Din leverandør av bakeriteknikk og gastronomibehov
Som den største totalleverandøren av bakeri- og gastroteknikk i Sveits, tilbyr vi deg alt du trenge...
Den doble grillplaten i støpejern Glatt/Ribbet RM2 Beckers er et allsidig verktøy som gir mulighet for å lage mat på to forskjellige overflater. Med e...
Optisk og funksjonelt perfekt kombinerte sett i kjent høy rena kvalitet
3-delt kjøkkenhjelper-sett
Materiale laget av høykvalitets plast
Moderne desig...
Engrosleverandør av kjøkken- og matlagingsutstyr.
Stekepanne, kasserolle, gryte, sautépanne, bakeform...
(Tilgjengelighet avhenger av ankomster)
Lage...
La Martin’s Cook er en leirgryte laget for hånd med tradisjonelt håndverk og teknikker fra pottemakerne i Bouffioulx, Belgia.
Kostholdsmessig og smak...
Treklyper for grilling, grilling, sylteagurker...
Lengde 30 cm
REF:BARPINCE
Hovedmateriale: tre
Farge: brun
Laget i: Frankrike
Lengde: 30 cm
Bredde: ...
Profesjonell panne for å brune, steke og sause
Anti-klebende belegg
Ultra-motstandsdyktig (Spesial til intensiv bruk)
Håndtak i rustfritt stål som ikk...
Rektangulær bakeform OVENCHEF fra DURALEX:
Med håndtak
Non-stick belegg
Referanse: 711809
Pakking: 6 stk
Lengde: 37 cm
Bredde: 27,5 cm
Høyde: 6 cm
Le...
Kjele med lokk i rustfritt stål.
Denne kjelen kombinerer et elegant og tidløst design, med harmoniske proporsjoner, med den eksepsjonelle kvaliteten t...
Profesjonell panne for å brune, steke og sautere
Non-stick belegg
Ultra-holdbar (Spesial til intensiv bruk)
Håndtak i rustfritt stål som ikke leder va...
Soppressata er en av de mest ikoniske spekematene fra Calabria. Den lages strengt fra låret og bukfettet til svinet, til hvilket det tilsettes svinefe...
Il Salamino er en av de mest populære spekematene i Italia, og vi har ønsket å gjenskape en kalabresisk versjon, som kjennetegnes av sin sterke røde f...
Granatina, gjennomsnittlig vekt 400 gram, laget med de beste nasjonale ferske kjøttene. Selskapet har valgt å ikke bruke fryserom. Lett aromatisert, i...
SALAME TOSCANO, Forberedt med utvalgte svinekjøtt, middels grovmalte og terninger av spekk, blir fylt i kollagen tarmer og modnet.
PROSCIUTTO - svine...
De frittgående hjortene trives i et naturlig miljø. Etter kontrollert og fagmessig fôring, oppdrett og slakting, går det magre kjøttet umiddelbart til...
europages-appen er her!
Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.