Siden 1957 har familien Vitali utøvd den gamle kunsten med norcineria med lidenskap, omsorg for kundens behov og fokus på kvalitet. De moderne produksjonsteknikkene har gjort det mulig for oss å videreutvikle disse egenskapene som, i dag som den gang, kjennetegner vårt selskap. Vi dyrker korn som skal bli fôr på våre jorder. Vi oppdretter svin av edle raser født i provinsen Fermo på vår gård i Petritoli, klassifisert BAT (Best Available Technique) og selvforsynt med energi takket være produksjon av energi fra fornybare kilder (solenergi).
Portefølje (1)
Italia, Cerreto D'esi
116km
I vårt økologiske gårdsbruk oppdretter vi svin i semi-fri tilstand med økologiske metoder, der dyrevelferd står i fokus. Svinene fôres utelukkende med korn fra gården, og det gis ikke antibiotika. Alle dyrene blir bearbeidet på gården, som er utstyrt med et laboratorium for bearbeiding av spekemat. Vi produserer ulike typer salami, modnet bacon, krydret lardo, lonza, lonzini, guanciale og skinke...
Italia, Torre De Passeri
79km
Italiensk industriell kjøttproduksjon - Lam, Sau, Geit, Arrosticini, Svin, Kjøttpålegg - Halal-sertifisering Italia...
Italia, Pomigliano D'arco
193km
Italia, Montegiorgio
56km
Italia, Borghi
202km
Italia, Cropalati
233km
Italia, Potenza Picena
132km
Italia, Avellino
216km
Italia, Isernia
127km
Italia, San Giorgio La Molara
199km
Italia, Mercato S. Severino
222km
Italia, Foggia
233km
Italia, Solofra
224km
Italia, Cortona
136km
Italia, Civitaluparella
116km
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play