...Klar til bruk
Tidsbesparelse
Ingen svinn
Rett dose
Ingen oksidasjon i åpen luft
I skrelt eller uskrelt versjon
Bruk:
– I fruktbuffet eller som ingrediens til salte salater, desserter, fruktspyd...
– For institusjoner, storkjøkken eller industrien...
...toaletter og bad.
Godkjent for kontakt med mat, anbefales det også brukt i storkjøkken (restauranter, kantiner osv.) for hygiene av vegger, dører, kjølerom, traller, kjøleskap, benkeplater, utstyr… og i næringsmiddelindustrien.
Det oppfyller bakteriedrepende standarder EN13697 og EN1276, virusdrepende standard EN1650, og soppdrepende standard EN14476 5H3N8 - H5N1 - H1N1.
Flaske på 750 ml med sprayfunksjon.
Bakteriedrepende produkt TP4 og TP2, aktiv biocidsubstans: 0,09% (m/m) dikloryldimetylammoniumklorid.
...Tilegne seg de nødvendige ferdighetene for å analysere risikoer og implementere kontrollmetoder ved kritiske punkter.
Være i stand til å implementere de forebyggende og kontrollerende metodene som er definert innenfor rammen av HACCP-metoden anvendt i storkjøkken og servering.
Selskapet AURIOL designer og produserer koke- og steriliseringsutstyr for næringsmiddelindustrien, storkjøkken, kjemisk industri og farmasi, sykehus eller militæret, samt for håndverksbedrifter innen pølsemakeri. AURIOL tilbyr et bredt utvalg av koke- (og kjøle-) kjeler som fungerer med damp, gass eller elektrisitet, samt kokere for industrien, med en kapasitet fra 30 til 1 000 liter og mer, som...
Selskapet Gaston Mille er spesialisert på produksjon av sko, støvler og sikkerhetsutstyr for bygg- og anleggssektoren, industrien og tjenestesektoren. Med et tilbud på over 200 produktmodeller kan selskapet imøtekomme alle typer behov, som for svært spesifikke yrker innen næringsmiddelindustrien, tjenester og storkjøkken, logistikk og transport, tungindustri, samt arbeid utført under ekstreme temperaturforhold.
Opprettet i 1996, er CUISINOX en installatør av utstyr for kommuner, restaurantbransjen, hotellnæringen og matfagene. Vi selger, installerer og leier ut alt av kokeutstyr, kjøleutstyr, ventilasjon, vaskeri og klesvask. Vi har vært medlem av GAFIHC siden 2006, og er en viktig partner for salg og installasjon av storkjøkken til profesjonelle. Vi jobber hovedsakelig lokalt.
Siden 1973 har BROUILLON PROCESS designet, bygget, installert og vedlikeholdt utstyr for hermetikkindustrien, ferdigretter og storkjøkken. BROUILLON PROCESS produserer vertikale steriliseringsautoklaver. Disse produktene er tilpasset alle typer emballasje: skåler, filmer, brett... BROUILLON PROCESS lager også gryter og kokere. De nøkkelferdige produksjonsenhetene fra BROUILLON PROCESS er...
Den helhetlige styringsløsningen for kollektiv catering. Programvaren RECO er et administrasjons- og betalingsverktøy for kollektiv catering, anerkjent av alle fagfolk. Kompatibel med alle typer kort, tilpasser den seg alle tjenester knyttet til kollektiv catering: restaurant, kafeteria, selvbetjening, automat, bordservering, osv. RECO er en komplett programvare for administrasjon av kollektiv cat...
...er styrken til Viandes de Corrèze et resultat av et regelmessig partnerskap mellom de ulike aktørene i kjøttsektoren. Nær oppdretterne, gir den direkte forbindelsen med landsbygda mulighet til å utvikle kvalitetsprodukter som møter kundenes behov. Viandes de Corrèze har valgt en 100% fransk opprinnelse, hovedsakelig fra Limousin. Viandes de Corrèze er stolte av å ha et team som består av entusiaster for kjøtt og kvalitet. Skjæring og bearbeiding av kjøtt svarer til de spesifikke behovene til tradisjonelle slaktere, grossister, dagligvarekjeder og storkjøkken.
