Spania, Guijuelo-Salamanca
... transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking og hvile i kjeller. Ingredienser: Iberisk svinekjøtt fra eikenøtt og havsalt.
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Vår Premium Reserve 80 Montaneras-serie består av totalt 80 stykker med mer enn 48 måneder med langsom og grundig modning i vårt beste granittkjeller i Guijuelo, under personlig omsorg og tilsyn av Don Miguel. I tillegg inneholder våre Premium Reserve 80 Montaneras-skinker, som er 100 % iberisk rase og fôret med eikenøtter, den høyeste prosentandelen av oljesyre (over 56 %). I tillegg er hvert...
Portefølje (55)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...El Mogote Ibérico er et utsøkt kjøttstykke som stammer fra iberisk svin, en innfødt rase fra den iberiske halvøy. Dette stykket kjennetegnes av sin intense smak og saftige tekstur, takket være fettinntrengningen i muskulaturen til svinet. Perfekt for grilling eller steking, er Mogote Ibérico ideelt for de som søker en autentisk og smakfull kulinarisk opplevelse. Den eksepsjonelle kvaliteten gjør...
Portefølje (8)
Spania, Alcobendas
...Denne delen kommer fra en gris av 50% iberisk rase, oppdrettet i utendørs intensiv eller ekstensiv oppdrett og hovedsakelig fôret med kraftfôr. Denne typen oppdrett i ekstensiv eller intensiv drift og fôring forbedrer fettinntrengningen i grisen, noe som gjør det til et karakteristisk og eksklusivt produkt av spansk husdyrhold og gastronomi. Med en minimum modning på 24 måneder, er det endelige resultatet optimalt og anerkjent av eksperter og forbrukere. Med denne Jamón de Cebo de Campo vil du nyte en mild og vennlig smak som ikke vil etterlate deg likegyldig.
Portefølje (10)
Spania, Guijuelo
...Alta Gastronomía Eikenøtt-Fôret 75% Iberisk Skinke Søthet, intens smak, fortryllende aroma, frisk og langvarig, dette er alle nyanser og nuanser som Alta Gastronomía Eikenøtt-Fôret Skinke tilbyr ganen. Dens fettinntrengninger gjør at hver eneste skive smelter i munnen, og lar minnene vare ved, og bringer oss tilbake til de mer enn førti månedene med naturlig lagring i kjeller. Hemmeligholdet...
Portefølje (10)
Spania, Murcia
...Iberisk markskinke laget av iberiske griser oppdrettet i semi-utvidede forhold. Dyrets rase renhet er 50% iberisk med en renraset mor. Sertifiserte kvalitetsbiter produsert under den iberiske kvalitetsstandarden.
Portefølje (7)
Spania, Fuente De Cantos
...gjør denne klassifiseringen: Når det gjelder rase: 100% iberisk skinke: Kommer fra en gris med foreldre som er 100% iberiske registrert i raseregisteret. % iberisk: I dette tilfellet må det være ledsaget av % av krysset med Duroc-rasen. For eksempel: "75 % iberisk" ville være resultatet av en mor som er 100% iberisk og en far, resultatet av en mor som er 100% iberisk og en far krysset med Duroc...
... rase: den iberiske grisen. Profesjonell Skinkeretter For tiden kombinerer jeg organiseringen av forskjellige arrangementer rundt iberisk bellota-skinke, med skjæring på de beste stedene i Spania, og jeg prøver å formidle min lidenskap og kunnskap gjennom tilpassede masterclass og kurs og workshops for bedrifter. Jeg er merkevareambassadør og administrerer opplærings- og arrangementsdelen i...
Pedro Nieto er et familieeid selskap, som ligger i Guijuelo-området (Salamanca) og som spesialiserer seg på håndverksproduksjon av iberiske skinker, iberiske skulderstykker og iberiske pølser laget av eikenøtter. Iberisk skinke er den mest fremtredende delen av iberisk svin, og kommer fra voksne svin av iberisk rase. Det er et produkt laget av bakbenet eller skinken, som gir en slank og...
Spania, Barcelona
... rase. - Håndverksøl, med en middelhavssmak som lar deg føle litt av Sevilla - Spania. - Sherryeddik fra våre gårder i Córdoba. - Manchego-ost D.O. fra storfe med eksepsjonell genetikk. - Bønner av ekstra kvalitet fra familiegårder eller andre bønder fra de beste jordene i Spania i Asturias, Salamanca, Navarra, Castilla y León og Sevilla. - Naturlig honning og pollen, seks forskjellige monoflorale varianter for alle ganer. - Håndlagde turroner, laget 100% med Marcona-mandler.
Spania, Guijuelo
... iberiske produkter. Fra det øyeblikket iberiske griser av utvalgt rase blir født på vår gård "el barrero" som strekker seg over mer enn 100 hektar, til selve leveringen av våre bearbeidede produkter som selges gjennom vår nye nettbutikk. I vår butikk kan du kjøpe iberisk bellota-skinke eller cebo, iberiske skulderstykker, lomo og andre pølser. Direkte salg fra fabrikk.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play