Frankrike, la Trinité
... svineopprinnelse. Kontakt oss for pristilbud for store mengder for profesjonelle. Storkjøp på forespørsel: champagne fra produsenter, fine viner, kaviar, foie gras, krydder, bordkunst, italienske viner fra alle regioner, cognac, calvados, eksklusiv vodka, brennevin, bakverk, sjokolade, vann fra hele verden, kaffe og kaffemaskiner, spekemat, ekte høykvalitets parmaskinke. Vi står til din disposisjon for alle råd og eventuelle avtaler etter ditt ønske. Levering: villaer, yacht, privat jet, luksuscruise.
Portefølje (3)
Frankrike, Parthenay
... oppskrifter. Denne doble kompetansen gjør FAVID til en foretrukket partner for mange og varierte applikasjoner. De største franske og internasjonale gruppene stoler på selskapet for å støtte dem i deres utvikling på markedene innen pølsemakeri, spekemat og ferdigretter.
Frankrike, Saint-Jean
Drevet av vår kjærlighet for god mat og vår families italienske røtter, har vi besluttet å starte et felles prosjekt: å importere det beste av italienske matvarer til Frankrike. I 1995 grunnla vi MIP (Midi Ital Prodotti), et familieeid selskap lokalisert i Toulouse. I løpet av de siste tjue årene har vi møtt behovene til fagfolk i matsektoren ved å levere spekemat, oster, pasta, vin, spesialmel...
Frankrike, OSSES
Ligger i Baskerland, er selskapet ARNABAR spesialisert på produksjon av foie gras og baskiske produkter. Slik produserer og markedsfører de følgende lokale produkter: foie gras-blokk, hel foie gras, halvkokt foie gras, andekonserver, axoa, baskiske oppskrifter, pâtéer og rillettes, pølser, spekemat, Espelette-paprika, viner og drikkevarer fra Baskerland, søte spesialiteter, sjømatprodukter, osv. ARNABAR tilbyr også delikate gavepakker som kan gis som bedriftsgaver.
Frankrike, La Chapelle Sur Erdre
... seg til alle sektorer innen næringsmiddelindustrien: bakeri-konfekt, meieriprodukter, ferdigretter, sjømat, pølser, spekemat, fjærfe, frukt og grønnsaker, handel, kjøttbransjen. VIF tilbyr tilpassede løsninger for størrelsen på hver bedrift, fra små bedrifter med ti ansatte, til mellomstore og store grupper. VIFs tilbud dekker nå alle funksjoner: produksjon, håndtering av fysiske strømmer, kommersiell forvaltning, logistikk, ordrebehandling, innkjøp...
Selskapet FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, etablert i 1992, produserer og importerer matvarer fra Øst-Europa. Vi spesialiserer oss på tradisjonell spekemat uten kjemiske komponenter, samt produksjon av deigplater (kore-yufka), en type filodeig. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES importerer og distribuerer også alle typer matvarer fra Balkan-landene: Minas-kaffe, ajvar, lutenica, syltede kål, grillet paprika, Vegeta, Argeta… Kyllingsalami, storfekjøttpølser, røkt svinefilet, røkt storfekjøtt, supper, oster, feta, diverse kjeks…...
Frankrike, Fonsorbes
...Grunnlagt i 1970 av Louis Seigneurie, ble selskapet SA SEIGNEURIE & FILS opprinnelig etablert i Toulouse. Denne forretningsideen utviklet seg til et verksted for produksjon av spekemat etter ankomsten av de fire sønnene. Aktiviteten omfatter engros- og halvengros-salg av spekemat, tilberedte produkter, tørre produkter... I 1995 flyttet selskapet til Fonsorbes i nye lokaler på 1500 m2 og fikk godkjenning i henhold til europeiske standarder. Det kan møte en stadig økende etterspørsel. I mars 2012 åpnet de en butikk på produksjonsstedet, på 200 m2, beregnet for SALG TIL PRIVATKUNDER.
Frankrike, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL som ligger i Aurillac, er spesialisert på produksjon av spekemat. La Maison produserer skinker, pølser, terriner, fritons, Auvergne-paté og typiske spekematbakverk som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potetpai. Ferske skinker fryses aldri, de saltes for hånd med tørrsalt og etter den tradisjonelle Auvergne-metoden. Tørking og modning av skinkene varer i 7 måneder. Pølsene og spekepølsene lages på gammeldags vis med samme håndverk. La Maison kombinerer moderne teknikker med tradisjonelt håndverk for å produsere eksepsjonelle produkter.
Frankrike, Saint-Sauves-D'auvergne
Nisjet i den lille landsbyen Saint Sauves mellom Bourboule og Sancy-massivet (kjent for sine skibakker), ønsker hotellet restaurant de la poste deg velkommen til et opphold med familien eller som par i hjertet av Puy de Dôme. Et hotell uten unødvendig ståk med utmerket pris-til-kvalitet-forhold. Når det gjelder mat, står den auvergnatiske gastronomien på menyen (truffade, kalvehode, kalvebrissel, spekemat, ... og laget med ferske råvarer). Etablissementet er tilknyttet Logis og har 2 kokker og 2 peiser.
