Italia, Pontecagnano
...Det er bra fordi… Det inneholder: vann, mye fiber, vitaminene B1, B2, B6 og C, mineraler som kalsium, jern, magnesium, kalium og kobber, mikroelementer som selen, karotenoider. Vitamin C styrker immunforsvaret, og B-vitaminene er gode for nerver og hud. I matlaging kan kålrot brukes på ulike måter, både rå og kokt. Vanligvis kokes den fortykkede delen av stilken, men bladene inneholder tre ganger så mye vitaminer. Så bruk dem blanchert i saltet vann for å gi smak til omeletter eller supper.
Samsvarende produkter
Rappini
Rappini
Andre produkter
Ruccola
Ruccola
Portefølje (2)
Italia, Grammichele
... og fri for fuktighet, allerede renset og klare til å bli kokt. De er pakket i brett (0,500 g) eller nett (fra 1 kg til 5 kg). Hver pakke har en etikett som er utarbeidet i henhold til gjeldende forskrifter.
Portefølje (7)
Italia, Maruggio
...Druetype: Hvit Malvasia – Trebbiano – hvit Pinot Produksjonsområde: Østområdet av Taranto Jordtype: Rød jord blandet med stein tuf og/eller kalkstein Vintype: Støttet alberello Gjennomsnittlig alder på vinmark: 15 år Gjennomsnittlig produksjon / hektar: 120/150 kvintal druer Høsting: September Druet høstemetode: Håndplukking Alkohol: 11% - 12% vol. Farge: Strågul til gylden Bouquet: Veldig behagelig fruktig Smak: Tørr og kjølig Serveringstemperatur (celsius): 8° -10° C Anbefalt: Aperitiff, forretter, supper og delikat tørr, kokt rødt kjøtt, hvitt kjøtt, fisk, skalldyr, lagrede oster.
Portefølje (8)
Italia, Codogno
...Grana Padano DOP er en hard, kokt og langsomt modnet ost. Den produseres i Po-sletten, med fersk, halvfett råmelk fra gårder med friske melkekyr uten endemiske sykdommer. Det er en italiensk ost med beskyttet opprinnelsesbetegnelse (DOP). Dette betyr at alle de tre grunnleggende fasene i produksjonskjeden: oppdrett, omdanning av melk til ost og modning, må finne sted i opprinnelsesområdet; dermed...
Portefølje (4)
...Navnet stammer fra Capone, som på den tiden var lett tilgjengelig i sicilianske kjøkken på grunn av sin overflod. Capone ble servert sammen med tomat og aubergine. På begynnelsen av forrige århundre ble retten en del av den folkelige mattradisjonen, og capone ble erstattet med andre grønnsaker. Grønnsakene, nøye utvalgt, blir fritert separat, og deretter kokt med en spesiell tomatsaus. Ingredienser: Fritert aubergine i terninger 37%, tomatsaus, solsikkeolje, ekstra virgin olivenolje, løk, selleri, oliven, kapers, sukker, naturlige aromaer, eddik.
Italia, Altamura Di Bari
Il Trullo Dei Sapori er et ledende selskap som eksporterer og leverer oliven av høyeste kvalitet, ekstra jomfruolivenolje, oster, spekemat, snacks, håndverkspasta, konserverte produkter og mye mer til cateringbransjen, fra verdenskjente restauranter og barer til matprodusenter over hele landet.
Samsvarende produkter
Soppressata
Soppressata
Italia, Castelnuovo Rangone
...Skivet spekemat i brett Vekt av enkelt brett: 100 g Produksjon: Kontinuerlig Produkter: Kokt skinke, rå skinke, Milano salami, ungarsk salami, coppa, mortadella og bresaola.
Samsvarende produkter
Skivet spekemat i brett
Skivet spekemat i brett
Italia, Masselengo
... bærekraft. Hvert produkt er nøye utvalgt - fra ferskt til fryst, fra rått til kokt, fra marinert til røkt - og oppfyller våre strenge kriterier for å sikre at kokken alltid får et sjømatprodukt som lever opp til forventningene. Vi lytter til dine behov, og hjelper deg med å finne det beste produktet som kan tilby en gastronomisk opplevelse i tråd med forbrukerens krav. I tillegg tilbyr vi dedikert...
Vårt laboratorium produserer håndlagde produkter laget utelukkende med ingredienser av høyeste kvalitet, uten tilsatte konserveringsmidler, som også er laktosefrie, melkefrie og eggfrie. Dette inkluderer: forretter, hovedretter, tilbehør, fylte eller ufylte brød, pizzaer og søtsaker, fritert mat, rustikke retter, jule- og festlige søtsaker. Produktene er allerede kokt og fryst, og er klare til å...
