Frankrike, Albertville
...Pumper med dobbelt omslag integrert, en unik løsning som tilbys. iLobe-pumpen er den eneste lobe-pumpen på markedet som har en varmeveksler direkte integrert i pumpehuset. Dette gjør det mulig å opprettholde en konstant temperatur under prosessen. Denne pumpen er en utmerket løsning for sukker-, sjokolade- og konfektindustrien. Denne løsningen gir deg fleksibilitet til å overføre glukose...
Portefølje (16)
Frankrike, La Seauve Sur Semene
...Hva er Crousticks Mørk Sjokolade? En kjeks laget med rismel, mais og 5% sukker, det er alt. En god mørk sjokolade med minimum 48% kakao uten lecitin som vil glede de som elsker søtsaker! Ikke mer! Ingredienser: MØRK SJOKOLADE 50 % Hvetemel, rismel, maismel, rør sukker Spor: Soyabønner, melk, nøtter, peanøtter...
Portefølje (7)
Frankrike, Saint Paul De Baïse
... søte og salte retter! Gourmettips: det er en delikatesse med sjokolade! Bruk: Tygg direkte på blomstene eller hakk dem opp som persille over dine salte eller søte retter, smoothies, cappuccinoer... Dosering: Start med 1/4 av en blomst, kjenn på effektene og juster doseringen etter din opplevelse.
Portefølje (8)
...Ingredienser: Hvetemel, smør, sukker, egg fra frittgående høner, hvit sjokolade 23% [Sukker, kakaosmør, laktose (melk), helmelkpulver, skummetmelkpulver, emulgator: solsikkelecitin (E322), vaniljearoma.] (4,8%), tørkede aprikoser (4,8%): aprikoser, mandler (4,8%), bakepulver, salt. Formater: 180 & 100g...
Portefølje (12)
Frankrike, Plaisir
...IC-45 sukker er et høykvalitets, hvitt, granulert sukker med et sukroseinnhold på minst 99,75 %. Det produseres fra sukkerrør dyrket i Brasil og brukes ofte i produksjonen av konfekt, bakverk og brus. IC-150 sukker er også et høykvalitets granulert sukker, men med en mørkere farge enn IC-45. Det har et sukroseinnhold på minst 99,50 % og brukes ofte i produksjonen av karamell, sjokolade og bakeriprodukter.
Samsvarende produkter
SUKKER - IC 45/ IC 150
SUKKER - IC 45/ IC 150
Andre produkter
Okra
Okra
Portefølje (34)
Frankrike, Nice
... psykoaktive effekter! Hvordan konsumere Bloom&Cie sjokolade? Åpne CBD Bloom&Cie sjokoladeplaten Spis 1 eller 2 firkanter (eller mer?) Ikke glem å legge sjokoladen tilbake i emballasjen etter bruk Oppbevar CBD Bloom&Cie sjokoladen i maks 2 måneder etter åpning Ingredienser Mørk sjokolade (Kakaomasse*, rør sukker*, kakaosmør*), mandler, hasselnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, tranebær, tørkede fiken, MCT kokosnøttolje, CBD (cannabidiol ekstrakt fra hamp), terpener og masse kjærlighet! Smak: Intens sjokolade 71% kakao CBD: 10mg per firkant...
Portefølje (9)
Frankrike, Bordeaux
...1 Salidou: karamell med saltet smør - 1 kork med Pommeau de Bretagne dekket med mørk sjokolade - 2 måkeegg: mandelmasse dekket med melk sjokolade og sukker - 1 marmorert karamell: med mandler og ristede hasselnøtter dekket med mørk sjokolade Det er mulig å endre innholdet i esken etter eget ønske. Ta kontakt med oss. Minimumsantall: 40 esker...
Portefølje (9)
Frankrike, Carpentras
...Melk 36% KAKAO Selv om vår spesialitet er mørk sjokolade, har vi lagt oss i selen for å produsere dette produktet med utmerkede spiseegenskaper og den beste balansen mellom kakaotørrstoffer/melk/sukker. For elskere av melkesjokolade. INGREDIENSER: 0 KAN INNEHOLDE SPOR AV NØTTER, GLUTEN OG MELK. Oppbevares tørt og kjølig, mellom 15 og 18°C.
Portefølje (26)
Frankrike, Brazey En Plaine
...Beherskelse av matvareoverholdelse for emballasjen din og håndtering av elektrostatiske risikoer. Våre skreddersydde big bags er tilpasset din applikasjon og dine matvarer: pulver, korn, tørrvarer, korn, mel, sukker, kjeks, ris, stivelse, sjokolade, kaffe, te, matlagingshjelp, konfekt…...
