Frankrike, Josselin
...Våre clean-label løsninger fra Mixeo- og Stabeo-seriene, basert på plantefibre, er dine allierte for applikasjoner innen baking, bakverk og konditori. Stabeo reduserer sprekker i tørre produkter og hjelper til med forming og strukturering av dine formede produkter. Mixeo har varierte applikasjoner, som for eksempel en fett-mimetisk tekstur som muliggjør en reduksjon av fettinnholdet. Takket være den store mengden fibre de inneholder, gjør våre løsninger det mulig å øke fiberinnholdet i det endelige produktet betydelig.
Portefølje (15)
Frankrike, Collégien
...Designet, produsert og montert i Frankrike, våre maskiner er sertifisert med "Origine France Garantie". Vi er de eneste franske designerne og produsentene av utstyr for bakeri- og konditoribransjen. Spesialister på dresseuse/pocheuse, tartemaskin og vibrerende bord. Vi har som mål å avlaste deg fra repetitive oppgaver, samtidig som vi bevarer særpreget ved håndverksproduksjon.
Portefølje (15)
Frankrike, Perriers-Sur-Andelle
...Komplett industrielt bakverk linje CANOL - Brukt Består av : 1- Deig lagringstrakt Mod. 'STAR' 2- Transportbånd L=500 Mod. 'TRL' 3- Deig ekstruder Mod. 'RON 1/480' 4- Transportbånd L=700 Mod. 'MCI 690' 5- Mel spreder L=700 Mod. 'B/M 700L' 6- Multi-ruller Mod. 'MUL 700' 7- Transportbånd L=700 Mod. 'MCI 690' 8- Fett ekstruder Mod. 'EG-7-E' 9- Overlagte transportbånd Mod. 'NPP/200' 10- Transportbånd L=700 Mod. 'MCI 690' - Produksjonsår: 2006...
Portefølje (401)
Frankrike, Ploërmel Cedex
...Aerosol 300g : Økonomisk Ingen svinn (raske og presise applikasjoner) Tidsbesparelse (1 flaske = 300 bakverk) Praktisk Jevn gyldning, garanti for heving av butterdeig og kaker Mattrygghet Beskyttelse av produktet mot bakteriekontaminering Bevaring av produktkvaliteter...
Portefølje (52)
Frankrike, Patornay
...Disse croissant-posene i brunt kraftpapir 38 g/m² med "tradisjon" mønster er ideelle for bruk i bakeri og konditori, men også for privatpersoner. Croissant-posen har flere fordeler: Denne croissant-posen, laget av kraftpapir, er en fettbestandig emballasje som gjør det lettere å transportere croissanter, pain au chocolat, chocolatine eller andre søtsaker. Denne papiremballasjen er biologisk nedbrytbar. Kode: SCR5 Størrelse: 105 Dimensjon: 170 + 70 x 300 (B + bunn x H i mm) Materiale: Kraftpapir...
Portefølje (122)
Frankrike, BLOIS
...Løsninger for emballasje til selvbetjeningshyllene i butikkene. De muliggjør segmentering av tilbudet og verdsetting av produktene i hyllen. •vindu for høy synlighet av produktene •miljøvennlig •kompakt lagring •stabling •fuktighetsbestandig •fettavvisende For produkter i de ulike selvbetjeningshyllene •BakeriBakverk •Ost •Deli ...
Portefølje (6)
Frankrike, Bayonne
...Familien Premiére sine brød kjennetegnes av sin intense smak oppnådd gjennom surdeig og en lang fermenteringsprosess. I dette tilfellet er Premiére 330 en 330 grams (forstekt) baguette, ideell for å tilby et brød med en annen smak og god holdbarhet i vårt bakeri. REF:Q200A EAN-13:8436017117271 EAN-14:18436017117278 FORSTEKT VEKT (G):330 g STEKT VEKT:280 g LENGDE (CM):53 cm BREDDE (CM):7 cm TINE...
Portefølje (44)
Frankrike, Montauroux
Siden 2013 har EBBO FOOD CONSULTANT vært spesialist på dresseuse pocheuse for småkaker og bakverk. De eneste dresseusene på markedet som er utstyrt med 3D, membran for deig med mange inkluderinger, guillotine for co-ekstruderte småkaker og mange andre teknologier. Leverandør av maskiner for dine salte og søte applikasjoner i snart 10 år. Vårt team av konsulenter er også til din tjeneste for utvikl...