Frankrike, Villeneuve Tolosane
I over 40 år har UNIVERSAL tilbudt sin ekspertise innen agro-matemballasje. Med et variert tilbud, fra emballasje til pakkemaskiner, og et bredt spekter av produkter (over 500 referanser), gir UNIVERSAL en tilpasset løsning for hver type emballasje: kjøtt, fjærfe, spekemat, frukt og grønnsaker. Produkter: Ringer for innbinding av fjærfe, Skåler til hjerne, Sokker, dekke og hampe til skinke...
Frankrike, MOUSSEY
TSA INOX er den franske lederen innen design, produksjon og salg av produkter og utstyr i rustfritt stål. I over 30 år har TSA jobbet med tråd, rør, profiler, metallnett i rustfritt stål, belagt stål og myke plastmaterialer. TSA er en uunnværlig aktør innen sektorer som næringsmiddelindustrien (gitter, kurver, stativer, transportvogner for osteproduksjon, bakeri, kjøtt, fisk, spekemat), hygiene...
Frankrike, Nantes
Selskapet BERJAC er spesialisert på engros handel med kjøtt og fisk rettet mot profesjonelle i restaurantbransjen (restaurantdrivende, slaktere, catering, dagligvarebutikker, små kommuner) og tilbyr butikkservice samt leverer i Loire-Atlantique, Vendée, Maine og Loire: kjøtt (storfe, kalv, lam, svin), innmat, spekemat, fjærfe, ferske produkter (frukt og grønnsaker, matvarer), fisk. Selskapet BERJAC tilhører den familieeide gruppen CADEGAU: B2B-virksomhet med ferske produkter (kjøtt og fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes og Marée) og Saumur (Savia).
Frankrike, Scherwiller
FESIA er et selskap basert i Scherwiller. De tilbyr forsyninger og utstyr for næringsmiddelindustrien. De distribuerer utstyr for slakteri, pølsemakeri, innmat og industriell spekemat: høyhastighets skjæremaskiner for kokt kjøtt, for næringsmiddelindustrien, røykinnretninger for kjøtt, møbler for hotell- og restaurantbransjen: oppvarmede presentasjonsmøbler for mat, metallmøbler for hoteller...
Frankrike, Voulx
...POLYCOUPE er et selskap som i 3 generasjoner har produsert og levert kutteutstyr og forsyninger til industriene innen spekemat, slakteri og pølsemakeri, catering, fiskehandlere, osteprodusenter og småkakefabrikker. Vi lager våre kniver i rustfritt stål "BECUT", kjent for å være det beste stålet for kutterkniver. Veldig nøye herdet for en perfekt balanse mellom hardhet og elastisitet, blir vår...
Frankrike, Cuincy
EPICÉA har i 30 år levert til næringsmiddelindustrien, stor- og mellomstor distribusjon samt restaurantbransjen. Vi tilbyr et bredt utvalg av krydder og urter for dietetiske produkter, snacksprodukter, salte og søte kulinariske hjelpemidler, spesialtilpassede handelsprodukter og funksjonelle og aromatiske blandinger for spekemat, ferdigretter og sjømat. EPICÉA utvikler en serie brukervennlige...
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Frankrike, Sceaux Sur Huisne
Siden 1966 har selskapet Bahier vært en anerkjent aktør på markedet for spekemat. N°1 i Frankrike på markedet for hvit pølse og svart pølse, og n°2 på markedet for rillettes. I stadig innovasjon tilbyr Bahier i dag 5 produktfamilier: Pølser, Rillettes, Svinemat, Innmatprodukter og Fjærfeprodukter. Fransk produsent av rillettes.
Frankrike, Montmorot
SODIMAV er et selskap spesialisert på salg og montering av prefabrikkerte isolerte paneler. Vi har solid erfaring innen isolasjon som vi bruker til fordel for industrien innen næringsmiddelproduksjon for å isolere deres bygninger; spesielt osteproduksjoner, modningsrom, slakterier, spekemat, kjøttskjæring, tørker, catering, lagring ved positive og negative temperaturer, samt rene rom. SODIMAV...
Frankrike, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin produserer og distribuerer produkter fra Savoie-regionen i over 30 år i Amancy i Haute-Savoie. Nettbutikk for: håndverksrøkt spekemat, tørkede pølser, pølser, diots, tørkede skinker og kvalitetskjøtt av svin på nett. Hos Maison Alpin ønsker vi at den ekte smaken av sjelen i Savoie skal bli avslørt med ett bitt. Verken mer eller mindre. Ingen store...