Portefølje (150)
Frankrike, Longwy
...Deilig, trøstende og helt naturlig, våre kakaoprodukter er en sann fryd for sansene. Oppdag alle smakene og la deg rive med av din kopp varm sjokolade. Mild og kraftig, er denne råkakaoen ideell for matlaging, eller for en myk oppvåkning. Subtil og dyp, er den perfekt for å gjenoppdage og sette pris på den ekte smaken av fint ristet kakao! Uten tilsatt sukker. Pose på 60 gr. Referanse: CAC002 På lager: 33...
Portefølje (82)
Frankrike, Saint-Omer
...Spesialitet fra Angers, Quernon d’Ardoise hyller våre skifergruver ved å etterligne formen og fargen til skiferne som dekker husene i byen. Sprø og smeltende, Quernon d’Ardoise tar deg med til taket av godhet. Å oppbevares mellom 14 og 22°C, beskyttet mot lys. Dimensjoner 5 cm (b) x 6,5 cm (l) x 15,2 cm (h) Nettovekt 100g Ingrediensliste sukker, hvit sjokolade (sukker, kakaosmør, helmelkpulver, emulgator: sojalecitin, naturlig vaniljeekstrakt), mandler, hasselnøtter, brunt sukker, dextrose, konsentrat av: spirulina, eple, reddik og solbær. Nettovekt: 100g...
Portefølje (189)
Frankrike, Cosnes Et Romain
...Lenoir setter sin ekspertise til disposisjon for transformatorer og produsenter av matvarer. Enten det gjelder å bruke magnetisme for å fjerne eller oppdage ferromagnetiske urenheter, både fine og grove, har vi en løsning blant vårt utvalg. Vi behandler væsker, pastaer og faste stoffer som for eksempel sukker, mel, sennep, sjokolade, drikkevarer, stivelse, natron og andre pulver. SGA- og SGSA...
Portefølje (46)
Frankrike, Faverolles-Sur-Cher
...En krydret kakao akkurat passe for å lage din varme sjokolade eller en sjokoladesaus til dessertene dine! Ingredienser: Uten sukker kakaopulver, sukker, krydder (kanel, kardemomme, nellik, stjerneanis), syrekorrigerende kaliumkarbonater. Oppbevares tørt. Næringsinformasjon Energi 965 KJ / 231 Kcal fett 0.15 g hvorav mettet fett 0.03 g Karbohydrater 56.0 g hvorav sukker 55.0 g Proteiner 0.43 g Salt 0.01 g best før dato 12 måneder...
Portefølje (28)
Frankrike, Paris
...Økologisk durumhvete semulegryn, økologisk kakao (2%), egg, vann. Hvordan koke: Hell i kokende vann i 4 til 6 minutter. Tre "1" regelen: 1 liter vann, 10 gram salt, 100 gram pasta. Husk å sette av en øse med kokevann til den siste finishen. Energiverdi per 100g: Energia - Energi 1467 KJ/ 346 kcal Grassi - Fett Acidi grassi saturi - Mettet fett 1,67 g 0,58 g Carboidrati - Karbohydrater Zuccheri - Sukker 67,82 g 1,21 g Proteine - Protein 11,61 g Sale - Salt 0 g Ean13:3701511702328 Referanse:TagliattelleChocolatBioItalia1...
Portefølje (133)
Frankrike, Montauroux
...Diamantkjeks med deres sukker ring. Smaker: natur, sitron, sjokolade, kanel. Andre smaker tilgjengelig på forespørsel.
Portefølje (43)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ingredienser - 250 g mascarpone - 2 egg - 50 g sukker - 150 g M&M's - 1/2 pakke speculoos - 1 glass saltet smørkaramell eller lag det selv - 1/2 ts vaniljepulver...
Frankrike, Coignieres
...THCFRI Ingen narkotisk effekt Produsert i EU Ingredienser Sukker, glukosesirup, surhetsregulerende middel sitronsyre, CBD-ekstrakt, aromaer, fargestoff E101, E132. CBD Lollipops Skunk Energetisk smak. Etter enheten. Bestill dette produktet og tjen 1 poeng! Innhold: 18g per lollipop...
Frankrike, Paris
Siden 2022 har ELITOPHE SAS vært et selskap spesialisert på handel med matvarer. Hovedsakelig er ELITOPHE SAS leverandør av kakao, spesielt kakaobønner, og utvikler økologisk kakaofrø. Selskapet leverer også kakaobønner, soyabønner, sesam og peanøtter internasjonalt. Dette er naturlige, økologiske produkter fra afrikanske land som Elfenbenskysten, Guinea eller Benin. Ikke nøl med å kontakte oss ...
