens og naturlig smak. Aromene utvikles i rotasjon på over 30 hektar som er avsatt til dem. De tørkes naturlig, og det lages flere forbrukslinjer, som rene aromaer og bearbeidede aromaer. Konservene i olivenolje, produsert av grønnsaker fra egne felt, som strengt følger...
Italia, Acri
... stekingen av hjemmelaget brød under jule- og påskefeiringer, representerer de et gledelig og lykkelig øyeblikk rundt hvilket familien samlet seg. Laget med olivenolje og aromatisert med lokale ville urter som “l’aranzo”, gjør Squadatielli til en småkake med pæreform og en uforvekslelig smak. Fremdeles i dag fortsetter Burlato i ånden av den tradisjonen å produsere Squadatielli, hvor de eier varemerket, med den samme entusiasmen som har preget dette produktet helt fra.
Italia, Montesano Sulla Marcellana
... er den beste kokken, og tradisjonen er den beste inspirasjonen. Derfor finner du i deres olivenolje-bokser de typiske produktene fra Cilento, tilberedt etter oppskriftene fra Middelhavsdietten. Deres typiske campanske produkter, konserverte i olje, eddik og lake, er spesialiteter med en raffinert smak, men som kan nytes uten formaliteter. Syltetøy, sauser, konserver, dressinger, kremer, pestoer...
... tradisjonelle steinsystemet og enestående kaldpressing. Den ekstra virgin oljen som oppnås har ikke bare en veldig lav syreinnhold, men er også aromatisk, rik på dufter og har en karakteristisk fruktig smak: en ekte presset oliven! Landbruksselskapet Le Farnie er sertifisert som en økologisk bedrift (ccpb) PAKKINGER: BOKS på liter 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25; GLASSFLASKE i mørkt glass på liter 0,25 og 0,75; KERAMIKKUR på glassert og håndmalt leire på liter 4; 0,75; 0,25. Det tilbys hjemlevering i Italia og Europa. Fullstendig prisliste finnes på nettstedet www.agriturismolefarnie.it...
Italia, Belmonte Mezzagno
Økologisk ekstra jomfruolivenolje fra Sicilia. Oliosa er et ungt selskap som spesialiserer seg på salg og distribusjon av ekstra jomfruolivenolje fra Sicilia, produsert og tappet i provinsen Palermo. En økologisk olje uten spor av pesticider eller andre skadelige stoffer, oppnådd ved kaldpressing av sicilianske oliven, med en intens duft og en kraftig smak, tappet i størrelser på 750-500-250-100ml, tilgjengelig også i smaksatt versjon med hvitløk, chili, basilikum, sitron, salvie, rosmarin og oregano.
... overdreven og umiddelbar avkjøling (bitterhet) elimineres. 2) Sentrifugalutvinning uten risting (i motsetning til sentrifugen) ved svært lave omdreininger og uten bruk av sentrifuge-separatorer (klarere), fra første pressing og helt kaldt. MED DISSE TO EKSKLUSIVE METODENE bevares alle egenskapene til den beste oljen: duft, farge, smak, aroma og organoleptiske kvaliteter. Varieteter av vår eksklusive produksjon er: rotondella, carpellese, frantoio og leccino. Vårt kommersielle merke er "ORO DEL SELE".
Italia, Torremaggiore
Passjonen som har blitt videreført gjennom generasjoner og omsorgen for hvert enkelt tre, det harde arbeidet på markene og tradisjonen med innhøsting: dette er verdiene som selskapet er bygget på. Minnene fra en familie bevart i de hundreårige oliventrærne og uttrykt gjennom kvaliteten på oljen som produseres. Derfor smaker extra virgin olivenolje fra DonnaDaunia som hjemme, et produkt med en bestemt og rund smak, egnet for de mest kresne ganer; en olje som er kaldpresset og kun laget av peranzana-oliventrær, den typiske kultivaren fra Foggia-regionen.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play