Italia, Maruggio
... ekstra jomfruolivenolje fra Olive Armonico til moderat smakfulle retter. Ideell for bruk på spisebordet for å berike delikate retter som Bresaola og friske salater, er den også utmerket i matlaging for å krydre fisk, risotto, pasta og steker. Den anbefales for alle retter der oljen har som oppgave å forbedre essensen uten å dekke over smakene.
Portefølje (8)
Italia, Bronte
Vi er en familieeid gård med base i høyden av Salento i Carovigno (BR) - Puglia, 160 meter over havet og 5 km fra Adriaterhavet i Sør-Italia. Vi produserer ekstra jomfruolje fra våre egne eiendommer, Masseria Pietrasanta, fra oliventrær som er over tusen år gamle og beskyttet av regionen Puglia, samt aromatiserte oljer laget av ferske oliven knust med ferske trøfler, sitron, rød mandarin, rosmarin...
Italia, Corsano
...Salg av økologisk ekstra jomfru olivenolje fra Salento, produsert av Nociara- og Cellina-oliven, kaldpresset. Sertifisert økologisk ekstra jomfruolje.
Portefølje (4)
Italia, Sassello
...Piemontesiske chili fylt med tunfiskrøre 280gr - l'Artigiana del Fungo-Sassello De fylte sterke paprikaene fra Artigiana del Fungo-Sassello er håndlagde dumplings, laget av førsteklasses ferske piemontesiske paprika fylt med tunfiskrøre i ekstra jomfruolivenolje. Utmerket å smake som en forrett eller aperitiff.
Portefølje (9)
Italia, Dorgali
...Den økologiske oljen fra Colletorto er den ekstra jomfruoljen som inneholder renheten av vår natur. Det er oljen som respekterer miljøet i sine høyeste prinsipper, og som er helt fri for stoffer og syntetiske forbindelser. Bak vårt økologiske produkt står oppmerksomheten til våre olivenbønder, som begynner med planting av olivenlunder der det kun velges planter som ikke er genmodifiserte. Ved...
Portefølje (6)
Italia, Santa Ninfa
Selskapet Olio Glorioso har i 30 år produsert ekstra jomfruolivenolje av høy kvalitet. Vi har tatt i bruk metoden for kortreist produksjon: fra treet til bordet, takket være at alle prosessfaser (fra malting til logistikk) utføres i selskapet.
Portefølje (4)
Italia, Ventimiglia Di Sicilia
... artisjokk, mandel og fersk gress. Denne oljen gir en balsamisk og frisk smak og er ideell for bruk rå, i kombinasjon med fiskeforretter, supper og rødt kjøtt. Den ekstra jomfruolivenoljen brukes også, i stedet for smør, til baking i småkaker, søtsaker og kaker.
Portefølje (2)
Italia, Fratta Todina
...Aromatisk krydder laget med ekstra jomfruolivenolje, med naturlig aroma av svart trøffel og håndskårne skiver av trøffel (Tuber aestivum Vitt.). Håndlaget produkt, flasket for hånd. Format 100ml med dryppfri kork.
Portefølje (4)
Italia, Salerno
...Typisk gastronomisk forberedelse fra vårt område. Tentakler av gigas, sepia, totani, calamari, kokt i vann og aromatisert. Pakket i blandet olje, 20% ekstra jomfruolje, 80% solsikkeolje med friske aromaer. Pakket i vakuumbeholdere (i variable proporsjoner) Tentakler av gigas, sepia, totani, 80% solsikkeolje, 20% ekstra jomfruolje, eddik, salt, naturlige aromaer, antioksidant, smakforsterker...
Portefølje (8)
...Økologisk ekstra jomfruolivenolje, kaldpresset, høy kvalitet...
Portefølje (2)
Italia, Trento
...For elskere av klassisk smak! Forberedt etter tradisjon: grønnsaker blandet med førsteklasses kjøtt og ekstra virgin olivenolje, uten aromaer og kjemiske tilsetningsstoffer, uten tilsatt monosodiumglutamat, uten hydrogenerte fettstoffer* og jodert salt i stedet for vanlig salt. Den intense og naturlige smaken bevares takket være den spesielle behandlingen fra Bauer, som er langsom og skånsom, og...
Portefølje (9)
...Høykvalitets ekstra jomfru olivenolje importert fra de beste produsentene i verden.
Portefølje (5)
...Delvis bakt frossen bakervare. Helt håndlaget. Laget med ekstra jomfruolivenolje, tomatpuré og oregano. Naturlig fermentering i 24 timer. Inneholder ikke laktose. Uregelmessig form.
Portefølje (9)
...Jeg er en fuktighetsgivende olje produsert håndverksmessig av erfarne hender for å være en stor alliert for kroppen din. Jeg er laget ved å kombinere ekstra jomfruolivenolje, vegetabilsk glyserin og essensielle oljer. Egenskapene til olivenolje er kanskje allerede kjent for deg, men jeg liker likevel å minne om dem. Den er en kraftig mykgjørende, beroligende og antioksidant, godt tolerert av...
Portefølje (1)
...Ekstra jomfruolivenolje fra Cilento er et verdifullt produkt, oppnådd gjennom mekanisk pressing uten bruk av kjemiske stoffer. Fra hjemlandet til Middelhavsdietten, den ideelle dressingen for å berike rettene dine. EVO Ama har en surhetsgrad under 0,8%, må ha et høyt innhold av polyfenoler og et lavt innhold av peroksider; disse egenskapene oversettes til helsefordeler. Ekstra jomfruolje er...
Portefølje (1)
Italia, Brescia
...Rosmarincroûtons er langkokte og ristet brødterninger. Smakfullt med ekstra jomfruolivenolje og rosmarin, er de ideelle for å forbedre supper eller som snacks.