Italia, Macerata
Vi dyrker og bearbeider gamle frukter som visciola, giuggiola og svart morbær for å lage unike produkter for hånd, akkurat som før, som vil få deg til å huske den ekte smaken av frukt. Visciola syltetøy, giuggiola syltetøy, svart morbær syltetøy, fikensyltetøy, chilisyltetøy, sapa, visciola vin, tradisjonell kokt vin, typiske produkter fra Marche som sapa.
Italia, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kokt skinke, rå skinke, cotechini og mange andre, som vi selger direkte i utsalgsstedet. For å øke salget har vi også åpnet en delikatessebutikk i Langhe, i den historiske sentrum av Alba, og en annen i sentrum av Torino, nær det egyptiske museet, hvor man kan kjøpe alt vårt svinekjøtt og spekemat.
... modning fra 36 til 80 måneder. Tradisjonell Balsamicoeddik fra Modena IGP, lagret i trefat i 12 - 24 opp til 30 år. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimum modning på 24 måneder, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Forhåndskokte produkter: Cotechino, Zampone, kokt salami, også aromatisert med trøffel, ciccioli. DOC-viner: Lambrusco, Lambrusco di...
Portefølje (10)
... sitrusfruktskall, også dekket med mørk, hvit eller melkek sjokolade. Paté av kokt og rå skinke. Biancomangiare, som de kremete, kommer i mange smaker (28), akkurat som forberedelsene for kaker og hurtigkremer for kalde retter.
Portefølje (1)
Italia, Castelnuovo Rangone
Vemac er et ledende selskap innen design og bygging av automatiserte linjer for behandling av ferskt, kokt og modnet kjøtt. Fra maskiner for automatisk lossing av kjøtt til frysesystemer, fra automatiserte lasteanlegg for pølser til sorteringssystemer for skinker, kan Vemac imøtekomme alle behov for håndtering, automatisering og robotikk i kjøttindustrien. De garanterer også sine kunder en rask og omfattende teknisk støtte.
...Fra kjærlighet, lidenskap og dedikasjon til oliventrærne, den riktige håndplukkede perioden og den tradisjonelle oljemøllen, skaper "Azienda Agricola Tola Salvatore" en ekstra jomfruolivenolje med ekstraordinære kvaliteter i det rike området Partinico og Monreale, i Palermo (Italia). Dens organoleptiske og sensoriske egenskaper gjør den unik, utmerket til å bruke som dressing på kokt eller...
...Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, ved foten av Asiago-platået. Vi produserer salami uten GMO, uten melkederivater, uten gluten, uten allergener. Vår produksjon består av et komplett utvalg av søt og krydret salami, samt et bredt utvalg av både rå og kokt bacon, alle formet for bedre utnyttelse ved bruk. Vi inviterer deg til å besøke nettstedet vårt: www.salumisantorso.it...
... kjøttbit, hver type grønnsak og tilskudd som skal inkluderes i hver enkelt oppskrift er nøye utvalgt for å sikre maksimal kvalitet på produktet. Råvarene blir først dampet for å hemme potensielt patogene bakterier som naturlig finnes i kjøttet. Hvert måltid blir bearbeidet og kokt separat, tørket gjennom en langsom dehydratiseringsprosess ved lave temperaturer i spesiallagde rom, og deretter satt...
Italia, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - er et håndverksfirma som produserer likører, pasta, syltetøy, tradisjonelle typiske søtsaker (fylte vafler, cartellate, mostaccioli, mandler med sukker), og aromatiserte oljer basert på gamle oppskrifter fra Gargano. De typiske søtsakene varierer fra cartellate med mandler og honning eller kokt vin, til mostaccioli med sitron eller sjokolade, til taralli med vin og...
Italia, Toscanella Di Dozza
...Cantine Brusa Spa, nå Brusa 1888, er et italiensk selskap spesialisert på drueavledede produkter og andre fruktingredienser. I 2018 avsluttet selskapet vinproduksjonen for å dedikere seg utelukkende til bearbeiding av drueavledede produkter. Selskapets portefølje inkluderer: -hvit/rød druejuicekonsentrat, -NFC druejuice, -druesukker -kokt most (brukt i produksjonen av balsamicoeddik...
