Frankrike, St Michel Sur Orge
...Hei, Vårt selskap har vært spesialisert siden 1993 innen engros - Import / eksport av: - ferskt eller frosset kjøtt for industrielle bearbeidere - spekemat og bearbeidet kjøtt for spesialiserte grossister Tilgjengelig for å diskutere disse emnene, Med vennlig hilsen, Stéphane LAFFEACH Medleder...
Frankrike, Le Creusot
Hei, vi er importør og eksportør av produkter som solsikkeolje, vin, spekemat og kjøtt, alkoholfrie drikker og alkoholholdige drikker, samt produkter for dagligvarebutikker og supermarkeder. Hvis du har spesifikke forespørsel, finner vi de ønskede produktene for deg. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon.
Portefølje (2)
Frankrike, Bastia
Engrosmat for matprofesjonelle, profesjonelle boul-pat, profesjonelle samfunn. Et bredt utvalg av kvalitetsprodukter tilbys: Korsikanske produkter, kjøtt og fjærfe, meieriprodukter, frosne matvarer, is, spekemat, ost, yoghurt med smaker fra hele verden, hermetikk, stivelse, grønnsaker, fisk, desserter, supper, tomatsaus, smør, fruktpuré, ferdigretter og mye mer.
Frankrike, L'étrat
...Selskapet CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE er en av de største "produsentene av naturlige tarmer" i Frankrike. CHARLES FRERES produserer og distribuerer naturlige tarmer (lam, svin, storfe og hest) samt kunstige tarmer (kollagen, cellulose, forsterket cellulose og plast). CHARLES FRÈRES er eksklusiv distributør i Frankrike for merkene DEVRO (Tsjekkia) for tarmer og kollagenfilmer, KALLE (Tyskland) for cellulose tarmer, Faser, plast og overføringshylser. Alle disse produktene er presentert og pakket for håndverkere og industrien innen produksjon av spekemat.
Frankrike, Fontaine-Simon
... gjenvinningssystemet sikrer maksimal organoleptisk kvalitet av fruktene og bevaring av deres næringsstoffer. Tørkede frukter kan tilpasses i ulike granulometrier, hele, i biter, i flak eller i pulver, og de er tilgjengelige både i økologisk og konvensjonell variant. De kombinerer fleksibilitet og brukervennlighet for mange forskjellige anvendelser innen næringsmiddelindustrien: småkaker, pølser og spekemat, sjokoladeproduksjon, ferdigretter, kosttilskudd, melke- og osteprodukter, dietetiske produkter, sauser og krydder, te og infusjoner.
LABORATORIET FOR BROMATOLOGI VEST (LBO) tilbyr mikrobiologiske, kjemiske og hydrologiske analyse tjenester. Analysene som utføres gjelder produkter beregnet for menneskelig konsum eller dyrefôr, vann og miljøprøver fra agro-matsektoren: Slakterier, skjæring, fjærfe-sektoren, pølsemakeri, spekemat, kjøttprodukter, dyrefôr, sjømat, kjeks, bakverk, distribusjon og restaurant samt eggprodukter. LBO...
Frankrike, Ste Eulalie
Vi er Jambons Oliveras, en familiebedrift som tilbyr iberisk pata negra cebo og bellota skinke på internett. Du finner i vår nettbutikk serranoskinke (fra fjellet) samt klassikerne innen spansk spekemat (iberisk lomo, chorizo fra Salamanca, morcilla, iberisk fuet, landsbypølse). Vi har vært importører av iberisk skinke i over 18 år (siden 1998). Vi deltar på mer enn 50 messer og utstillinger...
Frankrike, Pont-Aven
...Terre & Paille presenterer sin gård i Bossulan i Pont Aven i Bretagne. Dette er en familiebedrift som har eksistert i mange generasjoner. For øyeblikket tilbyr Terre & Paille direkte salg av svinekjøtt og spekemat fra gården. Dette valget ble gjort for å komme nærmere forbrukerne, ha direkte kontakt med dem og dermed kunne bedre imøtekomme deres behov. Svinene oppdrettes på halm og fôres med en GMO-fri diett (fôr basert på kornproduksjon fra gården til Terre & Paille), noe som garanterer produksjonen av sunt og kvalitetsmessig eksepsjonelt kjøtt hos Terre & Paille.