Portefølje (10)
Italia, Barrafranca
...Clizia er vår delikate grønnsaksmayonnaise laget med sicilianske mandler. Mandel er hovedpersonen i en deilig, myk og delikat krem, som et alternativ til klassisk mayonnaise. All duften av våre sicilianske mandler og den intense smaken av ekstra jomfruolivenolje fra våre oliven møtes i en nytolkning av den berømte sausen i vegansk vennlig stil.
Portefølje (10)
Italia, Noci
...Burrata, juvelen i den typiske ostetradisjonen fra Puglia, består av et håndlaget mozzarella-skall laget av våre ostemakere, som er fylt med et mykt hjerte av håndrevne mozzarella-biter og krem. Dette gir en liten pakke med en deilig, søt og delikat smak. Det er et produkt som kan brukes til fersk konsum, krydret med ekstra jomfruolivenolje eller servert med salat, cherrytomater, brød eller delikate retter som røkt laks, eller brukt til å fylle pizzaer eller gourmetpastaretter. Utmerket også i kombinasjon med et godt glass vin.
Portefølje (10)
Italia, Ferrazzano
...Gourmet håndverks påleggskrem med siciliansk pistasj 35%. Uten melk og uten smakstilsetninger eller fargestoffer. En unik og ekte smak, med en uforvekslelig aroma og helt håndverksmessig kremethet. Ideell til frokost og snacks. Prøv den til å fylle panettone og pandoro og utsmykke desserter. Med ekstra jomfruolivenolje. Produsert i vårt laboratorium Ferrazzano...
Portefølje (2)
Italia, Reggio Emilia
...Enkelhet på sitt beste! Napoli Food Box fylt med den ekte essensen og tradisjonen fra Italia: spaghetti akkompagnert av friskheten og fargen fra cherrytomatsausen og den intense aromaen av ekstra jomfruolivenolje. Uimotståelig for alle! Denne Napoli Food Box inneholder: - Durumhvete semule spaghetti 500g - Cherrytomatsaus 690g - Ekstra jomfruolivenolje 250ml.
Portefølje (10)
Italia, altamura
...Bunnene til pizza er laget av en deig med enkle og få ingredienser: finmalt durumhvete, potetstivelse, soyalecitine, ekstra jomfruolivenolje, salt, gjær, vann. Inneholder gluten, soya. Pizzaen er enkel å forberede og kan toppes med et begrenset antall krydder, kun begrenset av fantasien. Formen er rund, håndlaget og av høy kvalitet for å oppfylle selskapets standarder for fortreffelighet. Produsert og pakket i henhold til lovgivningen. BASE PIZZA RØD TOMAT Ingredienser: Finmalt durumhvete, vann, potetstivelse, havsalt, ekstra jomfruolivenolje, gjær, soyalecitine. Tomatsaus. Inneholder gluten.
Portefølje (3)
Italia, Gravina di Catania
...Krydder til første retter og kjøtt eller for å gi smak til sauser. Den ferske basilikumen, nøye utvalgt og dyrket i de grønne sicilianske åsene, er grunnlaget for denne pestoen, sammen med mandler og et lite dryss havsalt. Etter åpning, tilsett ekstra jomfruolivenolje til toppen og oppbevar i kjøleskapet. Konsumeres innen 10/12 dager. Økologisk, glutenfri og vegansk. Uten konserveringsmidler og uten tilsatt sukker. Etikett på 4 språk: italiensk, engelsk, tysk og fransk. Holdbarhet: 36 måneder fra produksjonsdato.
Portefølje (6)
Italia, Figline E Incisa Valdarno
... nyte den vakre svømmebassenget, et treningsstudio med badstue og til og med en Day Clinic for estetisk kirurgi. I restauranten kan man smake på typiske toskanske retter i den vakre klosterhaven. En del av bygningen er innredet som gårdslokaler med gamle kjellere, med eikefat og Museo della Cultura Contadina. Fortsatt, i respekt for tradisjonen, produseres det Chianti-viner og ekstra jomfruolivenolje av høy kvalitet. I villaen arrangeres det matlagingskurs, keramikk og dekorasjon, og de romslige salongene er ideelle for møter og arbeidsmøter.
Selskapet har dyrket og solgt appelsiner fra Ribera både engros og detaljhandel i over 40 år. I over 5 år har vi vært til stede på nettet og tilbyr muligheten til å kjøpe ferske og ekte appelsiner levert hjem etter bare 48 timer fra innhøstingen, ved å bruke metoden for kortreist mat som gjør det mulig for sluttkunden å konsumere produkter høstet direkte fra bonden. Vi er også produsenter av sitrusfrukter og ekstra jomfruolivenolje. Frakt til hele Europa.
...Fonte Torre produserer ekstra jomfruolivenolje i Umbria ved å bruke den beste teknologien for utvinning og innhøsting, med mål om å oppnå et produkt av høyeste kvalitet. Olivene av den dominerende varianten "Moraiolo", kjent for sitt høye innhold av polyfenoler, blir behandlet innen 48 timer etter innhøsting ved lave temperaturer (under 27°C). Vi produserer utelukkende 100% italiensk ekstra...
... kjennetegnes av en fruktig, grønn smak, med bitterhet og krydder som gjør smaken harmonisk totalt sett. Det er en 100% italiensk ekstra jomfruolivenolje som er resultatet av erfaring, engasjement og lidenskap, en ekte ekstra jomfruolivenolje, produsert fra en gammel tradisjon av kvalitet, men også fra en bedrift som har vært forankret i området i mange år, i tråd med de mest moderne metodene for...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play