Spania, Guijuelo-Salamanca
...vegetabilsk protein, naturlig aroma og naturlig svinekjøtt tarm. 100 % naturlige ingredienser. Ingen allergener. Vekt: Ca. 0,900 kg. Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket ved temperatur under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Utvalg, hakket, eltet, fylt og modnet. Ingredienser: Iberisk svinekjøtt fra eikenøtt, salt, sukker, naturlige krydder. Vekt: Ca. 0,900 kg.
Portefølje (43)
Spania, Aracena
... på en håndverksmessig måte med luften fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omsorgen og oppmerksomheten vi legger i vår Jamón de JABUGO gjør at vi kan tilby dem med akkurat riktig modning. Vi har også iberisk skinke av cebo, iberisk bellota-skinke, iberisk lende, ekstra morcón av lende, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver av iberiske pølser. Ta kontakt med oss via denne kanalen, så vil vi hjelpe deg uten forsinkelse.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play