... anbefales å opprettholde de nøyaktige dosene for tilberedning, da en under-fortynning kan ha negative effekter på strukturen, noe som hindrer isen i å dannes skikkelig. En eventuell over-fortynning kan derimot forårsake betydelig skade på granitamaskinen, da vi minner om at sukker fungerer som en frostbeskytter. Hvis vi fortynner preparatet for granita for mye, risikerer vi at det dannes ekte isblokker som kan skade rotasjonssystemet i granitamaskinene.
Uten gluten - uten GMO - uten fargestoffer - uten hydrogenerte fettstoffer - uten laktose
www.officinegastronomiche.
Siden 1970 har vi designet og realisert komplette innredninger for barer, hoteller, restauranter og samfunn. Innredning for kontorer. Vi sikrer høyprofilerte realiseringer med etter-salgs støtte. I tillegg til den komplette innredningen tilbyr vi salg og støtte av industrielle kjøkken, profesjonelle kjøkken, kjøkken for samfunn, industrielle kjøleskap, ismaskiner, isknusere, granita-maskiner...