Frankrike, Airon-Saint-Vaast
... kampanjer lar deg nyte våre delikatesser til fordelaktige priser, med rask og pålitelig levering for å motta bestillingene dine direkte hjemme. For de med sensitive smaksløker tilbyr vi et utvalg av søtsaker uten sukker eller salt, som garanterer en deilig smaksopplevelse. Våre glatte gelé-godterier, som ...
Frankrike, Chazelles Sur Lyon
... fargestoffer, konserveringsmidler eller aromaer. Produsent av pålegg uten palmeolje, laget av kakao. Produsent av speculoos-pasta, hasselnøttfyll, produkter uten sukker for diabetikere osv. Kreativitet uten grenser, fantasifull galskap, vekt på smak, tradisjon, håndverk og produksjonshemmeligheter gir opphav til sprudlende, sprø pålegg, med AOC Espelette-chili, saltet smørkaramell, speculoos-krem og mer.
Frankrike, Marseille
Sjokoladebelagte spesialiteter (mørk, melk, nougatkrem, karamell, trøffel, osv.) og dekorative perler (sølvfargede, gullfargede, flerfargede, med sukker- eller sjokoladefyll), små flerfargede sjokoladehjerter. Vi jobber med utvalgte mandler: Avola, mandler fra Frankrike og Spania valgt for sin unike smak. Når det gjelder våre sjokoladeprodukter, bruker vi ekstra fin sjokolade. Råvarene til våre sjokoladekonfekter er basert på 70 % kakao. Vi ser etter eksportdistributører.
Portefølje (19)
Frankrike, La Fouillade
... med frukt, karamell eller sjokolade, sjokoladebelagte eller dyppede kjeks, diettsmåkaker, salte snacks, kjeks for barn, biscotti, ristet brød,... De fleste produktene er veganske, og 100% av produktene er uten palmeolje og uten fargestoffer. Sjokolade og sukker kommer fra rettferdig handel. Vi kan selge produktene våre i emballasje, i løsvekt eller i enheter etter kundenes behov.
Portefølje (8)
Frankrike, Herrlisheim Près Colmar
Implantert i Herrlisheim-près-Colmar (Haut-Rhin), markedsfører konfektyr Dragées Adam drageer og fylt sjokolade. I våre verksteder jobber vi med å finne den rette balansen mellom sukker og innholdet av sjokolade eller mandel for å frigjøre maksimalt med aromaer. Drageen er hovedproduktet, laget av mandler fra Italia, Frankrike og Spania, hasselnøtter eller sjokolade. Den beholder all sin aroma...
Frankrike, Geudertheim
...hjertefondant, dekket med sjokolade…) og sprø müsli (salte, søte, hyperproteinerte, uten tilsatt sukker…). Produksjonen er 100% fransk. Type produkter som produseres: - Kjeks o Økologiske / konvensjonelle / med merverdi (uten sukker, hyperproteinerte, uten tilsatt sukker, ernæringspåstand…) o Galetter PB – Petit-beurre – frokostkjeks – cookies – mini cookies – dekket med sjokolade – bretzel...
Frankrike, Paris
... også et utvalg sjokolader uten tilsatt sukker. Til slutt finner du ulike produkter fra delikatessebutikken, som syltetøy, aromatisert sukker, speculoos og pepperkaker. Kom og besøk oss i vår butikk i Paris, midt i 5. arrondissement. Vi ønsker deg velkommen fra tirsdag til lørdag. I tillegg kan du også besøke vår nettside: www.ambresucre.fr...
Frankrike, Amiens Cedex 3
Skaper, produsent og distributør av dekorasjoner for konditorier, bakerier og catering, leder innen matdekorasjon. Florensuc utvikler standard- og tilpassede produkter innen ulike produktfamilier som sjokolade, enzymer og sukker. Florensuc undersøker for sine franske eller utenlandske kunder alle alternativer innen matfarger og aromaer i samsvar med gjeldende lovgivning. Grunnlagt i 1955 av en...
Frankrike, ARTHEZ D'ARMAGNAC
... - ARMAGNAC PETAKE med røde frukter - Salg av gavepakker. Sjokolade aromatisert med absint… Salg kun til profesjonelle: restauranter, vinbutikker, delikatesseforretninger, bedrifter… Ta kontakt med oss: jp.brunello@artez.fr...
Frankrike, Paris
Frankrike, Paris
Frankrike, Thiais

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play