Frankrike, Peyruis
... laget av ren kakaosmør kommer i mer enn 100 forskjellige delikatesser. Oppskriftene og teknikkene forblir tradisjonelle. CALISSON er feiringen av mandelen fra Provence. Dens delikate smak gjør den til en av de mest ettertraktede godteriene i Provence. Oppdag våre calissons, våre mini-varianter, de tradisjonelle, med blåbær, med génépi... NOUGAT finner sin finesse i ekteskapet mellom mandelen fra Provence og lavendelhonning. Et stort utvalg står til din disposisjon, mer enn 70 referanser, med kandiserte fiken, bringebær, karamell... En hel palett av smaker å oppdage!
Portefølje (51)
Frankrike, Les Trois Ilets
... sjokoladeplatene tilbyr vi et variert utvalg av sjokoladeprodukter, som svarte sjokoladetrøfler, sjokoladebelagte mandler og sjokoladepaletter. Alle produktene er laget med samme fokus på kvalitet og innovasjon. Håndverks-sjokoladefabrikken Les Chocolats de Balata tilbyr også guidede turer i sitt sjokoladeproduksjonsverksted for alle som ønsker å lære mer om sjokoladeproduksjonsprosessen. Turene ledes...
Portefølje (10)
Frankrike, Saint-Germain-En-Laye
... er laget på en håndverksmessig måte, ved å bruke ferske og høykvalitets ingredienser. Hver cookie er laget med samme kjærlighet og oppmerksomhet, og vi sørger for at hver bit er en ren nytelse. Respekt for miljøet er en prioritet. Derfor bruker vi utelukkende øko-vennlige bokser og prioriterer lokale produkter. Bli med i "OooK's family" og la deg bli forført av våre deilige cookies laget med kjærlighet. Du kan kontakte oss for å legge inn spesialbestillinger eller besøke vår nettside for å oppdage vårt produktsortiment!
Frankrike, Marfaux
...Enten du ønsker å gi bedriftsgaver til kundene dine, takke samarbeidspartnerne dine for deres arbeid, eller organisere prestisjefylte arrangementer, tilbyr vi originale og tilpassede kreasjoner for å møte dine forventninger. Våre sjokoladeplater, praliner, trøfler og mange andre sjokoladeherligheter er laget av de beste råvarene, nøye utvalgt for deres eksepsjonelle kvalitet. Vår unike kompetanse...
... kvalitet gjennom et bredt utvalg av sjokolader, konfekt og delikatesser. I over 20 år har Sabine Clouet designet og laget sjokoladebuketter i sitt verksted i Challans i Vendée. Disse feirer på en smakfull måte de små og store hendelsene som preger livet. I noen tall, Farandole-nettstedet har mer enn 2000 kunder, mer enn 30 originale kreasjoner, 3 år med menneskelig eventyr, kreativitet og deling...
Frankrike, Épaignes
... inngikk La Royale Normande et partnerskap med leverandører av råvarer for bakeri og har oppnådd stor ekspertise innen kvalitet og tjenester for håndverkere. La Royale Normande tilbyr også ulike serier av produkter laget på mål eller for hånd for store merker innen høykvalitets delikatessehandel og restaurantbransjen. I dag har La Royale Normande lokaler med en total overflate på 1420m², hvorav 875m² er dedikert til produksjon.
Portefølje (184)
... styrker: - Raffinement: Kvalitet og autentisitet kjennetegner sjokoladen vår. Langvarig smak, laget med de beste kakaosortene og råvarer som er nøye utvalgt. Sjokoladen er 100 % ren kakaosmør. - Kreativitet og originalitet: Mer enn 50 unike kreasjoner tilbys våre kunder med et utvalg av ganacher og praliner. - Estetikk: I tillegg til deres smak og duft, har sjokoladen vår den spesielle egenskapen at de alle er fint dekorert med kakaosmør. Vi produserer også trøfler, sjokoladeplater og tilbyr smaksprøver.
Frankrike, Vitry Sur Seine
Produksjon av råvarer fra kakaobønner for opprinnelse, vi lager også vår praline fra Piemonte-hasselnøtter, produksjon av mandelpasta. Fra råvarene: vi lager våre ferdige produkter: assortert praline og ganache. Våre andre konfekter: fruktpasta, nougat, marshmallow er også laget uten konserveringsmidler eller andre tilsetningsstoffer. Vi har også produkter for forbrukere som er allergiske mot laktose eller gluten. Vi har et utvalg av kosher- eller halal-produkter.
Portefølje (1)
Frankrike, Chazelles Sur Lyon
... fargestoffer, konserveringsmidler eller aromaer. Produsent av pålegg uten palmeolje, laget av kakao. Produsent av speculoos-pasta, hasselnøttfyll, produkter uten sukker for diabetikere osv. Kreativitet uten grenser, fantasifull galskap, vekt på smak, tradisjon, håndverk og produksjonshemmeligheter gir opphav til sprudlende, sprø pålegg, med AOC Espelette-chili, saltet smørkaramell, speculoos-krem og mer.
