Gjenoppdag tradisjonen med vår premium saltede torsk, perfekt for ikoniske oppskrifter som bacalhau. Dens faste og smakfulle kjøtt er en sann fryd for...
BACALAO Frossen filet; Størrelse: 500+ g/stk Egenskaper: med skinn og - FILET AV KVEITE FRA ISLAND, FØRSTE FROSSEN PÅ DET RIKTIGE SALTET. Art: Gadus...
Bacalao, blant sjømatprodukter, er en av de mest krevende, spesielt når det gjelder forberedelse til matlaging: det er en fisk som krever tid, oppmerk...
Saltet torsk tilberedt på plancha med skinnsiden ned eller Chiquetaille de morue: en typisk rett fra Antillene som hovedrett, servert med potetsalat, ...
Fanget på en ansvarlig måte av vårt skip Emeraude i Nord-Atlanteren (FAO sone 27 - underområder I & II), er våre torskefileter (Gadus Morhua) laget av...
Baccala' fersk, bearbeidet samme dag og marinert i vineddik. Pakket i blandet olje, 20 % ekstra jomfruolje, 80 % solsikkeolje med friske aromaer, oliv...
Forberedelsen av klippfisk krever en nøye utvelgelse av de beste delene for å sikre maksimal kvalitet. Med denne oppskriften har vi tenkt på alle de m...
Fanget på en ansvarlig måte av vårt skip Emeraude i Nord-Atlanteren (FAO sone 27 - underområder I, IIa, IIb IIIa & VI), er våre PBI (Reinhardtius hipp...