Italia, Mugnano Di Napoli
...høykvalitets ingredienser, kommer halvfabrikataene i ulike former, størrelser og vekter, inkludert rullet, i ampullform, åpne eller lukkede. Fyllingene til søte og salte retter gjenspeiler smakene og duftene fra Napoli, som ricotta, sjokolade, kremen til bakverk, syltetøy og moreller for de søte, samt de sterke og markante smakene fra de salte, som pølser, blandede kjøttpålegg, kokt skinke, ricotta og spinat, tunfisk, gateau og mye mer. Halvfabrikataene pakkes i henhold til snitt og vekter som varierer mellom store, mellomstore, mini og til og med mikro.
... av produktene takket være den konstante oppmerksomheten fra personalet og de moderne bearbeidingsanleggene som benyttes. Utfører daglige leveranser for å sikre maksimal ferskhet og kvalitet. Poteter, barba, urter, fennikel, gulrøtter, spinat, squash, paprika, aubergine, mangold, catalogna, felt-radicchio, parmesan-aubergine, bønner, rapa-topper, stekt, kokt barba, kokte urter, dampet fennikel, dampede gulrøtter, rosenkål, små løk, blomkål, kål, bønner, brokkoli, surkål laget kokt, dampet eller grillet.
Italia, Catanzaro
... alle høyder); trippel vridd nett (alle høyder og alle hull 19/2, 25/3, 51/6); pastoralt nett (alle høyder og trådtykkelser); piggtråd, Pavitek-nett, gabioner, steinsikring, svart kokt tråd, galvanisert tråd, kokt tråd på rull, spiker, klips, 30x30 plastifiserte og galvaniserte stolper (alle størrelser), rørstolper, stålspiker, panelplax og mye mer.
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har laget spekemat i over førti år. Blant de karakteristiske produktene fra området finner vi carne salada og speck; selskapet produserer også de mest klassiske spekematene fra den italienske tradisjonen, som kokt skinke, rå skinke, salami og pancetta. Merket Salumificio Trentino er et eksempel på et moderne og dynamisk selskap som har klart å kombinere tradisjon med ulike kostholdsmodeller. Selskapet har alltid vært opptatt av å oppnå kvalitet, og siden 2006 har det sertifisert sitt kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Italia, Scandicci
Siden 1985 har selskapet Frama bearbeidet storfekjøtt, kokt og videre tilberedt typiske gastronomiske retter fra Firenze, som trippa alla fiorentina, lampredotto med ulike ingredienser, ribollita, stracotto di guancia, peposo og flere andre. Disse forberedelsene er også tilgjengelige i elegante glasskrukker fra Weck i ulike størrelser, sterilisert for å bevare den uforvekslelige smaken i lang tid og ved romtemperatur.
Italia, Cavriago
... syltetøyene tilbyr vi salte kompotter, designet for å perfekt akkompagnere ost eller som deilige tilbehør til kjøtt og spekemat. All frukt og grønnsaker blir kokt på lav temperatur for å bevare smaken av de ferske produktene. Den perfekte pølsen er smakfull og ekte, og håndlaget slik Emilia-tradisjonen krever.
Italia, Piove Di Sacco
World Food ble grunnlagt som et spesialisert selskap med mange års erfaring innen matvarebransjen. World Food er dedikert til salg både til små og store distribusjonskanaler. Import og eksport av matvarer som kokt og halvkokt fisk, frossen fisk, pakket fisk og tint fisk. World Food har derfor gjennom årene vist stor kompetanse innen både engros- og detaljhandel av sjømat og skjell, samt stor kapasitet til å håndtere distribusjonen av fersk fisk, både i Italia og i utlandet. World Food setter kvalitet og sporbarhet av produktene høyt, for å best mulig tilfredsstille forbrukeren.
TRAFILERIE VAVASSORI s.r.l. produserer trukket tråd, galvanisert tråd, svart og hvit kokt tråd, blank tråd, i forhåndsveide pakker fra 5 kg opp til spoler på 1000 kg, spiker i alle størrelser, blanke, elektrogalvaniserte og varmgalvaniserte, plastbelagt tråd i ulike pakker fra 10 meter for gjør-det-selv-prosjekter, til spoler for industrielt bruk på 500 kg og metallnett med løse masker, både galvanisert og plastbelagt. Selskapet håndterer også markedsføringen av et bredt utvalg av byggevarer.
...Røkt og kokt ørret for gastronomi og Ho.Re.Ca ISO 22005:2008 DTP 035 CSQA "Kontrollert matvarekjede" Bedrift finalist Oscar Green 2010 "over kjeden" Røkt ørret og ørretfileter, kaldrøkt, varmrøkt, dampet, gratinert med fast og variabel vekt.
Produksjon av kokt skinke...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play