Belgia, Fernelmont
Kooperativet Coprobel samler 25 lidenskapelige fjærkreprodusenter som har oppdrettet og markedsført en eksepsjonell, smakfull, økologisk og rettferdig gårdskylling, Coq des Prés, i over 20 år. Kyllingen tilbys hel eller delt opp, fersk eller frossen, og i forskjellige typer emballasje tilpasset kundenes behov. Kooperatørene tilbyr også sine økologiske egg, Œuf des Prés, og et utvalg av økologis...
Portefølje (37)
Frankrike, Saint-Fraimbault
...Ekte emblem for normannisk gastronomi, de tradisjonelle innvollene har blitt gjenoppfunnet for å tilby en versjon med smaker av høy. Tanken bak denne oppskriften er av kokk Hubert Nobis, og den er igjen resultatet av et treparts samarbeid mellom kokken, bearbeidingsverkstedet "les Gorronnaises" og oss. Siden 1988 har familien Cousin utviklet ulike kjøttprodukter i sitt verksted i Gorron, med mål om alltid å fremheve tradisjonen. Ingredienser: Mager og føtter av storfe, gulrøtter, hvitvin, løk, vann, salt, pepper, høy...
Portefølje (15)
Ligger i hjertet av Sørvest-Frankrike, i Albigeois-regionen, dedikerer vi all vår virksomhet til produksjon av høykvalitetsprodukter som foie gras, confit og cassoulet, blant mange andre. I 4 generasjoner har vi tilbudt ferske produkter hele året, i tillegg til våre serier av hermetikk og gourmetpakker. Oppdag uten videre våre magret og confit av gås eller and fra Sørvest-Frankrike.
Portefølje (4)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play