Frankrike, Folelli
Som partner for bedrifter i Korsika innen mat-, landbruks- og industrisektoren, tilbyr vi en reaktiv og kompetent løsning innen emballasje og pakking. Spesialisert på skreddersydde amerikanske kasser, levering av emballasje og industrielt utstyr, finner du hos oss alt du trenger for å samle, pakke og beskytte alle typer produkter (frukt, grønnsaker, spekemat, ost, frosne produkter, kjeks, vin...
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE er et selskap som ble grunnlagt i 1963, og ligger i Castres i departementet Tarn (81). Takket være deres erfaring og kompetanse har CHARCUTERIE ANTOINE alltid hatt som mål å produsere tradisjonell spekemat. CHARCUTERIE ANTOINE kan produsere alle typer spekemat; fra pølser til spekematprodukter, samt skjæreprodukter, kokte produkter og til og med noen konserver.
Frankrike, Le Rouget
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkter.
Frankrike, Saint-Nolff
FOOD TECHNOLOGY Frankrike er et selskap som markedsfører industrielle utstyr for mange sektorer innen næringsmiddelindustrien: slakterier, skjæreverksteder, spekemat og catering. Selskapet er spesialisert på handel med skrellingssystemer, kjøttskjærere, horisontale og vertikale multikniver, samt kjøttflatere. Eksempler på produkter som tilbys: Sirkelsager, avskinnere, skrellere, automatiske pakke...
Frankrike, Laguiole
La Maison CONQUET er spesialisert på gastronomiske tradisjoner fra Aubrac. La Maison produserer derfor spekemat, hermetikk og mange typer kjøtt og spesialiteter basert på renrasede Aubrac-okser, svin, lam fra Aveyron og kalv. Selskapet produserer også ferdigretter, innmat, aligot og lokale oster som tome. De ferdigrettene som tilbys av La Maison er hovedsakelig tripoux, fylt kål og farçous aveyronnais med svisker.
Frankrike, Chaponost
Randy er en SMB grunnlagt i 1903, beliggende i Chaponost i sørvestlige Lyon-regionen. Posisjonert innenfor et terroir-univers, legger Randy all sin ekspertise i produksjonen av salte bakverk, spekemat og regionale salater. Denne ekspertisen har blitt overført, i mer enn et århundre nå, innenfor Maison Randy. Faktisk består vårt personale av fagfolk innen spekemat og bakverk, som er dyktige kjennere av lyonnesiske produkter, for å sikre optimal kvalitet på våre produkter.
Frankrike, MONTREUIL BELLAY
Produsent av andouillettes for supermarkeder, RHD, catering, grossister, innkjøpssentraler. Produsent av andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel og andouillettes Champenoises laget av rent svinekjøtt. Andouilles fra landet 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Andouilles la Saumuroise 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Produsent av tradisjonell hvitpølse, ekstra magre pølser pakket i vakuum. Andouillettes au Saumur Champigny pakket i vakuum. Produsent av spekemat for supermarkeder, RHD...
Frankrike, Vergeze
BIO AUDEMA er et selskap som baserer sine verdier på respekt for miljøet og kvaliteten på produktene sine. De tilbyr derfor et komplett utvalg av produkter fra økologisk landbruk: frukt, grønnsaker, brød, spekemat og ost i skiver, løsvekt, dagligvarer, rengjøringsprodukter, ... samt et nytt økologisk produkt: essensielle oljer.
...SA SALAISONS PYRENEENNES er et selskap som spesialiserer seg på speking av eksepsjonelle skinker. Salaisons Pyrénéennes anvender et autentisk håndverk for produksjon av skinker og spekemat av høy kvalitet. Som med de beste vinene, blir disse spekematene produsert fra oppdrett av en kvalitets "druesort": Den sertifiserte hvite grisen fra Sørvest. Produktene fra "druesorten" hvit gris presenteres under merket "SALAISONS PYRENEENNES"...
Frankrike, Manosque
Selskapet Le Séchoir des Alpes er en bedrift spesialisert innen agroindustri, mer spesifikt innen produksjon av spekemat og pølser. Det er med sitt tradisjonelle og håndverksmessige know-how, overlevert fra far til sønn, at Le Séchoir des Alpes tilbyr et utvalg av kvalitetsprodukter som representerer alle smakene fra Provence.
Frankrike, Lacaune
... autentiske produkter. Den gode smaken fra tidligere tider blir respektert, samtidig som det tilføres et moderne preg. Kunnskaper arvet fra en lang familiær tradisjon av spekemakere i Lacaune Lacaune er en kurby i hjertet av den regionale naturparken Haut Languedoc. Ligger 800 meter over havet, er renheten og friskheten i klimaet avgjørende for produksjon og modning av kvalitets spekemat som tørket skinke, tørket pølse og tørket pølse. Det er her, i takt med sjø- og fjellvindene, at modningen av produktene våre skjer sakte.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play