Frankrike, Lamballe-Armor
...Ferske poteter, skrelt, skåret i skiver og blanchert. Skive på 4 mm tykkelse Opprinnelse 100% fransk. Fast eller myk variant 100% naturlig produkt uten konserveringsmidler, uten tilsetningsstoffer, uten sulfitter, uten hjelpestoffer. Ferskt produkt kokt med lav temperatur og vakuumpakket etter koking og avkjøling. Koking: blanchert, forkokt, kokt Pakking: TER Technifil NETTOVEKT: 7 KG POSEN D.L.C.: 12 DAGER...
Portefølje (17)
Frankrike, Bezons
...Gumbo, også kjent som Okra, er en liten grønn grønnsak i form av en kapsel, med glatt eller dunete hud som inneholder små spiselige frø. Når det gjelder smak, ligner det litt på aubergine, men har en slimete tekstur når det er kokt.
Samsvarende produkter
Okra
Okra
Andre produkter
Kent Mango - Senegal
Kent Mango - Senegal
Portefølje (3)
Frankrike, Perpignan Cedex
...Surkål er en bladgrønnsak som brukes rå eller kokt for sin syrlige og lett sitrusaktige smak. Brukt som krydderurt, hever den smaken på supper og grønnsaker, fiskeretter og egg, som den passer spesielt godt sammen med. Rik på fiber, magnesium, kalium, jern og vitaminene A, C, E, har den vært anerkjent siden antikken for sine fordøyelses- og sammentrekkende egenskaper.
Samsvarende produkter
Surkløver
Surkløver
Andre produkter
Cébette
Cébette
Portefølje (30)
Frankrike, Arles
...Conserves Guintrand Disse konservene er laget av liten spelt fra Mont Ventoux, vasket, bløtlagt og deretter kokt så naturlig som mulig, i vann. Den er krydret med olivenolje, basilikum og hvitløk. Ingredienser liten spelt (57%), olivenolje (13%), løk, basilikum (11%), hvitløk (8%), salt, konsentrert sitronsaft, pepper.
Portefølje (142)
Frankrike, Sendets
...Maskinelt skrellede cashewnøtter, fra Vietnam eller Brasil. Cashewnøttene blandes med svart hvitløkspasta og salt i en mekanisk mikser. De blir deretter kokt ved lav temperatur for å fjerne fuktigheten, før de ristes. Dette gjør dem til et originalt aperitiffprodukt som kombinerer forskjellige smaker. Cashewnøtter med svart hvitløk vil bli en suksess for å krydre en aperitiff med familie eller venner.
Portefølje (9)
...Le Savon liquide AMANDE, sertifisert Ecocert, merket Cosmebio, er laget på tradisjonelt vis, ved saponifisering, under ansvar av en mester såpeprodusent. Kokt i kjele, er den basert på vegetabilske oljer, inkludert økologisk olivenolje. Naturlig glyserinert, renser den skånsomt. Denne såpen er formulert uten animalsk fett, syntetiske tensider og uten syntetiske fargestoffer. Laget håndverksmessig etter den tradisjonelle oppskriften på Savon de Marseille, består våre flytende såper av en 100% vegetabilsk base. Sertifisert ØKO og naturlig glyserinert, renser den skånsomt.
Portefølje (59)
Frankrike, Saint Pal De Mons
DENETHYSE er et selskap som tilbyr et utvalg produkter utviklet for å bekjempe coronaviruset - Covid19, enten det gjelder personlig beskyttelse, emballering av smittefarlige produkter, rengjøring og desinfisering, luftrensing, merking og skilting... DENETHYSE tilbyr også et bredt spekter av økologiske og bærekraftige produkter: resirkulerte, bio-baserte, biologisk nedbrytbare, komposterbare, løse...
Portefølje (186)
Frankrike, Levallois Perret
...samt hvitt kjøtt som er kokt i gryte. Fordelene med fennikel: Rik på fiber. Den har fordøyelsesfremmende egenskaper, spesielt når den konsumeres som te. Den hjelper mot luftplager og magesmerter. Den er kjent for å regulere menstruasjonen og lindre smerter ved menstruasjonsbesvær. En utmerket kilde til antioksidanter med betennelsesdempende og antibakterielle effekter.
Portefølje (28)
Frankrike, Ham
... smaken på rettene dine og gir dem et friskt preg. Våre purreflak kommer fra vår økologiske dyrking, uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler, for å sikre en naturlig og velsmakende matopplevelse. Oppskriftstips: Potetsalat med Purre Ingredienser: 500 g poteter (etter eget valg), kokt og kuttet i terninger 2 spiseskjeer purreflak 1 rødløk, finhakket Referanse: AR803749 Ean13: 3760306803749...
