Siden 1957 har familien Vitali utøvd den gamle kunsten med norcineria med lidenskap, omsorg for kundens behov og fokus på kvalitet. De moderne produksjonsteknikkene har gjort det mulig for oss å videreutvikle disse egenskapene som, i dag som den gang, kjennetegner vårt selskap. Vi dyrker korn som skal bli fôr på våre jorder. Vi oppdretter svin av edle raser født i provinsen Fermo på vår gård i Petritoli, klassifisert BAT (Best Available Technique) og selvforsynt med energi takket være produksjon av energi fra fornybare kilder (solenergi).
Portefølje (1)
Italia, Cerreto D'esi
207km
I vårt økologiske gårdsbruk oppdretter vi svin i semi-fri tilstand med økologiske metoder, der dyrevelferd står i fokus. Svinene fôres utelukkende med korn fra gården, og det gis ikke antibiotika. Alle dyrene blir bearbeidet på gården, som er utstyrt med et laboratorium for bearbeiding av spekemat. Vi produserer ulike typer salami, modnet bacon, krydret lardo, lonza, lonzini, guanciale og skinke...
Italia, Torre De Passeri
147km
Italiensk industriell kjøttproduksjon - Lam, Sau, Geit, Arrosticini, Svin, Kjøttpålegg - Halal-sertifisering Italia...
Italia, Pomigliano D'arco
175km
Italia, Montegiorgio
42km
Italia, Potenza Picena
228km
Italia, Avellino
209km
Italia, Isernia
148km
Italia, San Giorgio La Molara
208km
Italia, Mercato S. Severino
207km
Italia, Solofra
213km
Italia, Cortona
199km
Italia, Civitaluparella
161km
Italia, Albanella
249km
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play