Frankrike, Lonlay L'abbaye
Produsent av sablé fra klosteret. Kakefabrikk fra klosteret. Tradisjonelle småkaker laget med Isigny A.O.P. smør. Produsent av normanniske galetter. Produsent av gamle sabléer. Produsent av trouvillais med røde bær, sitronmandler, epler. Produsent og distributør av mørk eller melk sjokolade. Produsent av små skatter. Produsent av økologiske kaker. Distributør av store økologiske sabléer og økologiske høst-sabléer. Sertifisering i henhold til ISO 14001. BRC og RSPO sertifisering. Eksemplarpris for ansettelse av personer med funksjonshemninger. Trophée Développement Durable Carrefour...
Frankrike, Paris
... «presset» som kan legges i en croque-monsieur, eller CaviarCream, en «forsterket» tarama. En annen nyhet: tørket kaviarblomst, som kan nytes malt eller i hele korn på risotto eller rørte egg... Utover egg og røkt fisk, utvider PETROSSIAN gradvis sitt sortiment til andre festprodukter: foie gras, trøfler, sjokolade, samt noen russiske spesialiteter, borsjtsj, koulibiak, pirojki eller te... PETROSSIAN...
Portefølje (5)
Frankrike, Herrlisheim Près Colmar
Implantert i Herrlisheim-près-Colmar (Haut-Rhin), markedsfører konfektyr Dragées Adam drageer og fylt sjokolade. I våre verksteder jobber vi med å finne den rette balansen mellom sukker og innholdet av sjokolade eller mandel for å frigjøre maksimalt med aromaer. Drageen er hovedproduktet, laget av mandler fra Italia, Frankrike og Spania, hasselnøtter eller sjokolade. Den beholder all sin aroma...
Frankrike, Neuf-berquin
LAPI distribuerer sine produkter over hele Frankrike via postordre, og utsalgsstedet ligger i Nord i Neuf-Berquin. Du kan oppdage bikuben med produktene laget av biene: honning (32 forskjellige), pollen, kongelig gele, propolis, voks, produkter som vi selger i sine naturlige former, men også som ingredienser i husets spesialiteter som pepperkake, mjød, hypocras, moretum, rosahonning, sjokolade...
...iste), varme drikker (sjokolade, te). Kvalitets snacks: salt (chips) og søtt (kaffekaker, biscotti, konfekt) som er unike. Spesialutstyr: profesjonelle blendere, profesjonelle sjokoladevarmere, profesjonelle juicepressere, barista-utstyr, kremfløte-siphoner, profesjonelle filterkaffemaskiner. Emballasje for varme drikker, kalde drikker og tilbehør. Delidrinks tilbyr grunnleggende opplæring for å hjelpe kundene sine med å starte, utvikle og innovere sitt kaffebar-tilbud. Delidrinks leverer direkte til sine grossister og kunder over hele Frankrike innen 72 timer.
Frankrike, Salles-Et-Pratviel
CHOCOMAPT - CHOCOLATERIE DARDENNE er en bedrift som produserer og distribuerer sjokoladeprodukter som mørk sjokolade, hvit sjokolade, fylt sjokolade, bitter sjokolade, osv., og er spesialist på produksjon av sjokolade laget med agave, produksjon av pålegg, samt mini-pralinéer. CHOCOLATERIE DARDENNE lager sjokolade på en tradisjonell og autentisk måte, med respekt for håndverket til sjokolade-mestrene, samtidig som de integrerer en helse- og velværekomponent. Alle sjokoladene er laget av knuste bønner etter en tradisjonell prosess.
Frankrike, Fecamp
Olivier HAUTOT og hans team, mestre i kunsten å kombinere nye smaker og subtile aromaer, lar deg smake på et helt spekter av sjokolade laget av ren kakaosmør, skapt kun for å glede sansene dine.Gleden av håndlaget sjokolade.Respekten for smaken gjennom tradisjon. Oppdag våre kreasjoner av sjokoladebonboner og la deg forføre av vår samling av Hautot-bonboner.
Frankrike, Marssac Sur Tarn
Les Chocolats YVES THURIES representerer håndverket til en tradisjonell fransk sjokolademaker, Yves Thuriès. Sjokoladefabrikken produserer sjokolade laget av ren kakaosmør. Den produserer sjokoladeplater, sjokoladeesker, sjokolade makroner, sjokoladebiter og andre raffinerte sjokolader med eksklusive oppskrifter. Sjokoladene YVES THURIES har utmerket kvalitet og en enestående autentisitet. De markedsføres i Frankrike og over hele verden.
Frankrike, Saint Mard De Réno
... allerede 9 produkter laget av hampfrø: hele frø, skrelte frø, olje, mel, protein, kjeks, sjokolade, balsam! Vårt første salg: lentillon, finere og mer fordøyelig enn vanlig linse. Neste: quinoa, spelt. De fullkornsmelene, men med finmalt for daglig bruk: myk hvete, hard hvete, stor spelt, liten spelt, hamp, mais, lentillon og også bulgur av hard hvete eller liten spelt. Og til slutt våre pastaer! Vår særegenhet, alt som kan gjøres av gården, blir gjort: dyrking, lagring, sortering, mølle, posisjonering, levering...
