...Coppa di testa, også kjent som coppa in cassetta, produsert med hodet av svin og med tilsetning av edle deler av svinet. Produktet er laget av "gamle norcini" og er dyktig videreført fra den gamle oppskriften. Lett aromatisert med sitron og appelsin, deilig som en snack eller servert med ekstra virgin olivenolje og chili som en hovedrett. Smakfull.
Siden 1957 har familien Vitali utøvd den gamle kunsten med norcineria med lidenskap, omsorg for kundens behov og fokus på kvalitet. De moderne produksjonsteknikkene har gjort det mulig for oss å videreutvikle disse egenskapene som, i dag som den gang, kjennetegner vårt selskap. Vi dyrker korn som skal bli fôr på våre jorder. Vi oppdretter svin av edle raser født i provinsen Fermo på vår gård i Petritoli, klassifisert BAT (Best Available Technique) og selvforsynt med energi takket være produksjon av energi fra fornybare kilder (solenergi).
I vårt økologiske gårdsbruk oppdretter vi svin i semi-fri tilstand med økologiske metoder, der dyrevelferd står i fokus. Svinene fôres utelukkende med korn fra gården, og det gis ikke antibiotika. Alle dyrene blir bearbeidet på gården, som er utstyrt med et laboratorium for bearbeiding av spekemat. Vi produserer ulike typer salami, modnet bacon, krydret lardo, lonza, lonzini, guanciale og skinke...
...hjemmeinnredning.
4. Svin suède i klassiske og fancy overflater for plagg.
5. Vegetabilsk garvede lammeskinn og enhver annen type øko-garvede og øko-finish lammeskinn (fri for metall, hvit garving, zirconio, osv.) for plagg, håndvesker, små lærvarer og bokbinding.