Portefølje (127)
Frankrike, Carquefou
... pakket inn i et klut og presset mellom to planker, noe som gir den sin parallelepipediske form. Denne skinken presenteres alltid uten bein. Skivene har en lys rød farge. Teksturen er myk og mør. Den fruktige lukten av alkohol og de krydrede notene gir den en karakteristisk aroma. Jambon de Vendée konsumeres hovedsakelig rå, i tynne skiver. Den kan imidlertid også nytes på tradisjonelt vis, kokt i tykkere skiver og servert med mogetter.
Frankrike, Dommartin-Lès-Remiremont
...Vi bruker kald saponifiseringsmetode, som er spesielt miljøvennlig. Sæpen blir ikke kokt, så produksjonen krever svært lite energi og bevarer egenskapene til oljene. I tillegg produserer den overfettede såper som er naturlig rike på fuktighetsgivende glyserin, og som er veldig milde mot huden. Alle produktene våre er laget med våre egne hender. Av etisk valg er alle såpene våre palmolje-frie. Levering: Sporbar brev eller Colissimo...
Portefølje (26)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...Den ekte nytelsen og helsekonditoriet i en vakker boks hvor du finner den berømte Limousine! Håndlaget oppskrift på honninggodteri kokt i en kobberkjele. 25 mm høyde, 75 mm diameter, 50g...
Portefølje (71)
Frankrike, Cuchery
... produksjonsprosesser for å sikre renhet og høy kvalitet. Den har lange, tynne og glinsende korn med en høy prosentandel av helkornris, og avgir en aromatisk duft. Når den er kokt, resulterer det i en vakker ris med en deilig sødme og den uovertrufne smaken av ekte jasminris. Vårt engasjement for kvalitetskontroll sikrer en alltid deilig matopplevelse gjennom hele året. Ideell for de som setter pris på den deilige essensen av ekte jasminris, legger vårt produkt vekt på både det...
Portefølje (8)
Frankrike, Plaisir
...Næringsrik: Røde løk er rike på vitaminene C, B6 og K, samt mineraler som kalium og folat. Hjelper med å redusere risikoen for kroniske sykdommer: Antioksidanter i røde løk kan bidra til å redusere risikoen for kroniske sykdommer som hjertesykdom, diabetes og noen typer kreft. Allsidighet: Røde løk kan brukes i en rekke retter, enten rå, kokt eller syltet. Den lyse fargen kan også gi et dekorativt preg til enhver rett.
Samsvarende produkter
Røde Løk
Røde Løk
Andre produkter
Okra
Okra
Portefølje (34)
Frankrike, Arras
...Kjent som peanøtt, er arachide en årlig art av belgfrukter. Den kan spises rå, ristet, kokt, malt til smør eller presset til olje; peanøttsmør er veldig populært i supper og sauser. Våre peanøtter er vanligvis pakket i 25 kg formater. Kontakt oss for å få et tilbud.
Portefølje (3)
Frankrike, St Pol De Leon
...ØKOLOGISK BRYSSKÅL Lite kalorier Rik på fiber, mineraler, antioksidanter, vitamin C og D Bidrar til å redusere risikoen for kreft og hjerte- og karsykdommer Forbruk: rå i salater eller revet som krydder. Kokt i vann eller dampet, stekt i wok med grønnsaker, gratinert i ovnen...
Portefølje (3)
Frankrike, St-Laurent-Blangy Cedex
...I en vakker, livlig grønnfarge med et lite svart preg, er denne spiren like rik på smak som den er vakker! Den vil tilføre et krydret preg til alle rettene dine, som rå løk, og hvis den konsumeres lett (og sakte!) kokt, vil smaken mykne og nærme seg smaken av dampet purre. Verd å prøve og å ta i bruk!
Portefølje (10)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
...Lag perfekt kokt ris med denne profesjonelle riskokeren. Å velge denne profesjonelle riskokeren gir deg muligheten til å koke alle typer ris perfekt. Praktisk, denne elektriske riskokeren tilbyr tre funksjoner: koking, dampkoking og varmhold. Mengde ris: 2 til 10 personer Volum: 1,8 L Innvendig gryte: Non-stick belegg Effekt: 0,65 kW Spenning: 230 V Frekvens: 50/60 Hz Inkludert: 1 målebeger - 1 riskjei - 1 dampkurv Materiale: Rustfritt stål og plast Mål: 280 x 260 x 275 mm Egnet for kontinuerlig profesjonell bruk: Nei Vekt: 2,7 kg...
Portefølje (188)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...100% Økologisk Balsamicoeddik fra Modène IGP *, konsentrert og kokt druesaft. * Produkt fra økologisk landbruk. Ikke pasteurisert, ingen allergener Oppbevares ved romtemperatur. Unngå brå temperaturforandringer. Dette produktet er tilgjengelig i 25, 50 cl, i bulk i 3, 5, 10 liter, i fat på 220 liter og i container på 1000 liter.
Portefølje (132)
Frankrike, St Vincent Rive D'olt
...Med en purpurfarge og oransje refleksjoner, avslører denne drikken aromaer av bringebær og kokt plomme, som skal serveres veldig kald (10°C) som aperitiff, men også med dessert.
