... profesjonell i restaurantbransjen eller en detaljist, har vi kjøttet du trenger for å tilfredsstille dine mest krevende kunder.
Vi tilbyr et omfattende utvalg av kjøtt, inkludert:
- Storfe
- Kalv
- Svin
- Fjærfe
- Sau
Ved å velge CBViandes-Distri velger du en pålitelig partner som setter kvalitet og kundetilfredshet i sentrum for sine bekymringer. Bli med oss og oppdag forskjellen en kjøttleverandør som er engasjert i fortreffelighet og kvalitet kan gjøre.
Ovimpex Gruppen er en viktig aktør innen handel, skjæring og emballering av storfe- og saukjøtt siden 1964. Vi er spesialiserte på import av kjøtt hovedsakelig fra Europa. Vårt hovedkontor ligger i Rungis, men vår tilstedeværelse er nasjonal. Ovimpex Gruppen: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Viande Service - OVIMPEX DISTRIBUTION - APA Alpes Provence Agneau. Våre produkter: lam i slakt, skjæring av lam, skjæring av sau, storfe i slakt, skjæring av storfe, skjæringer av lam, kalv i slakt, skjæring av kalv, sau i slakt.
...Selskapet BRESSUIRE EXPORT er et slakteri for storfe som ligger i Bressuire, Frankrike. Vi er leverandører av storfekjøtt, spesielt ferskt kjøtt fra unge storfe. Vi selger også, slakt og innmat fra storfe. Vår produksjon av ferskt kjøtt, både benfritt og med bein, er rettet mot alle land i Europa og Nord-Afrika. Vi tilbyr kjøtt fra raser som: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise....
Spesialist innen handel med ferskt kjøtt og innmat av storfe, kalv, lam og svin, samt verdensomspennende storfekjøtt og eksklusive kjøttprodukter.
Vi tilbyr et tilpasset tilbud til våre kunder for best mulig å imøtekomme behovene til slaktere, pølsemakere, catering, dagligvarehandel og restaurantbransjen.
Takket være et nært samarbeid med våre leverandører, nyter våre kunder godt av garantert ferskhet og den eksepsjonelle kvaliteten på produktene.
En strategisk beliggenhet på det nasjonale interessemarkedet (MIN) i Rungis gjør at vi kan levere daglig til hele Frankrike.
... gjennomsnitt 10 måneder av 12 på beite. Avhengig av hvor tidlig våren kommer, går de ut tidlig eller sent i mars. I ly har de tilgang til høy fra myra, halm og beter.
Driften følger en filosofi om respekt for livet.
Dette innebærer å ta ut utvalgte dyr fra et beskyttet og verdsatt miljø.
Laurent LEVACHER oppdretter 300 storfe som slaktes individuelt på det nærmeste slakteriet i Vallée de Seine, 15 minutter fra gården, ledet av ham selv og ofte slaktet nesten umiddelbart (ingen stress)!
Grand Caractère samarbeider med lidenskapelige oppdrettere for å velge ut det beste storfekjøttet fra raser som Black Angus, Hereford, økologisk Limousine, Aberdeen, Normande, Simmental, Wagyu, osv. Kjøttet blir tilberedt og hevet av erfarne slaktere i verkstedet mellom Paris og Rungis, i tråd med tradisjonen for fransk slakterkunst. Grand Caractère tilbyr emballasje i stor-, halvstor- eller indiv...
CHARAL har siden sin opprinnelse alltid vært drevet av viljen til å tilby det beste av kjøtt i former som hver dag er bedre tilpasset utviklingen av forbrukernes smak og livsstil. Smaken og mørheten til CHARAL-produktene er resultatet av en kompromissløs og konstant kvalitets- og sikkerhetsprosess. Dette engasjerer dag etter dag, minutt etter minutt, de tre tusen mennene og kvinnene i CHARAL. I kj...
GRG SA - Engrosleverandør av kjøtt på MIN i Rungis siden 1984. GRG SA er den største slakterivirksomheten på markedet. Biff, kalv, lam, svin, innmat, i hel kropp eller pakket som benfritt kjøtt og vakuumert, finner du alle de store kategoriene av kjøtt. Enten kundene dine leter etter et eksklusivt produkt eller et volum til lav pris, tilpasser vi oss forespørselen din takket være våre mange samarb...
MARTIN SAS er en generalist innen kjøttprodukter på MIN i Rungis. Spesialist på storfekjøtt, kalvekjøtt og lam. For å kontakte oss, vennligst ring 0146868201 eller send faks til 0146868200.
Hvorfor velge halal-slakteri i Poitiers. Kvaliteten på det ferske kjøttet er vanskelig å beskrive, gitt at det er en forvirrende tanke som styres av kundenes preferanser. Siden sprøtt kjøtt er vev fra skapninger som er egnet for matbruk, påvirkes kvalitetskarakteristikkene av ulike komponenter, som muskelstruktur, den produserte delen, tilstanden til substansen, det felles arbeidet til komponenten...
Agent for kjøtt, pølser, egg, økologisk og ikke-økologisk. Vår distribusjon skjer til grossister, bearbeidere, supermarkeder, økologiske butikker, slaktere, pølsemakere, ostehandlere og restaurantbransjen. Vi tilpasser emballasjen til våre kunder.
Jeg distribuerer kjøtt, pølser og egg fra følgende selskaper:
SICABA for rødt kjøtt. (økologisk & merke)
BIO VALEUR for økologisk kjøtt og pølser.
Sté ...