Frankrike, Trouville-Sur-Mer
Le Beach Hôtel er et 4-stjerners etablissement, som ligger i badebyen Trouville-sur-mer. Det tilbyr 3 typer rom: standard, havneutsikt og havutsikt, samt et svømmebasseng, en bar og en resepsjon. Alle overnattingssteder, samt fellesområdene, ble renovert i 2021. Under oppholdet ditt kan du velge frokostalternativet, som garanterer en frokostbuffé med meieriprodukter, frukt, ost, spekemat og mye...
Frankrike, La Haie Fouassière
La Vendéenne de Distribution har vært spesialisert på emballasje for næringsmidler siden 1980. Deres virksomhet omfatter transformasjon, produksjon og distribusjon av plastemballasje for direkte kontakt med matvarer. Tjenestene til La Vendéenne de Distribution retter seg mot slakterier, fiskeri-profesjonelle, spekemat og thalassoterapier. Tilgjengelighet, reaksjonsevne og rask responstid er de grunnleggende forpliktelsene til La Vendéenne de Distribution.
... løsninger og delikatesser for profesjonelle. Huset MASSE handler først og fremst om lidenskapen for gode produkter som røkt laks, kaviar, kjøtt (spesielt smågris, benfritt smågrisribbe, benfritt smågrislår, smågris med ben i skulderen, baklår av smågris med ben, samt innmat som kalv nyre og kalv hjerte, storfe / lam, og et tilbud av stykningsdeler og mer detaljerte betegnelser i regionen, fjærfe og vilt, spekemat, sopp og ravioli, skalldyr, sjømat og snegler, oljer og eddiker samt delikatesser.
Frankrike, Epernon
SEALED AIR har i over 40 år vært en av de ledende produsentene av beskyttelsesemballasje. Våre produkter er rettet mot markedene for ferskt kjøtt, fjærfe, fisk og sjømat, pølser, spekemat og røkt produkter, ost og meieriprodukter, frukt og grønnsaker, bakeri, pizza, pasta, ferdigretter, restaurant, væsker og væsker. Våre emballasjeløsninger er varierte: vakuumforseglet shrink bag, aseptiske...
Frankrike, Paris
VIF-programvaren retter seg mot alle sektorer innen næringsmiddelindustrien: bakeri-konfekt, meieriprodukter, ferdigretter, sjømat, spekemat, saltet kjøtt, fjærfe, frukt og grønnsaker, handel, kjøttindustri.
Frankrike, Arles
Vinrom - Delikatessebutikk Mer enn 300 referanser av vin, champagne og brennevin. Alle vinregioner i Frankrike er representert. Gastronomi fra Provence og Sørvest, foie gras, iberisk spekemat, ost. Gavepakker til bedrifter. Smaksprøver.
Frankrike, Tarbes
Vår virksomhet består i å sikre distribusjon av utvalgte produkter innen spekemat, pølser og catering, nøye utvalgt i henhold til strenge regler for matsikkerhet. Våre tjenester retter seg mot en profesjonell kundebase innen matbransjen, som inkluderer: slaktere, pølsemakere og cateringtjenester, dagligvarebutikker, restauranter, samt mellomstore og store butikker.
Frankrike, Ploeren
Uavhengig håndverksbedrift, spesialisert på salg av ferskt kjøtt og ferske kjøttskjær til institusjoner. Kjøtt av FRANSK opprinnelse kun (unntatt lam). Korte distribusjonslinjer for storfe, kalv og svin. Kjøtt direkte fra franske slakterier. Handel med fjærfe og spekemat (fransk opprinnelse). Levering utført av oss i hele BRETAGNE. Tildeling av offentlige kontrakter. Referanser fra grupper innen storkjøkken og innkjøpssamarbeid.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play