Chamois tørkerull 1500 formater er ideell for vanlig tørking, rengjøring og vedlikehold i industrien, verksteder eller garasjer.
Anbefalt for vanlig t...
Industriell høykvalitetsrull
Cellulosevatt.
Industriell høykvalitetsrull
Cellulosevatt
Basert på DESL-teknologi, kombinerer denne industrielle rullen ...
Øk inntektene dine i suvenirbutikker med denne vakre chamois-kosedyret, et symbol på fjelldyr! Kundene dine vil bli begeistret over kvaliteten, mykhet...
Dette rengjøringskortet ble utviklet for AmphenolTuchel Pushmatic kortleser. Selv når kortleseren er låst, stikker rengjøringskortet ut fra munnstykke...
Lærveske i bøffel
Detaljer innvendig: mini lomme og fôr i blå bomull
2 rom med innvendig glidelås-separasjon
Justérbar håndtak i lær og bomull
Åpning ...
Chamois tørkerull 800 formater er ideell for vanlig tørking, rengjøring og vedlikehold i industrien, verksteder eller garasjer.
Anbefalt for vanlig tø...
alonnetter for kompensasjon eller heving.
Luksus lær på latex skum. Fungerer som støtdemper (smerte i hælene) og/eller hever (friksjon av ankelknoken ...
Bobine med tørkepapir CHAMOIS, preget, 2 lag 21 grs/m2, ark på 30 cm x 20 cm, vekt 2,495 kg. 100% resirkulert. Brukes i alle områder innen teknikk og ...
Spargel i forskjellige snitt
Spargel (Aspargus officinalis L.) er en flerårig kulturplante som har hvite eller grønne skudd (stenger) som brukes som ...
Soppressata er en av de mest ikoniske spekematene fra Calabria. Den lages strengt fra låret og bukfettet til svinet, til hvilket det tilsettes svinefe...
Il Salamino er en av de mest populære spekematene i Italia, og vi har ønsket å gjenskape en kalabresisk versjon, som kjennetegnes av sin sterke røde f...
Granatina, gjennomsnittlig vekt 400 gram, laget med de beste nasjonale ferske kjøttene. Selskapet har valgt å ikke bruke fryserom. Lett aromatisert, i...
SALAME TOSCANO, Forberedt med utvalgte svinekjøtt, middels grovmalte og terninger av spekk, blir fylt i kollagen tarmer og modnet.
PROSCIUTTO - svine...
De frittgående hjortene trives i et naturlig miljø. Etter kontrollert og fagmessig fôring, oppdrett og slakting, går det magre kjøttet umiddelbart til...
europages-appen er her!
Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.