... distinkt design og et rent grafisk uttrykk. Jean-Louis Bissardon tilbyr også et utvalg av økologiske og ikke-økologiske fruktmoser for storkjøkken, i fleksible emballasjer. 3 priser for fortreffelighet på landbruksmessen i Paris.
Mcp Fidec - fornyelsen innen utstyr til storkjøkken i Sør-Norge, for profesjonelle av profesjonelle. Fidec installerer, reparerer og tilbyr vedlikeholdskontrakter for dine profesjonelle installasjoner. Alt innen profesjonell kjøling for offentlige institusjoner, restauranter og matbutikker, samt rustfritt stål, matlaging, forberedelse, distribusjon, vaskeri, ventilasjon, kafeteria, vaskeri og hygiene. Mcp Fidec - for profesjonelle av profesjonelle.
Distram: Distributør og leverandør av ferske eller frosne matvarer. Engrosleverandør av matvarer med lokasjoner i Lyon, Bordeaux og Montpellier. Leverandør av emballasje, leverandør til CHR restauranter, storkjøkken, catering. Salg av emballasje og utstyr til pizza for pizzeria, restaurant, hurtigmat. Distributør av halal matvarer, hamburger, kylling, pizza, sandwichfyll, bakeri og konditori, distributør av Barilla pasta, distributør av Haagen Dazs iskrem.
Siden 1998 har SANIFIRST vært til tjeneste for laboratorier og tilbyr et bredt utvalg av kraner og tilbehør for alle typer væsker. I løpet av de siste årene har vi også tilbudt tanker og plater samt en serie kraner for storkjøkken. For å imøtekomme deres forespørseler og fortsette å utvikle produktene våre, lanserer vi den første komplette serien av høye, faste og svingbare blandebatterier i NYLOLAC tilpasset laboratoriet. Mange varianter er under vurdering og vil bli tilbudt dere veldig snart.
...Siden 1804 har selskapet H. CUVELIER & FILS vært en vinhandler i Bordeaux.
Handelsfirmaet eier vinmarker i Bordeaux-regionen: Château Le Crock (Cru Bourgeois fra Saint-Estèphe), Château Léoville Poyferré (2. Cru Classé i Saint-Julien) og Château Moulin Riche (beliggende på en av de vakreste høydene i Médoc).
Vinhandelselskapet tilbyr et betydelig utvalg av store viner fra Bordeaux, og har til og med eksklusivitet på enkelte store viner fra Bordeaux. Selskapet markedsfører sine viner i Frankrike til storkjøkken og vinbutikker, samt internasjonalt.
Siden 1964 har Avidoc skilt seg ut i distribusjonen av iskrem og frosne produkter til profesjonelle innen storkjøkken, samt bakerier-konditorier og stekeanlegg, i Languedoc-Roussillon. Fra forrett til dessert tilbyr vi mer enn tusen referanser av frosne produkter og iskrem.
CBS DISTRIBUTION har vært en matgrossist siden 1981. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av kjøttprodukter og oster. Deretter distribuerer de produktene til 2 000 kunder bestående av små butikker, mellomstore og store supermarkeder, restauranter, catering, og storkjøkken...
Unikeco distribuerer engangsservise og emballasje som er 100 % biologisk nedbrytbare. Laget av plantebaserte råvarer (mais, palme, sukkerrørfiber), retter produktene våre seg hovedsakelig mot profesjonelle innen restaurantbransjen (takeaway, catering, storkjøkken), men også mot arrangører av arrangementer og kommuner. Unikeco posisjonerer seg som den foretrukne partneren for aktører i restaurantbransjen som ønsker å investere konkret i bærekraft.
Selskapet SANTOS er spesialisert på produksjon og salg av profesjonelt elektrisk utstyr for kafeer, hoteller, restauranter og institusjoner. Santos, et selskap grunnlagt i 1954 av André Fouquet, produserer profesjonelt utstyr for kafeteriaer, hoteller, restauranter, juicebarer, kaffebarer og sandwicherier, og tilbyr tre produktserier: Kald Drikke, Matlaging, Kaffe. Selskapet er fransk og spesialis...