Frankrike, Maubeuge
... raffinere kjøttet ditt! Vår marinade Oued-Amlil er laget av hvitløk og urter av svært høy kvalitet. Den vil gi en gastronomisk touch verdig de store kokkene til kjøtt av typen lam, kalv eller storfe. Spesielt raffinert, minner den om oppskrifter som Maître d’hôtel eller sauser for snegler. Enkel å bruke og klar til bruk, skiller denne marinaden Oued-Amlil seg ut med sin grønne farge og smak av smør-pesto. Restauranter, snacks, fast-food og slaktere som bruker denne Referanse: ART0012...
Portefølje (33)
Frankrike, Laissac
...Tørket storfekjøtt er laget av stykker fra låret på storfe. Avhengig av produksjonsmetodene og ingrediensene som brukes, kan det kalles bresaola, spekeskinke eller cecina. Hos oss er dette tørkede storfekjøttet Aubrac, en emblematiske rase fra Aveyron. Kraftig og raffinert, det tilbyr et alternativ til håndverksprodukter laget av svin. 100% rent storfekjøtt, dette tørkede Aubrac-kjøttet er, som...
Portefølje (29)
Frankrike, Cornillé
Siden 2001 har CORNILLÉ, ekspert på behandling av biprodukter av storfekjøtt, samlet inn 120 000 tonn råvarer hvert år i det store vestlige Frankrike fra sine partnere, slakterier og skjæreverk fra gruppene AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) og BIGARD. Disse biproduktene blir omdannet til fett, dehydrerte proteiner og beinmineraler. CORNILLÉ har valgt å respektere bruksprioriteringen ved å priorit...
Portefølje (17)
Frankrike, Roubia
...subtile aromaer av vanilje, subtile aromaer av tre. Munn Raffinert, kraftfull, silkeaktig, subtile tanniner, myk, strukturert kropp, god intensitet. Mat- og vinparinger Rødt kjøtt, Rødt kjøtt i saus, Indrefilet av storfe, Tournedos, Kuost. Serveringstemperatur: 16° - 17° Farge: Rød Druetype: Syrah Alkohol: 14% Innhold: 75 cl (Flaske)...
Portefølje (28)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play