Portefølje (56)
Frankrike, Fondettes
...Vårt utvalg av redskaper dekker alle dine behov for å lage bakverk på en enkel måte. Et bredt utvalg av produkter: kjevle, pensel, slikkepott, rist, små elektriske apparater… og av materialer: silikon, rustfritt stål eller metall, for å imøtekomme alle dine ønsker.
Portefølje (16)
Frankrike, Olivet
MILIA er et fransk selskap som spesialiserer seg på tilberedning av tradisjonelle oppskrifter fra hele verden, presentert i form av klare blandinger og et frossent utvalg.
Portefølje (7)
Frankrike, Chemillé-En-Anjou
...Industrielle former på tilhenger for automatisert produksjon av brød, bakverk, kaker, småkaker... Skreddersydd, industrielle dimensjoner, ulike belegg tilgjengelig.
Portefølje (8)
Frankrike, Talant
... glemme dessertene. Her kan du oppdage oppskrifter som Moelleux orange, Flan caramel, Cake gianduja, Croissant pistache, Bioche feuilletée citron... uten å glemme kapitlet som inneholder teknikker og grunnoppskrifter. Denne boken er ment for fagfolk innen bakeri. Referanse: BEL39 På lager: 4 Produkter Dimensjoner: 276 Sider Språk: Fransk og Engelsk...
Portefølje (192)
Frankrike, Moustoir-Ac
...en 18 nivåer, for bakeplater i 600x800mm ideell for brød, bakverk og småkaker strøm 55 kw i TETRA ovn samlet på fabrikk, levert komplett direkte til deg, på stedet digitalt kontrollpanel utvendige dimensjoner, 1700 x 1800 x h 2680 mm vekt 1300 kg...
Portefølje (190)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
...Praktisk og håndterlig, profesjonelt bakerbord gjør det mulig å forberede brød eller bakverk. Faktisk er melet lett tilgjengelig takket være melvognene som er plassert under bakerbordet med hjul. Dette bordet med melvogner er perfekt for profesjonelle i restaurantbransjen som bakere eller konditorer. Bakerbordet er laget av rustfritt stål med en topp i bøk som har en tykkelse på 42 mm. Dette...
Portefølje (188)
Frankrike, Villers Cotterets
... lager hver måned. Våre desserter og bakverk pakkes i løsvekt eller individuelle emballasjer. Vår spesialtilpassede produksjon gjør det mulig for oss å utvikle spesifikke oppskrifter som møter dine behov, og å lage dine spesifikke og differensierte emballasjer eller etiketter. Våre produkter, som er enkle å konsumere og allment aksepterte, er ment for alle typer servering: kommersiell servering, som er raskere og mer moderne, luft- og jernbanekatering, automatdistribusjon, og bakeri- og konditorivarer.
Frankrike, 95870 Bezons
... Poilane i Paris er et veletablert bakeri, grunnlagt i 1932. Det sies å være det beste bakeriet i Frankrike, og faktisk serverer mange parisiske kafeer brød fra Poilane. Faktisk serverer mange parisiske kafeer også Poilane-brød, og du har kanskje til og med spist det på en restaurant under ditt besøk i Paris! I dette veletablerte bakeriet tiltrekkes kunder fra hele verden av de populære...
Frankrike, Saverne
Ønsker du å sende Bredele til dine nærmeste? Kan du ikke besøke butikkene våre og ønsker å nyte en av kjeksene våre? Délice D’alsace er vår nettbutikk, hvor du finner et utvalg av produkter, inkludert vårt brede utvalg av alsaciske kjeks (bredele) og andre spesialiteter. Med 20 års erfaring velger Haushalter-huset, som ligger rett overfor det praktfulle Rohan-slottet i Saverne i Alsace, det beste og skaper delikatesser for sine gourmetkunder. Våre fagområder: Bakeri, Konditori, Sjokoladeverksted, Konfekt, Bakverk, Kjeksproduksjon, Catering, Iskremproduksjon.