Portefølje (5)
Frankrike, Aboncourt-Gesincourt
... cancoillotte, og gruyère de France IGP. I dag er Pâturages Comtois derfor også produsent av cancoillotte. Kooperativet for ost fra Hauts du Val de Saône omdanner hvert år 35 millioner liter melk til myk ost og presset kokt ost. Kooperativet eksporterer 75 % av sine myke ostproduksjoner. Deres ekspertise gjør dem i stand til å levere mer enn 3 500 tonn myke oster på svært kort tid til fem...
Frankrike, La Ciotat
...Thala er et håndverkskonservesfirma etablert i 2013. Produksjonen foregår i landsbyen Thala Bouzrou i Kabylie, et fjellområde i nord-Algerie. Thala velger produsenter i liten skala. De hundre år gamle aprikostreet i N'GAOUS, vannet med kildevann, er kjent for sine frukter av en uovertruffen kvalitet, plukket for hånd og brukt til våre syltetøy kokt i kobbergryte. Paprikaene og tomatene vi velger...
... tradisjonelt syltetøy med kvalitetsingredienser: - håndlaget syltetøy med gule frukter - håndlaget syltetøy med røde frukter - håndlagde geléer Fruktene blir bearbeidet av kvalifiserte håndverkere. Vårt syltetøy kokt i kjele – hvor tradisjon møter en uimotståelig smak!
Portefølje (46)
Frankrike, Plailly
... pålitelighet. Over 8 000 LUTETIA-systemer har blitt installert over hele verden for å utføre avfrysing, salting, fasekombinasjon, termisk behandling, tørking og røyking, kjøling og kryogenikk. LUTETIA utvikler teknologiske prosesser for all din produksjon: Svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinerte produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røykte kyllinger, sjømatprodukter (laks, cephalopoder).
Frankrike, Charmes-Sur-Rhône
Produksjonsenheten ANTARTIC II INGRÉDIENTS ble opprettet i 2002 for å levere teknologiske blandinger til næringsmiddelindustrien: belægninger, salting (saltet produkter, kokt pølsemakeri, rå pølsemakeri, tørket pølsemakeri), geléer, marinader, sauser og sausbasis, aromaer, snacksaromaer, naturlige aromaer, krydderblandinger for pølser og merguez, kulinariske hjelpemidler, etniske produkter og et...
Frankrike, Hangenbieten
... konfektprodukter. PROFORM er produsenten av et bredt spekter av produksjonsmaskiner for næringsmiddel- og farmasøytisk industri som lager produkter som: - tyggegummi, - toffee og karamell, - kokt sukker, - kjeks, kjeks og brøddeig, - lakris, - dyrefôr, - osv. Eksempler på maskiner vi produserer: - Ekstrudere & co-ekstrudere, - Intrudere, - Valsering / Stabling, - Produksjonslinjer "kuttet og pakket", - Kontinuerlig blanding, - Pillemaskin / produksjon av kuler, - Kjøletunneler for mat og pakkemaskiner.
Frankrike, Strasbourg
Francesca er den italienske hurtigmatkjeden av høy kvalitet. Vårt konsept møter forbrukernes behov gjennom hele dagen. For balanserte og sunne måltider, tilpasset alle budsjetter, består vårt brede utvalg av italienske produkter av pasta, salater, varme retter, smørbrød, antipasti, desserter, kaffe… Den italienske pastaen laget av durumhvete, kokt «al dente», serveres med deilige ferske sauser...
Frankrike, Montelimar
Selskapet Nougat Doulces France har laget og produsert håndlaget Nougat de Montélimar i tre generasjoner. Ligger mellom Mistral, den provensalske solen og ferieveien, gjør deres tradisjonelle produksjonsmetode, kokt i kobbergryte med all ekspertisen fra flere generasjoner, at kvaliteten er høy.
Frankrike, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: grossist i fjærfe og vilt i Rungis. Vilt: hjort, elg, villsvin og rådyr. Lite vilt: and, hare, fasan. Spesialiteter: fjærfe i saus, grillet fjærfe, gårdsfjærfe og Label Rouge-utskjæringer, gårdskyllinger fra hele Frankrike, perlehøns, andebryst, andunger, duer, stek (grillet stek og kokt stek). EUROVOLAILLES tilbyr også smågriser og deres utskjæringer. EUROVOLAILLES er grossist av...
Portefølje (24)
Frankrike, Virazeil
Kjent og anerkjent for den høye kvaliteten på sine syltetøy laget i kjele, viderefører Lucien GEORGELIN tradisjonen med syltetøy fra barndommen din. Forberedt med sesongens frukter, plukket på rett tid og kokt over åpen ild i en kobberkjele, har våre fruktpreparater den karakteristiske smaken av syltetøy som bare våre bestemødre hadde oppskriften på. Det er det ancestrale merket av syltetøy fra Lucien Georgelin. Hans credo: spesialiteter fra regionen, sunne og basert på regionalt håndverk, med smaken av gamle dager og et kreativt preg.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play