...Den mest populære av våre kaviarer presentert i sin gaveeske med 2 skjeer i perlemor. På grunn av sin kraft og langvarige smak, vil Caviar Perle Noire Classique minne deg om den russiske kaviaren fra tidligere tider.
Referanse: PTCAVC30COF2C
Sammensetning: sturgeonegg, salt, konserveringsmiddel E285
Oppdrett: Frankrike
Art: Sibirsk stør (Acipenser baerii)
Oppbevaring: kjølig mellom 1 og 6°
Anbefalt mengde: 15g / person...
... encore d’Ecosse (deux tonnes par semaine). Le homard est le produit phare que l’on retrouve dans leurs cinq viviers. Propose également la langouste royale, la coquille Saint-Jacques, les poissons nobles issus de la pêche de petits bateaux côtiers, les coquillages et huîtres de Marennes. Commercialisation également du caviar d’Asie (le Schrenki)… l’ECREVISSE sert une clientèle haut de gamme dont la restauration (60%) grandes tables de la restauration et d’hôtels de luxe, poissonniers détaillants (30%) et l’export (10%). Concernant l’export, l’ECREVISSE travaille principalement avec l’Asie.
PRUNIER MANUFACTURE er et selskap som spesialiserer seg på produksjon av sturgeon-kaviar. Deres kaviarproduksjon utgjør en fjerdedel av den globale produksjonen. Selskapet fra Périgord tilhører Caviar House-gruppen, som har ansvaret for distribusjonen av produktene.
Domaine HUSO er spesialisert på produksjon av kaviar, og strekker seg over 19 hektar ved samløpet av Isle og Vern. Størjene oppdrettes i en av de fire bassengene på eiendommen. De oppdrettes fra fødselen til øyeblikket hvor eggene kan høstes. Kvaliteten på vannet, maten og respekten for fisken bestemmer livskvaliteten til størjene og eggene deres. Utskriving av eggene og produksjonen av kaviar skj...
L’Esturgeonnière er et av de tre pionerselskapene i Frankrike som valgte sibirisk stør for 20 år siden. Vi har produsert eksepsjonell kaviar siden 1991, i tråd med den originale ideen fra en fiskeoppdretter i Arcachon og et ønske fra lokalsamfunnet om å verdsette den geotermiske produksjonen. I dag har vi som mål å oppnå eksellens med en beskjeden produksjon på 4 tonn kaviar hvert år.