Frankrike, Marseille
Sjokoladebelagte spesialiteter (mørk, melk, nougatkrem, karamell, trøffel, osv.) og dekorative perler (sølvfargede, gullfargede, flerfargede, med sukker- eller sjokoladefyll), små flerfargede sjokoladehjerter. Vi jobber med utvalgte mandler: Avola, mandler fra Frankrike og Spania valgt for sin unike smak. Når det gjelder våre sjokoladeprodukter, bruker vi ekstra fin sjokolade. Råvarene til våre sjokoladekonfekter er basert på 70 % kakao. Vi ser etter eksportdistributører.
Portefølje (19)
Frankrike, Chazelles Sur Lyon
... fargestoffer, konserveringsmidler eller aromaer. Produsent av pålegg uten palmeolje, laget av kakao. Produsent av speculoos-pasta, hasselnøttfyll, produkter uten sukker for diabetikere osv. Kreativitet uten grenser, fantasifull galskap, vekt på smak, tradisjon, håndverk og produksjonshemmeligheter gir opphav til sprudlende, sprø pålegg, med AOC Espelette-chili, saltet smørkaramell, speculoos-krem og mer.
Frankrike, Bobigny
Vi er produsent av en cocktailbase « Viva Mojito » som er 100 % håndlaget og 100 % naturlig. Viva Mojito selges i barer, kafeer og hoteller i Paris-regionen. Vi opplever stor suksess fordi vi er de eneste som produserer et konsentrat som er 100 % naturlig. (Basert på fersk mynte, lime fra Brasil, og sukker fra sukkerrør) Fordelen med Viva Mojito er at det lar deg lage en Mojito med eller uten alkohol raskt og med jevn smak.
Frankrike, Bergerac
Alimentation Fine de France er den franske grossisten av delikatesser som er referansen takket være en streng kvalitetspolitikk: utvalg av produkter basert på strenge smak- og kvalitetskriterier, med minimal bruk av diverse tilsetningsstoffer, fargestoffer og konserveringsmidler, samtidig som man fremmer brukervennlighet og innovasjon, i respekt for den franske kulinariske tradisjonen...
Frankrike, Saint Pierre De Chandieu
Benoit Promotion er spesialisert på produksjon av popcorn ved hjelp av våtmetoden for kinoer. Takket være en original produksjonsmetode (maisen poppes ikke med olje og sukker, men tørt) og en oppskrift med en unik smak, har Benoit-popcorn blitt referansen i kinomarkedet. For å tilby en komplett tjeneste til sine kunder, grunnla Patrice Benoit i 2001, sammen med sin partner Laurent Lelimouzin...
Når druen modnes, inneholder den sukker. Disse blir deretter omdannet av de naturlige gjærene til alkohol og glyserol, med produksjon av karbondioksid. Disse gjærene finnes i vinmarkene, på druene, og gir vinen sin karakteristiske smak. Det kreves omtrent 17 g sukker per liter most for å produsere 1 grad alkohol. For hvitviner blir druene lagt direkte i presse. Den resulterende juicen, kalt most...
Frankrike, Robion
Produsent av håndlaget syltetøy laget på tradisjonelt vis. Utarbeidet med fruktene fra frukthagene i vårt provensalske område. Utvelgelsen av fruktene skjer manuelt, Tilberedt med rør sukker og frukter rike på smak, Koking i små mengder i våre verksteder som overholder strenge hygieneregler. Respekt for frukten ved tapping. Etikettering og påsetting av stofflokk. Dette er mange av egenskapene som...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play