Frankrike, Scherwiller
FESIA er et selskap basert i Scherwiller. De tilbyr forsyninger og utstyr for næringsmiddelindustrien. De distribuerer utstyr for slakteri, pølsemakeri, innmat og industriell spekemat: høyhastighets skjæremaskiner for kokt kjøtt, for næringsmiddelindustrien, røykinnretninger for kjøtt, møbler for hotell- og restaurantbransjen: oppvarmede presentasjonsmøbler for mat, metallmøbler for hoteller...
Frankrike, Cesson-Sévigné Cedex
...Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques, osv. Prosjekter: Slakterier, pakkerier for reker, pakkerier for mini Baby Bel, eggproduksjon, osteproduksjon, møller, lagre, logistikksentre, transstockere for melk, enheter for sammensetning av tilsetningsstoffer, fabrikker for pakking av oliven, produksjon av kokt skinke, barneprodukter, surimi, produksjon av vinterhager, lagring av Corn Flakes, produksjon av frosne panerte fiskefileter, produksjon av ferdiglagde salater, osv.
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... og implementerer teknologiske prosesser tilpasset for alle dine produksjoner: svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer, og andre), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinert produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røkte kyllinger, sjømatprodukter (laks, bløtdyr og andre).
Frankrike, Port-saint-louis-du-rhône
... ansjos, med fisk og mousser: laks mousse, tunfisk mousse med urter, makrell mousse med hvitvin, sardiner med whisky, ansjovis, tapenade, rouille,... Nye produkter: fisk couscous med grønnsaker, blekksprut med brokkoli og skalldyrsaus, blekksprut kokt i vin.
Frankrike, BEDARRIDES
... dagligvarehandelen. Vår regionale virksomhet er helt håndverksmessig, noe som gjør at vi kan oppnå en overlegen kvalitet på produktene våre: gnocchi, blekksprutblekk-spesialitet, tagliatelle, tagliatelle med basilikum, spinatgirelle, ricotta, kjøttfylte cannelloni, kokt tomatsaus, tomatsaus med basilikum, tomatsaus med oliven.
Frankrike, Mouterre Silly
Produsent av kaldpresset valnøtt- og hasselnøttolje: kaldpresset hasselnøttolje, kaldpresset valnøttolje. Produsent av nøtteaperitiff: kokt vin laget av valnøttblader og grønne valnøtter. Produsent av fransk valnvins. Avfettet hasselnøttmel til kaker. Avfettet valnøttmel til kaker. Valnøttkjernene fra Huilerie des Roches selges i pose.
Frankrike, MAURON
... pølser. ISO 9001-2000 sertifisering. Markedsleder innen linjer for matlaging/nedkjøling av kokt skinke. Armor Inox har mer enn 100 Thermix-systemer i verden. Vi identifiserer kontinuerlig nye industrielle trender, og responderer raskt med innovasjon og automatisering på utviklingen av markedene globalt.
Frankrike, La Chapelle Sur Erdre
...Vårt produktsortiment: FROSNE HALVTØRKEDE TOMATER, PASTEURISERTE KONFITERTE TOMATER, FROSNE HALVTØRKEDE FRUKTER, PASTEURISERTE KONFITERTE GRØNNSAKER, FROSNE FORSTEKT GRØNNSAKER, FROSNE GRILTE GRØNNSAKER, FROSNE GAMLE GRØNNSAKER, PASTEURISERTE ELLER FROSNE KULINARISKE LØSNINGER, FROSNE EKOTISKE GRØNNSAKER, FROSNE SOLGRØNNSAKER, FROSNE TRADISJONELLE GRØNNSAKER, FROSNE URTER OG KRYDDER, FROSNE FRUKTER, FROSNE SITRUSFRUKTER, FROSNE ØKOLOGISKE PRODUKTER, IQF-KOKT RIS, IQF-FYLTE PASTAER, IQF-KOKT PASTA, IQF-KOKTE KORN.
...I hjertet av den høye Pyreneene, har "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS i tre generasjoner bevart den gamle håndverkskunsten fra vår familie, i TOURNAY, en gammel bastide fra 1300-tallet. AUTENTISITETEN: foie gras, konserver, av gås og and, nøye utvalgt. TRADISJONEN: matlaging som allerede ble nytes i 1870 på domenet La Lande. KVALITETEN: mat fra Gascogne, kokt for deg, håndverksmessig og pakket for hånd.
Frankrike, Vibraye
Charcuterie FASSIER produserer produkter laget i tråd med den beste tradisjonen innen charcuterie. Ledende produkter: overlegen skinke kokt i Jasnières-vin, hvitløkspølse røkt med bokkefuru, overlegen skinke kokt og formet for hånd, blodpølse med stekte løk.
Frankrike, Angers Cedex 2
Distributør i Frankrike og eksport av konfekt. (godteri, nougat, praliner, håndlagde sukkertøy, amerikansk lakris, tørket frukt). Ingredienser for produksjon av kokt sukker og nougat, bakervarer. Produktutvalg for spesialister innen konfekt. Store merker. Plast- og papiremballasje. (Polypropylenposer, cellofan, papir, rør eller granita-flaske, sugerør). Granita-produkter.
Frankrike, Barbentane
Vi har vært produsent av håndverkskjøtt i 7 generasjoner. Vår kjøttproduksjon lages håndverksmessig hver uke for å sikre ferskheten av produktene våre. Uten konserveringsmidler eller fargestoffer, vil dette gi deg smakene fra vår region. Tørrkjøtt: okse-pølse, rullet bryst.....osv. Kokt kjøtt: hodeost, andouillettes, caillettes, osv. Våre grillretter: andouillettes, pølse (chili, lam med mynte, basilikum osv.)...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play