I over tretti år har vi, gjennom megling, håndtert innkjøp i Italia for våre utenlandske kunder. Fra hermetiske tomater til belgfrukter, fra pasta til olje, vil hver kundeforespørsel bli imøtekommet basert på det anbefalte forholdet mellom kvalitet og pris.
...Osteria Romana di Simmi er en restaurant som ligger i den historiske delen av Roma, bare et steinkast fra Campo de'Fiori og Trastevere. Tradisjon, matlaging og historie smelter sammen her for å gi våre gjester en unik atmosfære. Kjøkkenet er typisk romersk, med retter som pasta alla carbonara, pasta all'amatriciana, carciofi alla romana og mange andre spesialiteter. Vi er også kjent for våre...
... (lekeplasser, bocce-baner, osv.) og til avslapning, ideelt for en dag i naturen. Agriturismo Grotte di Pertosa Cilento Kjøkkenet er helt knyttet til den gamle kulinariske tradisjonen i området, så hjemmelaget pasta, grillet kjøtt, spekemat og mye mer. Råvarene produseres av selskapet selv, som har: dyrehold, vinmark, dyrkede felt og olivenlunder. Anlegget tilbyr muligheter for hesteridning, økologiske behandlinger på velværesenteret, besøk inne i selskapet og mye mer.
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...