Pasticceria Dagnino
Historisk konditori fra Palermo som på femtitallet åpnet sine fantastiske lokaler også i hovedstaden, og brakte med seg en søttradisjon som finner sine styrker i den utmerkede kvaliteten på råvarene, i den mesterlige profesjonaliteten, i innpakningen av produktene som alltid er ferske og duftende, men fremfor alt i de gamle sicilianske oppskriftene. Med disse grunnpilarene har...
??Et cornetto med de beste ingrediensene!?? Et øyeblikk... ZOCCHI er her! La Dolciaria Z4 har vært til tjeneste for våre kjære kunder siden 1960 med sin håndverksproduksjon: KJeks - TEKAKER - GJÆR - KAKER...
La De Santis Forni s.r.l. jobber med ulike varesektorer (pizzerier, delikatesseforretninger, barer, iskrembutikker), med særlig fokus på design og realisering av laboratorier og møbler, både modulære og skreddersydde, også "nøkkelferdige" løsninger. Salg, service og reservedeler til utstyr for bakerier, konditorier, pizzerier, barer og restauranter. Brukt utstyr med garanti og sertifisering. Desig...
Laboratorium for økologisk fersk pasta (familiedrevet håndverk). Vi produserer daglig med økologiske semoler og sertifiserte økologiske egg. Vi har også vår egen sertifisering for produksjonsprosessen, utstedt av ICEA. Vi er den økologiske operatøren G2091. Vi tilbyr også online bestilling med hjemlevering. Vårt pastafabrikk har over 40 års erfaring.