Portefølje (15)
... kvalitet. Vi tilbyr et variert utvalg av 100 % naturlige, håndlagde småkaker: - anisnavetter - appelsinblomstnavetter - appelsinkjeks - sitron- og valmuefrøsmåkaker - rosinkaker - fikenkaker - sjokoladekjeks med sjokoladebiter - sjokoladekjeks med hvit sjokolade, mandler og aprikoser I dag ønsker MAISON CRAQUELIN å utvikle sitt distribusjonsnettverk i Frankrike og Europa. Hvis du ønsker å bli forhandler, ikke nøl med å kontakte oss.
Portefølje (12)
Le chocolat des Français er et nytt merke som tilbyr håndlagde sjokolader, 100% ren kakaosmør og laget i Frankrike.
Frankrike, Quiberon
...ganacher, karamel, nougatiner, marsipan… Besøk nettbutikken til Henri Le Roux for å oppdage elegansen og raffinementet! Her finner du våre assorterte mørke eller melkesjokolader, våre sjokoladeplater laget av edle kakaobønner! La deg også friste av Henri Le Roux sine karamel, i tillegg til den deilige CBS®, finnes det over 10 fruktige smaker å oppdage! Ikke glem våre andre delikatesser: Caramélier®, en pålegg laget med CBS® (Karamell med Salt Smør), eller Bonsoncoeur®, en fin sjokoladepålegg.
Frankrike, Souillac
... også aperitiffer laget av vin, frukt, nøtter, ratafia, likører av nøtter, kastanje, bringebær, karameller, sjokolade med vanilje, mynte samt fruktkremer. Frukt i alkohol, babas, cannelés, sjokoladegodteri, og kondimenter fra sørvest, sennep og trøffeleddik er også tilgjengelig. Vi er til stede hos vinhandlere, delikatesseforretninger som Hédiard og Fauchon, samt på bordene til mange stjernespisende restauranter i Frankrike og i utlandet.
Frankrike, Trensacq
... riktige produktene. Drenerende betong kan installeres på alle utendørsflater som husomgivelser, svømmebassengområder, hageganger, garasjeinnkjørsler, parkeringsplasser, sykkelveier, osv. Stort utvalg av farger og forhåndsdoserte, klare til bruk forberedelseskits. Tilgjengelige farger: svart, brun, sjokolade, rød, murstein, gul, steinton, hvit, beige, grå, lys grå, antrasitt, oransje.
Frankrike, ARTHEZ D'ARMAGNAC
... - ARMAGNAC PETAKE med røde frukter - Salg av gavepakker. Sjokolade aromatisert med absint… Salg kun til profesjonelle: restauranter, vinbutikker, delikatesseforretninger, bedrifter… Ta kontakt med oss: jp.brunello@artez.fr...
Frankrike, Marseille
... laget med minimum 99,2% naturlige ingredienser, men først og fremst 100% transparente om vår sammensetning! Selv om det virker absurd å måtte presisere at vi ikke inneholder parabener, silikoner eller andre skadelige produkter... er vi derimot stolte av å kunne bekrefte alt det gode som finnes i produktene våre! Vi finner alt huden din trenger i naturen: patenterte aktive ingredienser, vitaminer...
Frankrike, Quimper
kunstnerisk sjokoladeprodusent i Quimper i Bretagne, vi lager et utvalg på omtrent 35 typer høykvalitets sjokoladebonboner, praliné med hasselnøtter og mandler, ganache laget med grand cru kakao, mandelmasse, saltet smørkaramell, smørkaramell til å smøre, salg til sjokoladeprofesjonelle, rabatter til bedriftskomiteer, sending over hele Frankrike, nettbutikk...
Frankrike, Marcolès
... lagring i fat laget av kastanjetre gjør dette til en virkelig unik hydromel som overrasker mange vinelskere. Apis Terrae-hydromelen bør serveres som aperitiff, men også og spesielt som tilbehør til forretter og desserter, samt hovedretter, foie gras, fjærfe (snegler, reker...), oster, mørk sjokolade, tørket frukt. Dette er nye smakskombinasjoner som den nye premium honningvinen laget i Frankrike muliggjør, en gjenoppdaget og videreført kunnskap av denne unge mannen som er lidenskapelig opptatt av gastronomi og birøkt. Hydromelen er en lagringsvin av honning som kan oppbevares i flere år i kjelleren.
Frankrike, Bouilly
... som man finner i bakerier, restauranter eller hos catering. Eller melkeskummeren som gir frihet til å lage en deilig drikk på impuls og raskt takket være dens evne til å være både effektiv og kompakt. De kremete og fine emulsjonene laget av denne melkeskummeren vil passe perfekt med kaffen din, cappuccinoen din eller til og med varm sjokolade. Og selv vår trendy enhet, iskremmaskinen, som passer like godt for privatpersoner som setter pris på sorbet og iskrem, som for profesjonelle i restaurantbransjen som vil bruke den mer intensivt.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play