I begynnelsen var aktiviteten sesongbasert, i forbindelse med påske- og julefeiringer, med et hovedsakelig lokalt marked. Det ble brukt ferskt kjøtt av førsteklasses kvalitet, og salamien ble laget med stor dyktighet og oppmerksomhet, ved å bruke de beste krydderne, de beste tarmene og tørket med maksimal omhu, slik at smaken, aromaene og kvaliteten alltid ble ivaretatt og garantert over tid og ro...
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...