Frankrike, Guignicourt
FLOREPI utvikler og produserer et bredt utvalg av tradisjonelle søte bakverk, både stekte og frosne. Vår kompetanse kombinerer strenge industrielle prosesser med smaken av oppskrifter laget i tråd med håndverksverdier og krav. Den daglige oppmerksomheten vi gir til produksjonen av produktene våre gjør at vi kan sikre våre kunder en unik smak og konstant kvalitet. Med varierte formater og vekter er produktene våre også perfekt tilpasset de ulike markedene: dagligvarehandel, kommersiell restaurantdrift og spesialiserte nettverk innen bakeri og konditori.
Portefølje (1)
Frankrike, Villaines Les Rochers
... ikke-matvarer. Vi er også produsent av brødhyller, rister for bakverk, presentasjonsdisker, fruktkurver og grønnsakskurver, brødholdere, kurver for bakverk, og brødvogner i willows. Vi organiserer flettverkskurs i verksteder ledet av en av de fem beste håndverkerne i Frankrike.
Frankrike, Coray
TAMAIN EMBALLAGES produserer et bredt utvalg av fettfrie og vanntette bokser og beholdere for næringsmiddelindustrien. Selskapet er spesialisert på produksjon av tilpassede, brettede papirbokser for å imøtekomme alle behovene til næringsmiddelindustrien innen følgende sektorer: Kjeksproduksjon, Bakeri, Bakverk, Konfektyr, Sjokoladeproduksjon, Ferdigretter, Cateringprodukter. Bruken av boksene...
Frankrike, Marcq-En-Baroeul
Château Blanc signerer den industrielle kompetansen til Groupe HOLDER; en familiehistorie som har blitt skrevet siden 1889. En unik historie i Frankrike, av bakere som er fast bestemt på å videreføre smaken av godt brød. Château Blanc er det første franske slottet for bakeri, konditori, bakverk og catering. Slottet for en ny æra hvor teknologiene brukes til å bevare håndverkskunsten. Vi har...
Frankrike, Servon-Sur-Vilaine
Bridor tilbyr et utvalg av over 30 deilige oppskrifter utviklet av mesterbakerne fra Lenôtre-skolen i Paris. Et stort utvalg av baguetter. Små og store brød på stein. Sprø og gyldne, beregnet for profesjonelle innen hotell- og restaurantbransjen. Produkter utelukkende laget med ekte smør og uten hydrogenerte fettstoffer. Leverandør av bakeri. Leverandør av brød. Leverandør av bakverk. Leverandør av konditorvarer. Produsent av frossen, rå bakverk. Leverandør av frossen, forhåndshevet bakverk. Engrosleverandør av frosne konditorvarer.
Frankrike, Saint Martin
Ferske produkter fra dagen produksjon av bakeri, konditorvarer og bakverk, smørbrød og kaffe Vi utvikler et konsept for franske bakerier, konditorier og smørbrød. Vi ser etter potensielle partnere i ditt område, ikke nøl med å kontakte oss slik at vi kan gi deg mer informasjon om dette prosjektet, i håp om at du vil finne interesse i utvikling og diversifisering av dine aktiviteter.
Frankrike, Poitiers Cedex 9
... produkter, frosne, hermetiske, cateringprodukter, pølsemakeriprodukter), bakeri og konditori (industrielle enheter for produksjon av brød, bakverk og kaker både ferske og frosne), egg (pakker for egg, produksjonsenheter for eggprodukter), logistikk (logistikkplattformer, fryselager), silos og dyrefôr (forsyning, innsamling, lagring, tørking, fôr til husdyr), industriell arkitektur (butikker, kontorer, industribygg) ...
Frankrike, Servon Sur Vilaine
Bridor tilbyr et utvalg av over 30 smakfulle oppskrifter utviklet av mesterbakere fra Lenôtre-skolen i Paris. Et stort utvalg av baguetter. Små og store brød på stein. Sprø og gyldne, beregnet for profesjonelle innen hotell- og restaurantbransjen. Produkter utelukkende laget med smør og uten hydrogenerte fettstoffer. Leverandør av bakeri. Leverandør av brød. Leverandør av bakverk. Leverandør av konditorvarer. Produsent av frossen, rå bakverk. Leverandør av frossen, forhåndshevet bakverk. Engrosleverandør av frosne konditorvarer.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play